تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 19 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 190

نام تاپيک: اجرای N-gage Ii بر روی گوشی های S60 V3

اگه نباشه جاش خالی می مونه KING OF SPEED's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کلانشهر اهواز...!

پيش فرض

بابا یکی به ما هم کمک کنه انگار همه تونستن اجرا کنن پس لطفآ ما رو هم کمک کنید و بگید چه جوری و با چه روشی تونستید بازیها رو اجرا کنید ممنون میشم ازتون
    پس به احتمال زیاد به خاطر کلاس درسی که نشسته بودی بوده و برای این درست شده
    منظور از ریست کردن همون مستر ریست هستش؟چون من اصلآ ریست نکردم و برنامه رو همینطوری ریختم بدون ریست باید ریست کرد؟
    منظور از حافظه حافظه گوشی هستش یا رم؟چون رم من 2 هستش و 1.5 خالیه رم گوشی هم 60 هستش که حدود 26 تاش خالیه یعنی رم گوشی رو کمتر کنم؟
    1-
    2- بعد از اینکه بازی رو نصب کردی حتما یه بار ریست کن. این کمک میکنه که سرعت گوشی بهتر بشه و منابع اضافی گرفته شده آزاد بشه. مثل ویندوز. مستر ریست کردن دیگه چاره ی نهاییه. که اگه مستر ریست کنی باید دوباره برنامه ها رو نصب کنی و دردسر زیاد داره.
    3- وضعیت حافظه و رمت هم که خوبه نباید مشکلش به خاطر این باشه
    شما از فایل هایی که تو صفحه 10 گذاشتم استفاده کن حتما جواب میگیری...okey

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

گفتی بعد از اینکه بازی رو نصب کردم یه بار گوشی رو ریست کنم منظورت چیه؟چون با یه بار reastart کردن گوشی مشگل حل نمیشه فکر میکنی با یه بار مستر ریست حل شه؟برنامه زیادی رو حافظه خود گوشی ندارم که بخواد برام سخت باشه فقط میگم اگه فر میکنید میشه این کار رو بکنم ممنونم ازت
    خب اگه با ریست درست نمیشه مستر ریست کن
    دوباره برنامه هاش رو نصب کن
    آقای Mr.K2 هم همین کارو کرد درست شد

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فایل...

شما از فایل هایی که تو صفحه 10 گذاشتم استفاده کن حتما جواب میگیری...okey
    این فایل symbianospipe چی کار میکنه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض NgageInstaller

حالا الان مشگل جالب شد من دیشب مستر ریست کردم بعد فایل ها ی TRk و Rompatcher رو روی گوشی ریختم اومدم که فایل NgageInstaller رو روی گوشی نصب کنم نصب نمیشه تمام مراحل به درستی میره جلو ولی موقع Installing همونطوری میمونه و جلو نمیره چی کار کنم؟من این برنامه رو قبلآ رو گوشی نصب کرده بودم در صورتی که هیچ مشگلی نداشت ولی الان چرا اینطوری شده؟عکس رو هم براتون میزارم میتونید راهنمایی کنید؟

Last edited by sarmast65_ata; 22-05-2008 at 15:17.

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من الان 3 تا بازی پاکر و فیفا و سیستم راش رو دارم و مشکلی هم ندارند ...
    چند نکته :

1- بازی های بیشتر از کجا بگیرم ...
    2- چطوری از حالت تریال خارجشون کنیم ... مثلا سیستم راش بعد از مرحله 1 دیگه نمیشه بازی کرد ! چیکارش کنم ؟
    سلام

فقط بازی هایی که تو پست 3 گذاشتم اومده. این بازی ها هم همگی تریال هستند . این روش هایی هم که گفته شده فقط برای اینه که شما بتونی محدودیت تعداد اجرای بازی رو غیر فعال کنی و نمی تونی بازی رو کاملا فول کنی و از تمام مراحلش استفاده کنی. فعلا باید چشم به انتظار هکر های محترم باشیم.

من هم بازی Space Impact و Hooked on Creature of the deep رو به همه توصیه می کنم خیلی بازی های باحالی هستند. حتما بگیرینشون.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

باید این خبر خوشحال کننده رو بدم که من هم بالاخره پس از 3،2 هفته تلاش کردن موفق شدم بازیها رو روی گوشی اجرا کنم و به راحتی بازی ها رو انجام بدم تا الان فقط فوتبال رو روی گوشی نصب کردم حالا الان میخوام دونه دونه دانلود کنم برم برای بازی واقعآ خوشحالم از تمام کسایی هم که کمکم کردن مثل Icelord عزیز ، sepehr عزیز و king of speed عزیز ممنونم انشاالله بتونم منم یه روزی جبران کنم

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

باید این خبر خوشحال کننده رو بدم که من هم بالاخره پس از 3،2 هفته تلاش کردن موفق شدم بازیها رو روی گوشی اجرا کنم و به راحتی بازی ها رو انجام بدم تا الان فقط فوتبال رو روی گوشی نصب کردم حالا الان میخوام دونه دونه دانلود کنم برم برای بازی واقعآ خوشحالم از تمام کسایی هم که کمکم کردن مثل Icelord عزیز ، sepehr عزیز و king of speed عزیز ممنونم انشاالله بتونم منم یه روزی جبران کنم
    آقا تبریک. بالاخره تونستی. ایول. حالا شما خیلی با این بازی ها حال می کنی چون برای راه انداختنش حسابی زحمت کشیدی.

راستی دوستانی که Irancell دارن می تونن از طریق GPRS با بقیه دوستان بازی کنن. البته برای این کار نیاز به بازی های فول شده داریم که هنوز بهش دسترسی نداریم. حالا برای شروع کار می تونیم همدیگه رو تو لیست دوستان Add کنیم. برای این کار برین به آدرس زیر و یک اکانت برای خودتون بسازین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش ID تون رو اینجا قرار بدین تا بقیه دوستان شما رو ADD کنن. برای این کار هم بعد از اجرای نرم افزار N-GAGE به قسمت My friends (سربرگ چهارمی) برید و ID دوستان رو ADD کنید. حالا یک پیغام برای اون شخص میره و اگه اون بخواد شما رو ADD می کنه و تمام.

اینم از ID من:

Xebeer

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Icelord عزیز بازیهایی که توی چند قسمت تقسیم شدن رو چطوری باید نصبشون کنی؟الان دارم hooked رو دانلود میکنم و 2 قسمتش رو دانلود کردم اگه همرو دانلود کردم بعد باید چیکار کنم؟همرو بریزم توی فایل بعد extrackt کنم؟
    Last edited by sarmast65_ata; 22-05-2008 at 20:53.

در آغاز فعالیت FOAD_N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مرسی
    3Asphalt تریاله؟
    تا چه حد میشه بازی کرد؟
    لطفاً در مورد این بازیها (محدودیت هایی که به علت تریال بودن دارن) توضیح بدین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

برای System Rush گفته شده که باید اینکار رو انجام بدی

گوشی رو در حالت mass memory به کامپیوتر وصل کنید به این فولدر برید :

private\2000afb9این فایلها رو حذف کنید :

- coregame.dz.ngdat
    - exp1.dz.ngdat
    - exp2.dz.ngdat
    - exp3.dz.ngdat

اون 2 تا بازی هم هنوز بصورت تریال هستند و فول نمیشن
    ممنون دوست عزیز...اما جواب نداد ...یعنی همونطور که مرحله 2 این بازی میگفت بازی تریال هست و باید بخرید هنوز هم همین پیغام رو میده ...آیا کاری خاصی باید بکنیم ..مثلا بازی رو از اول نصب کنیم ؟؟؟

اره من مستر ریست کردم درست شد ...

این فایل symbianospipe چی کار میکنه؟
    این رو قبل از نصب N_GAGE Installer نصب کن ...اخه من قبلا که بدون این ان گیج رو نصب میکردم وسط نصب میگفت که symbian os pipe باید نص بشه ...
    این رو قبل از نصب ان گیج نصب کن ...دیگه اون پیغام رو نمیده ...

Icelord عزیز بازیهایی که توی چند قسمت تقسیم شدن رو چطوری باید نصبشون کنی؟الان دارم hooked رو دانلود میکنم و 2 قسمتش رو دانلود کردم اگه همرو دانلود کردم بعد باید چیکار کنم؟همرو بریزم توی فایل بعد extrackt کنم؟
    اره اگر تمام پارتها یه جا باشن مشکلی نیست ....شما پارت 1 رو اجرا کن بقیهش حله ...

مرسی
    3Asphalt تریاله؟
    تا چه حد میشه بازی کرد؟
    لطفاً در مورد این بازیها (محدودیت هایی که به علت تریال بودن دارن) توضیح بدین.
    اسفالت رو نمیدونم تا چه حدی هست ...اما معمولا تریال ها 1 یا 2 مرحله برای بازی دارند و نمیشه کامل بازی کرد و باید خریدشون ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •