مفارک باشه : دی
منم از سوئد برام گرفتن : دی
قبل از عید به دستم میرسه : دی
پول یابو نداریم بدیم به اینوری ها : دی
توی باکسش چه مموری ای گذاشتن ؟ { حجمی منظورم بود ؟ }
بغلش که نوشته 4 GB Internal منظورش چیه ؟ : دی
مفارک باشه : دی
منم از سوئد برام گرفتن : دی
قبل از عید به دستم میرسه : دی
پول یابو نداریم بدیم به اینوری ها : دی
توی باکسش چه مموری ای گذاشتن ؟ { حجمی منظورم بود ؟ }
بغلش که نوشته 4 GB Internal منظورش چیه ؟ : دی
فکر می کنم اشتباه می کنیا ، اون دیامونده که بغلش نوشته 4 GB Internal اونم بخاطر حافظه داخلیش اما دیگه رم نمی خوره ، اما پرو که حافظه داخلی نداره ، بجاش رم می خوره ، درست می گم ؟
آره درسته : دی
توجه نکرده بودم...
علی جان کاملا درست فرمودند............
برا من که همچین چیزی نیست ولی روی دایموند دیدمش
سلام.
بلاخره بعد از 10 روز که رفتیم گشتیم و خوردیم و خوابیدیم...دیشب برگشتیم به دیار...البته با pro...اولین گوشیه پاکت پیسیمه...فعلا در حال پاره کردنشم!!!
توی فرودگاه اهواز یه WiFi آزاد گذاشتن...چه حالی میده باهاش بری توی اینترنت..اونم با همچین اینترنتی..همشهریای گلم اگه نمیدونن بدونن که اگه کاری داشتن برن یه 1 ساعت بشینن تو فرودگاه بعد آپدیت برگردن!!!
Last edited by The_Last_Samurai; 13-02-2009 at 19:07.
ایول ، مبارکه...
خبرتم خوشحالمون کرد ، آخه من کارم آزاده ، زیاد برای گرفتن بار فرودگاه می رم ، حالا مواقعی که منتظر بارم دیگه حوصلمم سر نمی ره![]()
سلام.
خب برای دوستانی که این گوشی رو خریدن و کسانی که دایاموند دارند 2 تا برنامه جالب معرفی می کنم که فوق العاده کاربردی هستند.
من واقعا از Optical trackpad پاکت پی سی x1 لذت می بردم و دوست داشتم touch pro هم همچین چیزی می داشت.
چند روزی هست که به 2 قابلیت فوق العاده در touch pro پی بردم:
1- همانطور که می دانید تاچ پرو Navigation Control داره(همون حلقه زیر LCD کنار بین دکمه برقراری و قطع تماس هست و برای زوم کردن و جلو - عقب بردن آهنگ استفاده می شود) برنامه ای هست که با نصب اون با استفاده از این Navigation Control در بسیاری از برنامه ها و همچنین پنجره پروگرام+تب مسیج ها در تاچ فلو + عکس ها+فایل منیجر ویندوز و ... می توانید حرکت کنید. جالبه نه ؟
حالا جالب ترش مورد دوم هست :
2- زیر LCD اطراف این Navigation Control ( همون دکمه های : خانه+back +برقراری تماس+قطع تماس) سنسور خازنی وجود دارد که می توان از آن دقیقا مانند Optical trackpad موجود در x1 و همچنین i900 omnia سامسونگ بدون فشار دادن دکمه ها و فقط با لمس کردنشان استفاده کرد. جالبیش هم اینجاست که کلید هایی که هر 2 طرف Optical trackpad هستن این قابلیت را دارند و محدود به یک سمت نیست و امکان این هم فراهم شده که با 2 بار لمس کردن هر کدام از این 4 کلید یک برنامه خاص که مورد نظر ما هست را اجرا کنیم.
خب برای مورد اول برنامه اش رو نصب کردم و در حال استفاده هستم. فایل را پیوست کردم می توانید دریافت کنید (البته نویسنده برنامه در حال بهبود بخشیدن برنامه هست)
مورد دوم را هنوز برنامه اش را دانلود و نصب نکردم اسم برنامش GScroll هست و می توانید در لینک های زیر ویدیوی این برنامه دوم را مشاهده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین رو هم حتما ببینید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته شاید حساسیت اش یکم کم تر باشه که خب طبیعی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجاست که میگم تاچ پرو بهترین هستش![]()
Last edited by R£ɀД; 13-02-2009 at 21:32.
مبارکه دوست عزیز.
چند گرفتی؟و از کجا(علاءالدین یامجتمع پایتخت )؟
ممنون.
اول رفتم علائدین و مغازهای اطرافش قیمت گرفتم..که کمترین قیمتی که گفتن 770 بود..
بعد رفتم پایتخت و از چند تا مغازه قیمت گرفتم..کمترین قیمتی که تو پایتخت بود 775 بود که از بس خسته بودم دیگه صرفم نکرد بخاطره 5 تومن برم علائدین..بعشم وقتی دیدم طرف کلی پک اکبند داره دیگه کلا بی خیال جاهای دیگه شدم و از خودش خریدم..
در ضمن بازم ممنون از راهنماییت.![]()
رضا جان لینک فیلمها کار نمی کنه..
میگم چطور باید این فایلها رو نصب کنم!!!!!
آخه فایل هایی که داخلشه هیچکدوم شبیه فایل اجرایی نیستن...!!
البته ببخشید اگه سوالم بی مورد..چون من اولین گوشیه پاکت پی سیمه و تا قبلش سیمبین داشتم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)