برد ترکیه ربطی به خوش شانسی و ... ندارد. ترکیه در بازی های اخیر نشون داده که قدرت پیروز شدن داره.
بر خلاف نظر دوستان، به نظر من پنالتی زدن از بازی کردن خیلی سخت تره و به هیچ وجه شانسی نیست.
برد ترکیه ربطی به خوش شانسی و ... ندارد. ترکیه در بازی های اخیر نشون داده که قدرت پیروز شدن داره.
بر خلاف نظر دوستان، به نظر من پنالتی زدن از بازی کردن خیلی سخت تره و به هیچ وجه شانسی نیست.
بچه ها تایپیکو حال می کنید. هر دفعه ترکیه می بره دوباره میایید اینجا . در صورتی که من واسه برد مقابل سوییس این تایپیک رو زدم
ولی جدا ترکیه تیم دقیقه نوده!
دلم برای کرواسی سوخت.
خدا کنه کارتهای زرد رو ببخشن تا با آلمان هم خوب بازی کنه.
خدا رو چه دیدید شاید همین ترکیه آلمان رو زد حالشونو گرفت
چه ببره چه ببازه
چه حذف بشه بازم توی دل ما جا داره
ترکیه شامیپون
En boyuk Turkie bashka buyok yok
![]()
عالی بید جیگر. دستت درد نکنه.
ترکیه تیم دقیقه نوده و فوتبال هم نود دقیقه است.
اگه کارت ها را نبخشند واقعا چرت خواهد شد و ترکیه چند تا از بازیکن های اصلیش را در اختیار نخواهد داشت.
آلمانی ها هم که بعد از دقیقه 80 یازده نفری جلوی دروازه باید دراز بکشند.![]()
استثنا باهات موفقم![]()
اتفاقا باهات مخالفم
ترکیه کرواسی نیستش که گل رو بزنه فکر کنه بازی تموم شده.تا موقع سوت داور بازیشونو ادامه میدن جوری که فکر میکنن نتیجه مساوی هستش
اگه ترکیه بخواد همینطوری بازی کنه فکر کنم آلمانمونم شکست بده !!!!!
ببینم! خدایی خسته نشدی؟ بابا بسه! هر بار میگید این بار حذف میشه! این بازی شانسی بود! ...
مگه خود کراواسی کی گل زد؟
این کراواسی مگه آلمان رو نبرده بود؟ خوب ترکیه هم همان کرواسی رو برد! شاید به فینال هم برسه!!!!
عجب تیمیه خداییش ولی جلو آلمان کم میاره ...... درسته کرواسی،آلمان رو برده و ترکیه هم کرواسی رو ولی این دلیل نمیشه ...آلمان ابهت خاص خودش رو داره ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)