تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 299 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توی سایت gamingaccess نوشته که فیفا 09 برای کامپیوتر next gen هست
    شما برای چی میگید next gen نیست

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ما که با وجود چنین بازی زیبایی حسابی گیج شدیم اینو بخریم یا soccer 2009را؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان:
    بهزاد جان نه نکست نیست یه چیزی تو مایهای بازی فیفا07 نسخه ایکس باکس هستش اگه میخواست نکست باشه باید مثل فیفا09 مال دو کنسول برتر میبود و اون گروه این بازی را میساخت در حالی که اصلا بازی شبیه اون نیست و اون گروه هم اصلا کاری با این ندارن و گروه ps2 بر گروه کامپیوتر نظارت داره.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان:
    بهزاد جان نه نکست نیست یه چیزی تو مایهای بازی فیفا07 نسخه ایکس باکس هستش اگه میخواست نکست باشه باید مثل فیفا09 مال دو کنسول برتر میبود و اون گروه این بازی را میساخت در حالی که اصلا بازی شبیه اون نیست و اون گروه هم اصلا کاری با این ندارن و گروه ps2 بر گروه کامپیوتر نظارت داره.
    احمد جان...قربونت
    یه سری به سایت gaming access بزن خودت می بینی عزیز
    ضرر نداره

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

توی سایت gamingaccess نوشته که فیفا 09 برای کامپیوتر next gen هست
    شما برای چی میگید next gen نیست
    خدا کنه منم خوندم به این موضوع اشاره کرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان گل فوتبال دوست:
    خوب دوستان عزیزم این ویدئو که گذاشتم نیگاه کردنش ضرر نداره برای من که جالب بود راستیتش شبیه فیفا08 بود و من گفتم باز مارا اوس کردن که دیدم نه یه تکنیکها و کارهای جدید هستش که تو فیفا08 نیست کلا جالبه ضرر نداره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

خدا کنه گرافیک بیشتر از 128 نخاد!!
    البته من 64 دارم ولی یکی بهم گفت دست دوم میفروشه!
    256 بیست تومن!

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض پیش نمایش فیفا 2009_نسخه ی pc

سایت گیم اسپات بعد از اینکه تعدادی از منتقدان این سایت دقایقی از فیفا 2009 نسخه ی pc را در HQ(شعبه ی مرکزی) انگلستان EA، بازی کردند امروز preview ای برای نسخه ی pc نوشت که به شرح زیر است:

سیستم کنترلی ماوس و کیبورد جدید
    با استفاده از کلیدهای استاندارد W،A،S و D حرکت بازیکنان انجام می پذیرد و پاس ها و تکل ها به وسیله ی ماوس کنترل می شود.مکان نمایی که روی صفحه وجود دارد به شما کمک می کند که بازیکنی را که می خواهید به او پاس بدهید انتخاب کنید و خود کامپیوتر تعیین می کند که پاس چگونه به او برسد.به عنوان مثال چنانچه شما روی بازیکنی که در سمت مقابل زمین وجود دارد کلیک چپ کنید بازیکن شما به طور خودکار توپ را با سانتر به سمت مقابل زمین می رساند.چنانچه جلوتر از بازیکن کلیک کنید بازیکن شما که توپ را در اختیار دارد یک through ball را می فرستد و گیرنده به صورت خودکار به طرف توپ می دود.با استفاده از wheel ماوس(همان چرخ موجود در وسط ماوس) می توانید به بازیکنانتان بگویید که به سرعت در فضاها حرکت کنند و با فشردن space بازیکن صاحب توپ استارت خواهد زد.البته می توانید از gamepad نیز استفاده کنید اما این سیستم کنترلی ماوس و کیبورد فوق العاده حسی و شهودیست و ما موفق به زدن یک گل با استفاده از این روش در نیمه ی اول بازی شدیم.

استفاده از یک سیستم جدید updating به صورت آنلاین
    چنانچه شما آنلاین باشید فیفا 2009 اطلاعاتی مربوط به فوتبال را از اینترنت جمع آوری می کند و در بازی نمایش می دهد.در منوی اصلی 5 تا از این سیستم ها وجود دارد که اطلاعاتی را درباره ی تیم محبوب شما،بازی های آینده و یک پیشینه ی بسیار دقیق از فعالیت شما در فیفا 2009 ارائه می کند.اطلاعاتی که از اینترنت جمع آوری می شود شامل اطلاعات مربوط به اغلب باشگاه ها و تیم های ملی مهم است و شما آپدیت هایی را از قبیل برنامه ها و بازی های آینده(در دنیای واقعی) و مکان تیم های محبوبتان را در جدول رده بندی مشاهده خواهید کرد.این سیستم ها را می توان غیرفعال کرد.

استفاده از موتور گرافیکی جدید که سبب شده گرافیک بازی با گرافیک نسخه ی ps3 و xbox 360 برابر باشد
    وقتی با تیم سازنده ی نسخه ی pc صحبت می کنید متوجه می شوید که آنها از نظر بصری از نسخه های pc فیفا رضایت نداشتند.در حالیکه pc های گران قیمت و قوی از نظر قدرت،فراتر از کنسول های مدرن هستند سازندگان خواستار این بودند که برای pc بازها نسخه ای را عرضه کنند که قادر به رقابت با نسخه های ps3 و xbox 360 باشد.این به معنی استفاده از همان انیمیشن های نسخه های کنسولی به اضافه ی افکت های گرافیکی ای نظیر چمن 3 بعدی موج دار است.بازی بر روی کامپوترهای قدرتمندی که ما در حال بازی کردن بر روی آنها بودیم فوق العاده به نظر می رسید.ضمناٌ تیم سازنده به این نکته اشاره کردند که در تلاش اند که با وجود یک چنین گرافیک فوق العاده ای،بازی روی طیف وسیعی ای از کامپیوترهای شخصی با مشخصات گوناگون اجرا شود.

بالاخره EA گرافیک نسخه های ps3 و xbox 360 را به pc آورد

تغییرات دیگری هم در بازی دیده می شود که توسط بازیبازهای شماره های قبلی فیفا احساس می شود.چیزی در حدود 350 انیمیشن جدید اضافه شده است که بیشتر از همه سبب بهبود سیستم collision بازی شده است و این امکان را می دهد که بازیکنی چون دروگبا در نبرد با Owen که از نظر قدرت بدنی ضعیف تر است پیروز شود.همچنین چهار skill move جدید اضافه شده است که دو تا از آنها در هنگام ایستادن و 2 تای دیگر در هنگام حرکت به کار می روند.بازیکنان شما در حفظ توپ نیز ماهرانه تر عمل می کنند و حتی شما می توانید بازیکنی را که در پی تصاحب توپ است هل دهید که در این صورت سر و کارتان با داور است.در نهایت،پیشرفت دروازه بان ها قابل مشاهده است که می توانند توپ را به روش های جدیدی مشت کنند،پرتاب های بلندتری انجام دهند و زودتر از قبل از روی زمین بلند شوند.البته باگ هایی نیز مشاهده می شود که با توجه به اینکه ساخت بازی هنوز در مرحله ی آلفاست زمان زیادی برای برطرف کردن این نواقص وجود دارد.

یکی از skill move های جدید

فیفا 2009 روی pc فوق العاده به نظر می رسد و دیدن سیستم کنترلی جدید ماوس در هنگام بازی،دلگرم کننده است.تنها چیزی که سبب نومیدی ما شد عدم وجود سیستم آنلاین 10 نفره ی بازی است که در نسخه های ps3 و xbox 360 مشاهده می شود.اما از بقیه ی جهات منتظر یک نسخه ی فوق العاده ی فیفا برای pc باشید.

منبع:گیم اسپات
    Last edited by sasanjfr; 11-07-2008 at 16:37.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    تشکر از شما اقا سامان!!!!
    اما اینجا یه سوال پیش میاد
    یکی اینکه گرافیک بازی مانند همین عکسهایی هست که گذاشتی؟؟؟؟برای Pc
    نسل بعد یا نسل قبل مسئله این است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعدی من هر جقدر به خودم فشار مییارم نمی تونم تصور کنم که استفاده از موس برای یک بازی فوتبال ممکن پذیر هست!!!اصلا بهش امیدی ندارم که چیز توپی بیاد بیرون!!!ولی اگه ایده ی موس خوب جواب بده تو موفقیت بازی خیلی تاثیر می گذاره همه چیز بسته به سازنده ها هست.ولی موفقیت امیز باشه حتی از واسه کنسولهای نسل بعد هم جلوتر میزنه!!!!
    امیدوارم فقط جنگ و ستیز بین ساکر 2009 و فیفا 2009 پیش نیاد!!!!
    سازنده ی هر دوتا بازی خیلی دارن تلاش میکنند!!!!یک چیز این پیشرفت میکنه یه چیز اون!!!خدا عاقبت ما ها را به خیر کنه الان من از بی فوتبالی دارم میمیرم!!!!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازم سلام
    خوب این عکسها هم که میبینید مال نسخه ی PC هستش که فکر کنم منتقدان گیم اسپات از بازی گرفتند!!!!هنگام تست بازی

این هم نمای از پشت دروازه بان هستش که خیلی زیباست!!!

و این هم مربوط به منوی بازی هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •