اينم لينك نسخه ي 2.02 سري برنامه ي Drakkarious كه از نظر من خيلي كار باهاش راحت تره براي برداشتن ساين.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم لينك نسخه ي 2.02 سري برنامه ي Drakkarious كه از نظر من خيلي كار باهاش راحت تره براي برداشتن ساين.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه روی گوشی نصب میشه دیگه نه؟چون دان نکردم نمی دونم راستی فایل هایی که برات آپ کردم به درد خورد؟تونستی دان کنی؟
چه فرقی با نسخه قبلی می کنه؟
برای تنظیم صدای شاتر دوربین 5700 به کدوم قسمت باید رفت من که پیدا نکردم
سلام دوستان و اساتید و علما.....
من 6120classic دارم...
میخواستم گوشیمو هک کنم ! تا اونجایی که دستگیرم شده به دو رروش میشه S60v3 رو هک کرد ،که دوستان اشاره کردن.....
همونطور که میدونید با هر کدوم ازاین دو روش که خواسته باشین گوشی رو هــک کنین باید گوشی رو در حالت Pc Suite با کابل usb به کامپیوتر وصل کنین. حالا چرا هنگامی که گوشی رو تو حالت PC Suite به کامپیوتر وصل میکنم ، گوشیم واسه کامپیوتر ناشناسه؟ توی Device manager گوشیم تعریف نشده !
درایوری کوفتی زهر ماری چیزی واسه تعریف گوشیم به کامپیوتر هست؟
دعــــاتون میکنم !
mer30
این مشگل رو من هم حدود 1 ماه که دارم درصورتی که گوشی برادرم رو به راحتی میتونم به کامپیوتر وصل کنم نمی دونم مشگل از pc هستش یا موبایل منم دوست دارم که بدونم چطوری میتونم این مشگل رو حل کنم![]()
شما به تک تک چیزایی که گفته شده عمل کردی؟مشگلتون کجاست؟
من چون خودم نسخه قبلي رو نريختم نمي دونم ولي توي يكي از فروم ها خوندم هنگش كمتره.![]()
بله روي گوشي نصب مي شه.
دستت درد نكنه كاملا سالم بود.
سلام سرمست.
به نظزم دو حالت داره 1- یا داداشت درایور تعریف گوشیشو نصب کرده 2- یا ویندورش به صورت اتومات گوشیشو میشناسه ! احتمالا ویندوز داداشت ویستا نیست؟
به هر حال بگــــــذریم.....
بالاخره با اینکه اصلا حوصلشو نداشتم که برم دنبال درایور ولی رفتم و تو ی سایت پیداش کردم ، حالا کامپیوتر گوشیمو میشناسه !
واست Upload کردم تو هـــم دانلود کن ! اینم لینکش :
!!! ولی از آخرم نتونستم بازیهای N-gage رو تو گوشیم بیارم...اگه میتونی کمکم کنی بیا تو انجمنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mer30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m_a_h_n_o; 02-08-2008 at 12:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)