تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 17 اولاول ... 391011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 170

نام تاپيک: F.e.a.r

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12 odgd llk,k

آقا باز هم سلام خیلی ممنون که به سئوال من توجه کردید
    نه عزیزم من فیر یک را خیلی وقت پیش تموش کردم چندوقت بود مشغول درس و کنکور بودم دوباره اومدم اینجا دیدم که این بازی قسمت دومش اومده که dvd اونو تهیه کردم تا این مرحلش را هم راحت اومدم اما یک دفعه به بن بست خوردم اما توضیح بیشتر در مورد مشکلم ببخشید طولانی شد
    من تویه این مرحله بعد از پریدن از یک مانع چوبی وارد این قسمت میشم که به صورت انگلیسی نوشته دنبال یک راه زیر زمینی یا تو این جور معانیها بگرد تا بتونی عبور کنی تو این قسمت اولش یک بشکه هستش که آتیش توش روشن هست یک در هست که بسته هست و به با چوب به صورت ضربدر بسته شده روی سطح زمینش هم یک مقدار گیاه هست دوتا کانال کولر هم دارد ته این بن بست هم یک راه هستش اما از این را رد نمیشه نه به حالت نشسته نه به صورت جامپ(پریرن) کمک کنید که میخوام تا تهش برم
    راستی بازی اویل4 هم که اومده البته میدونم اینجا نباید سئوال کنم ولی چون از بازیهای ترسناک خوشم میاد گفتم بپرسم آیا به کیفت بازیهای قبلی این شرکت هست یا نه
    باز هم خیلی خیلی ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

كياوش جان Fear 1 در اون مرحله بايد بزني چوبهاي در رو بشكني . اگه نشد همه ي درهاي اون منطقه رو امتحان كن . اگه سيستم خفني داشته باشي خيلي جالب مياد . مثلا من با 678*1024 بازي ميكنم از PS2 بهتره ! ولي با 128 بازي كني زياد دلچسب نيست

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

میادش تو Readme اش نوشته کارت گرافیک 64
    نه بابا با 6200 به زور میاد.اونوقت با 64

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

كياوش جان Fear 1 در اون مرحله بايد بزني چوبهاي در رو بشكني . اگه نشد همه ي درهاي اون منطقه رو امتحان كن . اگه سيستم خفني داشته باشي خيلي جالب مياد . مثلا من با 678*1024 بازي ميكنم از PS2 بهتره ! ولي با 128 بازي كني زياد دلچسب نيست

الدرادو جان باورکن من فیر 2 هستم ببین اول اولش که با هلکوپتر سقوط میکنه بعد تویه مرحله دیگه وارد کلیسا میشه که نیروهای آلفا مثل ماست واستادن بعد شروع به حمله میکنند یکسری موجودات مثلا ترسناک هم میریزن سرت بعد کلیسا آتیش میگیره میری مرحله بعد تو مرحله بعد هم که قبلا دوستان عکساشو گذاشتن و توضیحاتشو دادند اما تو این مرحله قبلش همین رفیقم که با من بود به شکل وحشیانه ای ارواح مثلا خبیثه می کشنش بعد از یه دری میری تو وارد یک شبه کوچه میشی اوجا راهی برای رفتن نیستش باید بپری تو همین بن بسته شاید هم من دارم اشتباه میگم بن بست نباشه اولش میگه یک راه زیر زمینی باید پبدا کنی
    باورکن من تو فیر دو هستم
    راستی من هم گرافیکم 6200 دی دی آر 2 هست 256 تا هم رم میخوره رم سیستمم 512 تو بعضی جاهاش هنگ میکرد که مجبور شدم گرافیک تو حالت ضعیف تنظیم کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه THE AMIMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ۩ ﭏﭏ P30World ﭏﭏ ۩

پيش فرض

دوستان درسته اين بازي توصيه هاي پزشكي داره؟

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

آقا این Fear هم عجب ضد حالی شده.
    من بالاخره با هزار تا مشکل Extraction Point رو هم تموم کردم ولی اینم آخرش بازم تو کف میذارن که مارو.
    بالاخره نفهمیدیم چه بلایی سر اینا میاد.
    کسی از قسمت سوم این بازی اطلاعاتی داره یا نه؟ کی میاد؟

ولی جدای از این مسائل قسمت دوم طراحیش محشر بود.
    تو مرحله آخر یه جاییش صدای تلاوت قرآن میومد. مو به تن آدم سیخ میشد وقتی اون صداها رو میشنید.

یه چیز دیگه، من این دو تا رو تموم کردم ولی نخندیدا من از داستانش چیزی متوجه نشدم
    سه تا شخصیت داره که نفهمیدم کی به کیه.
    یه مرد،یه دختر قرمز پوش یه دختر لخت هم بعضی وقتا میاد،اینا حتی نیروهای خودشونم بعضی جاها نابود می کردن. اگه کسی در این مورد یه اطلاعاتی بده کلی ممنونش میشم.

من زیاد اهل بازی نیستم ولی FEAR بهترین بازی بود که تو این چند سال بازی کردم،خدا کنه هر چه زودتر قسمت سومش هم بیاد که ببینیم چه بلایی سرشون میاد بالاخره.

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

من بالاخره با هزار تا مشکل Extraction Point رو هم تموم کردم ولی اینم آخرش بازم تو کف میذارن که مارو.
    یه چیز دیگه، من این دو تا رو تموم کردم ولی نخندیدا من از داستانش چیزی متوجه نشدم
    یه مرد،یه دختر قرمز پوش یه دختر لخت هم بعضی وقتا میاد،اینا حتی نیروهای خودشونم بعضی جاها نابود می کردن. اگه کسی در این مورد یه اطلاعاتی بده کلی ممنونش میشم.

موفق باشید
    خوب به نظر من بهتره فیلم ring رو ببینی یا قسمت اولش هم بازی کنی. این فیلمی که گفتم خیلی به این بازی شبیه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

الدرادو جان باورکن من فیر 2 هستم ببین اول اولش که با هلکوپتر سقوط میکنه بعد تویه مرحله دیگه وارد کلیسا میشه که نیروهای آلفا مثل ماست واستادن بعد شروع به حمله میکنند یکسری موجودات مثلا ترسناک هم میریزن سرت بعد کلیسا آتیش میگیره میری مرحله بعد تو مرحله بعد هم که قبلا دوستان عکساشو گذاشتن و توضیحاتشو دادند اما تو این مرحله قبلش همین رفیقم که با من بود به شکل وحشیانه ای ارواح مثلا خبیثه می کشنش بعد از یه دری میری تو وارد یک شبه کوچه میشی اوجا راهی برای رفتن نیستش باید بپری تو همین بن بسته شاید هم من دارم اشتباه میگم بن بست نباشه اولش میگه یک راه زیر زمینی باید پبدا کنی
    باورکن من تو فیر دو هستم
    راستی من هم گرافیکم 6200 دی دی آر 2 هست 256 تا هم رم میخوره رم سیستمم 512 تو بعضی جاهاش هنگ میکرد که مجبور شدم گرافیک تو حالت ضعیف تنظیم کنم
    شرمنده من تا اول کلیسا رفتم . دیگه سیستمم اونجا به بعد رو نکشید ! من فکر کردم شما همون مرحله اول فیر 1 هستی !

کسی از قسمت سوم این بازی اطلاعاتی داره یا نه؟ کی میاد؟

ولی جدای از این مسائل قسمت دوم طراحیش محشر بود.
    تو مرحله آخر یه جاییش صدای تلاوت قرآن میومد. مو به تن آدم سیخ میشد وقتی اون صداها رو میشنید.

من زیاد اهل بازی نیستم ولی FEAR بهترین بازی بود که تو این چند سال بازی کردم،خدا کنه هر چه زودتر قسمت سومش هم بیاد که ببینیم چه بلایی سرشون میاد بالاخره.

موفق باشید
    میشه بگی آخرش چی میشه در فیر 2 ؟ خیلی دوست دارم بدونم

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خوب به نظر من بهتره فیلم ring رو ببینی یا قسمت اولش هم بازی کنی. این فیلمی که گفتم خیلی به این بازی شبیه.
    من فیلمی که گفتی ندیدم ولی قسمت اولش رو تموم کردم که رفتم سراغ قسمت دوم. چون زبانش انگلیسیه زیاد متوجه نشدم

میشه بگی آخرش چی میشه در فیر 2 ؟ خیلی دوست دارم بدونم
    بهتره که خودت بازی می کردی و میدیدی، اینجوری لذتش بیشتره ، ولی با این حال میگم.

تو Interval 06 که همه دشمنا رو می کشی ،می رسی به یه فضای باز که اونجا می بینی هلیکوپتر دوستات اومدن ،تا خودتو برسونی به هلیکوپتر دشمنا جلوتو میگیرن که نابودشون میکنی.

میری بالای ساختمون که سوار هلیکوپتر بشی.
    همینجوری خوش خوشان میری طرفش ،به خیال خودتم نجات پیدا کردی ، صدای دوستات هم میاد که می گن بیا اینطرف(تو این مایه ها) تا راهرو رو میری جلو.... از پشت شیشه در دوستات رو میبینی... حالا تصور کن ساعت 2 نصفه شب باشه ،چشاتم 4تا شده باشه.... میرسی به در... درو باز میکنی...بمبببببببببب... یهو یه انفجار شدید ... از حال میری... به هوش میای... همه جا رو تار میبینی... خون از سر و صورتت میریزه زمین... بعد اون مرده رو میبینی... ملعون داره بهت میخنده،یه چیزایی هم میگه ( تو مایه های اینکه خیلی جوجه ای،عمرا بتونی منو شکست بدی... دیدی حالتو گرفتم بچه... ) بعد مرده محو می شه...(تصور کن ببین من چه حالی شدم تو این لحظه) بعد یهو یاد دوستات میفتی .. بلند میشی میدویی طرفشون در رو باز میکنی... بله همشون مردن و هلی کوپتر جزغاله شده..

تو این لحظه یهو دوربین بر میگرده طرف شهر و تیتراژ میاد... یعنی تمام.

تو این مواقع آدم تنها کاری که میکنه فرستادن لعن و نفرین به هر چی FEAR و سازندگانشه. خیلی خودم کنترل کردم که یه لگد به فک کیس بیچارم نزدم.

تو همون لحظه تو تیتراژ چشت میخوره به یه اسم ایرانی (الان یادم نیست) ، با این اسم یه جورایی حس غرور ملیت گل میکنه و از لعنت فرستادنت پشیمون می شی شروع می کنی به توجیه کردنش... "البته زیادم بد تموم نشدا ، حتما تو نسخه بعدی تمومش می کنن ایرانی هرجا باشه یعنی کار ش درسته، این بازی بهترین بازی قرن باید انتخاب بشه ... " و اینجور چیزا.

بعد با احترام تمام بقیه اسمارم می خونی که دوباره اسم ایرانی ببینی که نمی بینی.

با احترام تمام سیستم رو خاموش میکنی و لالا.....

این تقریبا تمام اتفاقاتی بود که دو سه شب پیش ساعت 2 برام اتفاق افتاد.

حالا باید خودتون درکم کنید که من الان چه حالیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

آقا الان یه چیزی دیدم که نسخه بعدی FEAR قراره با نام F.E.A.R Combat بیاد.
    اطلاعات بیشتر رو دوستایی که انگلیسیشون خوبه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید
    Last edited by Razel; 18-02-2007 at 01:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •