سلام
برو تو سایت یاهو قسمت مسنجر آخرین ورژن را بگیر
ممنون![]()
سلام
برو تو سایت یاهو قسمت مسنجر آخرین ورژن را بگیر
ممنون![]()
نه بابا
شما تو هر رومی بری همه جور آدم است
اختصاصی نداره
همش الکیه
ممنون![]()
سلام
عزیزم برو پست اول
بحث در مورد بوت ممنوع
ممنون![]()
اما علما فتوا دادن که گاهی بوت کردن واجب است
رساله 128 میگه که اگه یه نفر با 30تا آیدی بیاد توی روم و حق کسای دیگه رو بخوره بقیه آی دی هاش غصبی هست
و باید بوت بشه
من چند هفتهاي هست كه وقتي وارد مسنجرم ميشم نميتونم با كليك روي عكس پاكت نامه يا تعداد ايميل هام در كنار ساعت سيستم به صفحه ايميلم وارد بشم ...يعني مثل هميشه تاييد ميخواد ok ميكنم ولي internet explorer باز نميشه ...چكار كنم...
سلام
هر شهری شماره نداره. ولی میدونم که گلستان استان خودمون چند تا روم رو ه خودش اختصاص داده.
آپدیت نمیشه.
اینم آخرین نسخه ی یاهو مسنجر 8
Yahoo! Messenger 8.1.0.421
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما در internet explorer برو به tools بعد Internet Options بعد Programs بعد Reset Web Settings رو بزن حل میشه.
سلام
تو ویستا موقعی که وارد میشم ارور میده و نوع ارورو که می زنم صفحه فورگت یور پسورد میاد ولی تو ایکس پی بدون مشکل وارد میشم یه ماهه تو ویستا مشکل ندارم از امروز این طوری شده به دادم برسین
ممنون
جالبه وقتی تاریخ سیستمو میارم عقب کار میکنه ببینم نکنه کرک مرکی چیزیه؟
خودم یه کرک دارم ولی تو ویندوز 64 بیت ارور میده
حالا یه کرک سالم واسه یاهو 8.1 و ویندوز ویستا 64 بیت بدین
ممنون
چطور میشه لینک ارسال ایمیل یاهو رو با آیکن در وبلاگم قرار بدم مثل همین لینک فروم خودمون ؟؟
چطور می شه آنلاین بودنم و یا افلاین بودنم در یاهو رو به اطلاع بازدید کنندگان وبلاگم برسونم ؟
یعنی وقتی آن هستم اونها بفهمند؟
دوستان سلام
من قصد دارم از طریق فایروال، پورتهاى غیرضرورى که یاهو مسنجر از اونا استفاده میکنه رو براش مسدود کنم
مثلا من که صرفا چت نوشتارى میکنم چرا باید پورت هایى که یاهومسنجر از اون براى چت دیدارى یا شنیدارى
استفاده میکنه باز باشه؟ یا مثلا اجازه تماس با برخى هاست ها رو که یاهو جهت تبلیغات از اون استفاده میکنه
رو ازش سلب کنم
بطور کل میخوام درصد امنیت استفاده از یاهومسنجر ببرم بالا و امکان هک شدن رو کم کنم
براى این کار باید یدونم چه پور تهایى صرفا باید باز باشند و یا صرفا آدرسهایى مهمى که مسنجر باید باهاش
ارتباط برقرار کنه رو بدونم
دوستان هر چى اطلاعات دارید هر چند جزیى در اختیارم بذارید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)