G700 ایا وارد بازار ایران شده؟؟؟؟؟
------------
راستی سیستم عاملش همون uiq 3 ؟(یعنی هر چی روی p1 اجرا میشه رو اینم اجرا می شه)
ی سوال دیگه ایا جاوا هارو خوب اجرا می کنه یا مثل p1 و p990 بعضی هاشو کند اجرا می کنه؟
G700 ایا وارد بازار ایران شده؟؟؟؟؟
------------
راستی سیستم عاملش همون uiq 3 ؟(یعنی هر چی روی p1 اجرا میشه رو اینم اجرا می شه)
ی سوال دیگه ایا جاوا هارو خوب اجرا می کنه یا مثل p1 و p990 بعضی هاشو کند اجرا می کنه؟
Last edited by starn; 04-08-2008 at 07:10.
من هنوز ندیدم.G700 ایا وارد بازار ایران شده؟؟؟؟؟
آره با p1 و p990 یکی هست.مشکلی واسه برنامه نیست.راستی سیستم عاملش همون uiq 3 ؟(یعنی هر چی روی p1 اجرا میشه رو اینم اجرا می شه)
گوشي جديد سوني اريکسون موسوم به G700 با قيمت 340 هزار تومان در بازار تلفن همراه کشور با گارانتي رسمي عرضه مي شود.
به گزارش موبنا اين گوشي هم اکنون توسط شرکت "پارس کامتل" عرضه کننده رسمي گوشي هاي سوني اريکسون در اختيار متقاضيان قرار مي گيرد.
سوني اريکسون اين گوشي را در پي توليد دو مدل گوشي از سري Business توسط شرکت فنلاندي نوکيا ، ارايه مي کند.
اين گوشي G700 داراي سيستم personal organizer (سازمان دهنده شخصي)، تقويم و قابليت ارسال و دريافت نامه هاي الکترونيکي است.
گوشي G700 Business Edition همچنين داراي صفحه نمايش TFT ، حافظه داخلي 160 مگابايتي ، قابليت استفاده از کارت هاي حافظه هاي جانبي است.
اين گوشي 99 گرمي از پشتيباني سيستم سه باندي GSM 900, GSM 1800, GSM 1900 و UMTS 2100 برخوردار است.
این خبر رو توی تاپیک اخبار گذاشته بودن.
یعنی نسخه ی معمولیش که دوربین داره نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی می اد؟؟؟؟؟
----------
درضمن این نسخه ی بیزینس هیچ چیزی بیشتر از نسخه ی معمولی نداره (اینم برای دوستانی که سوال کرده بودن)
اتفاقا نسخی اصلی اومده.Business Edition هنوز coming soon هست.
آخه توی اخباری که گذاشتید نوشتید نسخه ی بیزینس-
------------------
ایولـــــــــــــــــــــ ـل
ایا گوشی منو فارسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (و این که آیا روی دکمه هاش فارسی نوشتن؟)
جي 900 قيافه اش به قيمتش نمي خوره يه جورايي شبيه كا 750 هستش
بايد بايستيم تا به قيمت مناسب برسه به نظر من هول و هوش 300 - 350 كافيشه بقيش قيمته اضافيه
سلام دوستان
من وقت نداشتم همه پسستها رو بخونم
لطفا بگین جی 900 جی پی اس داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)