همون 10 دقیقه هستش ؟اقا اون کلیپ ریویو این گوشی رو دیدین؟ کارایی جی پی اسش رو دیدین؟سرچش توی فون بوک رو دیدین؟من که کفیدم![]()
بزار لبنکشو مصطفی جان .
همون 10 دقیقه هستش ؟اقا اون کلیپ ریویو این گوشی رو دیدین؟ کارایی جی پی اسش رو دیدین؟سرچش توی فون بوک رو دیدین؟من که کفیدم![]()
بزار لبنکشو مصطفی جان .
یا تیکه تیکه عکس میگیره به هم وصل میکنه یا عکس میگیره بعد تیکه تیکه میکنه افکت میده از این دو حالت که خارج نیست ( برو تو فوتوشاپ افکتشو ببین ---چرا میزنی؟از کجا بدونم.فقط معنیش رو میدونم مثل همه.اما تو گوشی ها نیده ام که بدونم چی کار میکنه
تازه هیکل خودتم از من بزرگتره.الکساندره باقری
نه من فقط کره ای بلدم --- اٌمٌیی یعنی مادر -- آبوزی یعنی پدر --- چووونا یعنی عالیجناب -- اینا رو بچه مین جانگو به یانگوم میگفتحیف که اکثرا به زبان چین چون چانگیه ادم از توضیحاتشون سر در نمی یارهحمید سنگاپوری بلد نیستی تو؟![]()
سلام اساتید محترم
میشه یه مقایسه فنی از این گوشی رو با x1 se و touch pro بزارید که ببینیم کدام را بپسندیم
در ضمن اگه بیاد تقریبا قیمتش چنده؟
سلام.. من اینجا تازه واردم...
برای شروع یه video از این گوشی دوست داشتنی میزارم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا ایول تازه وارد شروع خوبیه!
ما هم نوکیا دوستان یعنی سیمبین دوستان را حمایت می کنیم هر چند گفتم واسه گوشی عایندم اییییییییییییییی900 رو در نظر دارم.
راستی ابهامات در رابطه گوشی زن صاحب سامسونگ هم یر طرف شد طرف diamond داره ...دی
سلام دوست عزیز .
مرسی از لینکت . لطفا مباحث مربوط به این گوشی در تاپیک زیر مطرح کنین . اون تاپیک جدیدتر و کاملتر هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &
سلام Senjin عزیز .
فعلا نمیشه این گوشیهارو مقایسه کرد . باید هر 3 وارد بازار بشن تا مقایسه درست باشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)