فقط رئال ....
بسه دعوا نکنید .. با هم دوست باشید ..
(این پست فقط جنبه ی اسپم داشت توجه نکنید ادامه بدید ..)
فقط رئال ....
بسه دعوا نکنید .. با هم دوست باشید ..
(این پست فقط جنبه ی اسپم داشت توجه نکنید ادامه بدید ..)
بزار خودتون حذف شین ببینیم جنبه شما چقدره؟
تازه پرتغال تا چند سال پیش که نایب قهرمان اروپا شد.(یورو 2004).
quote=بردیا;2538283]مسافران محترم پرواز اتریش-پرتغال.
خواهشمندیم که کم کم چمدان های خود را ببندید و به سمت هواپیما برای بازگشت به وطن آماده شوید.[/quote]
Julian كجايي اين پست مخصوص تو هستش:::::
تيمتون رو جمع كنيد بابا من كه گفتم نميتونيد آلمان رو ببريدچرا مياي حرف گزاف(حرف بي خودميزني آخه چندتا رو نزد توني(.
اصلا اين تاپيك اسمش چيه شما ميدوني ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا خوبه تاپيك داريد ميايد اينجا گزاف گويي ميكني
شما بريد اگه تونستيد آلمان بزنيد بيا اينجا راجب تيم مقدس ايتاليا حرف بزن راستي ببينم تو وضو داري اسم ايتاليا رو مياري؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب Julian:>>>>>بی خیال حرص نخور .
و باز هم پرتغال محكوم به باخت به آلمانو باز هم ، پرتغال ، محکوم....................... به برد......................!!!![]()
Last edited by pentoriko; 20-06-2008 at 12:49.
[/quote]
Julian كجايي اين پست مخصوص تو هستش:::::
[/quote]
دست رو دلم نزار که یه کاسه خونه.![]()
Pentoriko واسه ایتالیای خودتون بلیط گرفتین؟
اخ اگر بار گراااان بودیییم و رفتیم
اگر نا مهربااان بودیییم و رفتیم
سلام علیکم...سلام علیکم
اقا تو این عکسن تو امضات این مو فرفری سیبیلوهه سمت چپ کیه؟اینم پرتقالیه؟چه پرتقال فروش خوشگلی
----
خیلی دوست ندارم با کسی گپ بزنم که اطلاعات فوتبالیش اندازه ی نخود هم نیست
تیمتون به قول دوستمون اندازه یونان هم حتی افتخار نداره بعد امدی میگی المان یونان جدید؟پرتقال بیشتر از نظر افتخارات شبیه یونانه.البته ازش کم هم میاره!!!پرچم اقتدار فوتبال المان رو تو استادیوم دیدی؟3 بار قهرمانی اروپا میدونی یعنی چی؟یعنی اگه تیمی مثل ایتالیا پشت سر هم هم هی قهرمان بشه.حداقل 12 سال دیگه طول میکشه تا به افتخارات المان توی یورو ها برسه
-------
من نمیدونم از چی پرتقال شما خوشتون امده؟کل تاریخ فوتبالش یه اوزبیو هست و بس
این پسره جلف تیتیش مامانی یادتون رفته بعد گل به ایران چه نعره ایی میزد؟انگار به بزریل تو فینال جام جهانی گل زده..همچین داد میزنه ادم نگرانش میشه(اون جمله ی معروف رو نگم بهتره.بی ادبی میشه)
-------
سوما یه اشتباهی هم کردین اینکه یه همچین مربی بی عرضه ایی اوردین سالها.مربی که وسط رقابتها بره با یه تیم دیگه قرارداد ببنده به درد لای جرز میخوره
این رو جدا و بی تعصب میگم.فکر میکردم پرتقال تیم قویی باشه.اما هیچی واسه رو کردن نداشت جز رقص پای این پسره جلف اونم تو زمین خودشون!!!
-----
اره المانی ها بی تکنیکن.پس بد به حال دفاع شما که همون بالاک بی تکنیک تو یه لحظه یه شمه امد میخواست 4-5 دفاعتون رو یه جا دریبل کنه که تا 3 نفرش رو موفق بود!!!
----
المانی ها بلند نیستن.این ذات پرتقال هست که چاق و قد کوتوله باشه!
به نظر من پرتغال يكي از بهترين تيم هاي اروپا ( حداقل 3 تيم برتر ) از نظر بازيكن هستش
شايدم اول
ولي خب مربي خوب نداشت و در كار تيمي ضعيف بود
اگر مي خواين كار تيمي خوب ببينين بازي هاي هلند و اسپانيا و كرواسي را تماشا كنين
اون مربي پرتغال هم در جام جهاني 2002 كار خاصي نكرد و كه با اون مهره هاي فوق العاده اماده برزيل را قهرمان كرد (رونالدينيو و ....
نگران المانم نباشين فكر كنم به زودي حذف بشه
اخه اونم از نظر كار تيمي زياد قوي نيست
همون آقای سیبیلو که داری در موردش صجبت میکنی حق به گردن فوتبال دنیا داره اصلآ حق نداری راجع بهش اینطوری حرف بزنی
اون اولندش...
دومندش هم در مورد بازی دیشب اگه گل بالاک که صد در صدر خطا بود توسط داور خطا گرفته میشد الان این شما بودین که باید بساط تون رو جمع میکردین و با اولین اتوبوس برمیگشتین کشورتون
اینقد افتخار افتخار نکن...
مگه همین یونان تو جام قبلی معنی داشتن افتخار رو به همتون ثابت نکرد
سومندش
ما حالا حالا ها موندگار هستيم نيازي به بليط نداريم اون تيمي كه با افتخار و سر بالا جام رو ترك ميكنه شك نكن ايتاليا هستش
بابا چي ميگي حرف مربي رو نزن اگه اسكولاري مربي نبود چلسي نميومد دنبالش.اين جمله اي كه گفتي هم خيلي خنده دار بود(از نظر بازيكن تيم اول تا سوم هستش)
اين قدر تيم تو اين جام هستش كه ستاره داره كه تيم شما توش هيچ هستش فرانسه -ايتاليا-هلند-آلمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)