شما از فایل هایی که تو صفحه 10 گذاشتم استفاده کن حتما جواب میگیری...okey
شما از فایل هایی که تو صفحه 10 گذاشتم استفاده کن حتما جواب میگیری...okey
خب اگه با ریست درست نمیشه مستر ریست کن
دوباره برنامه هاش رو نصب کن
آقای Mr.K2 هم همین کارو کرد درست شد
این فایل symbianospipe چی کار میکنه؟
حالا الان مشگل جالب شد من دیشب مستر ریست کردم بعد فایل ها ی TRk و Rompatcher رو روی گوشی ریختم اومدم که فایل NgageInstaller رو روی گوشی نصب کنم نصب نمیشه تمام مراحل به درستی میره جلو ولی موقع Installing همونطوری میمونه و جلو نمیره چی کار کنم؟من این برنامه رو قبلآ رو گوشی نصب کرده بودم در صورتی که هیچ مشگلی نداشت ولی الان چرا اینطوری شده؟عکس رو هم براتون میزارم میتونید راهنمایی کنید؟
![]()
Last edited by sarmast65_ata; 22-05-2008 at 15:17.
سلام
فقط بازی هایی که تو پست 3 گذاشتم اومده. این بازی ها هم همگی تریال هستند . این روش هایی هم که گفته شده فقط برای اینه که شما بتونی محدودیت تعداد اجرای بازی رو غیر فعال کنی و نمی تونی بازی رو کاملا فول کنی و از تمام مراحلش استفاده کنی. فعلا باید چشم به انتظار هکر های محترم باشیم.
من هم بازی Space Impact و Hooked on Creature of the deep رو به همه توصیه می کنم خیلی بازی های باحالی هستند. حتما بگیرینشون.
باید این خبر خوشحال کننده رو بدم که من هم بالاخره پس از 3،2 هفته تلاش کردن موفق شدم بازیها رو روی گوشی اجرا کنم و به راحتی بازی ها رو انجام بدم تا الان فقط فوتبال رو روی گوشی نصب کردم حالا الان میخوام دونه دونه دانلود کنم برم برای بازی واقعآ خوشحالم از تمام کسایی هم که کمکم کردن مثل Icelord عزیز ، sepehr عزیز و king of speed عزیز ممنونم انشاالله بتونم منم یه روزی جبران کنم
آقا تبریک. بالاخره تونستی. ایول. حالا شما خیلی با این بازی ها حال می کنی چون برای راه انداختنش حسابی زحمت کشیدی.
راستی دوستانی که Irancell دارن می تونن از طریق GPRS با بقیه دوستان بازی کنن. البته برای این کار نیاز به بازی های فول شده داریم که هنوز بهش دسترسی نداریم. حالا برای شروع کار می تونیم همدیگه رو تو لیست دوستان Add کنیم. برای این کار برین به آدرس زیر و یک اکانت برای خودتون بسازین:
بعدش ID تون رو اینجا قرار بدین تا بقیه دوستان شما رو ADD کنن. برای این کار هم بعد از اجرای نرم افزار N-GAGE به قسمت My friends (سربرگ چهارمی) برید و ID دوستان رو ADD کنید. حالا یک پیغام برای اون شخص میره و اگه اون بخواد شما رو ADD می کنه و تمام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از ID من:
Xebeer
Icelord عزیز بازیهایی که توی چند قسمت تقسیم شدن رو چطوری باید نصبشون کنی؟الان دارم hooked رو دانلود میکنم و 2 قسمتش رو دانلود کردم اگه همرو دانلود کردم بعد باید چیکار کنم؟همرو بریزم توی فایل بعد extrackt کنم؟
Last edited by sarmast65_ata; 22-05-2008 at 20:53.
مرسی
3Asphalt تریاله؟
تا چه حد میشه بازی کرد؟
لطفاً در مورد این بازیها (محدودیت هایی که به علت تریال بودن دارن) توضیح بدین.
ممنون دوست عزیز...اما جواب نداد ...یعنی همونطور که مرحله 2 این بازی میگفت بازی تریال هست و باید بخرید هنوز هم همین پیغام رو میده ...آیا کاری خاصی باید بکنیم ..مثلا بازی رو از اول نصب کنیم ؟؟؟
اره من مستر ریست کردم درست شد ...
این رو قبل از نصب N_GAGE Installer نصب کن ...اخه من قبلا که بدون این ان گیج رو نصب میکردم وسط نصب میگفت که symbian os pipe باید نص بشه ...
این رو قبل از نصب ان گیج نصب کن ...دیگه اون پیغام رو نمیده ...
اره اگر تمام پارتها یه جا باشن مشکلی نیست ....شما پارت 1 رو اجرا کن بقیهش حله ...
اسفالت رو نمیدونم تا چه حدی هست ...اما معمولا تریال ها 1 یا 2 مرحله برای بازی دارند و نمیشه کامل بازی کرد و باید خریدشون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)