تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 13 اولاول ... 3910111213
نمايش نتايج 121 به 125 از 125

نام تاپيک: Killzone 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

من با چاقو کشتمش radec رو

یه تروفی هم داد برای کمتر از 20 دقیقه !

پایان بازی کاملا معلوم بود 3 هم میاد
    آره
    کلا توی این سالن کارمون خیلی سخته.
    دشمنا که از هر طرف میومدن خبر بد هم این بود که یه مدت بعد از رفتن به طبقه ی دوم Helghast ها با بازوکا SEV رو مورد عنایت قرار می دادن از طرفی اینا که تموم شدن نوبت خود Radec بود.با Medium که رفتم قسمت اول برام سخت تر بود تا مبارزه ی رودررو با رو با Radec اما وقتی بازی رو روی Veteran تموم کردم مبارزه ی رودررو با Radec خیلی برام سخت تر بود ! اون بخش اولشو سریع تموم کردم ولی مبارزه با Radec طول کشید
    در هر حال خدا بیامرزه اونایی رو که روی Elite با Radec جنگیدن !
    Last edited by S.Y.K; 14-04-2010 at 18:35.

2. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

آره
    کلا توی این سالن کارمون خیلی سخته.
    دشمنا که از هر طرف میومدن خبر بد هم این بود که یه مدت بعد از رفتن به طبقه ی دوم Helghast ها با بازوکا SEV رو مورد عنایت قرار می دادن از طرفی اینا که تموم شدن نوبت خود Radec بود.با Medium که رفتم قسمت اول برام سخت تر بود تا مبارزه ی رودررو با رو با Radec اما وقتی بازی رو روی Veteran تموم کردم مبارزه ی رودررو با Radec خیلی برام سخت تر بود ! اون بخش اولشو سریع تموم کردم ولی مبارزه با Radec طول کشید
    در هر حال خدا بیامرزه اونایی رو که روی Elite با Radec جنگیدن !
    واسه من تو مود Veteran،مبارزه با نوچه های Radec(!) تو این سالن سخت تر بود و من تو اون قسمتی که از اون ور سالن helgast ها rocket شلیک می کردن یه 7-6 بار مردم ولی خود Radec همچین مالی نبود(!) و من همون بار اول تو 8-7 دقیقه کلکش رو کندم.
    یحیی تصمیم گرفتم دوباره برم تو کار Killzone 2 و این دفعه رو elite برم!برام دعا کن!

4. 2 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

واسه من تو مود Veteran،مبارزه با نوچه های Radec(!) تو این سالن سخت تر بود و من تو اون قسمتی که از اون ور سالن helgast ها rocket شلیک می کردن یه 7-6 بار مردم ولی خود Radec همچین مالی نبود(!) و من همون بار اول تو 8-7 دقیقه کلکش رو کندم.
    یحیی تصمیم گرفتم دوباره برم تو کار Killzone 2 و این دفعه رو elite برم!برام دعا کن!

ساسان جان من بعضی وقتا به یاد گذشته با Elite بازی می کنم
    جالبه نشونه ی اسلحه روی صفحه حذف میشه ماشالله Heghast ها هم که خیلی به Sev عنایت دارن
    تا حالا خیلی به طور جدی پاش ننشستم که پیش برم بیشتر تفریحی بوده
    ولی بازی خیلی سخت و به شکل کامل یک جنگ تمام عیار رو نشون میده
    بعضی وقا باید چند دقیقه ای پشت سنگر بمونیم خیلی محتاط باشیم اما اونم سخته بلافاصله دست به نارنجک میشن
    خلاصه که محتاجیم به دعا ساسان جان

6. 2 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

والا این زیر نوشته پست غیر ضروری بر خلاف قوانین سایته اما خوب من الان این بازی رو تموم کردم دوست دارم نظرمو بگم خلاف چیه؟این قسمت برای بازی فکر نکنم صدق کنه چون بازی رو هر کی یه موقع تموم میکنه و دوست داره نظرش رو بگه...
    واقعا بازی خارق العاده ای بود واقعا جذابه یعنی یه شوتر به تمام معنا عجب گرافیکی...البته کیل زون 3 رو هم رفتما
    واقعا اول بازی فکر کنم بود یه ساختمون رو تیر میزنی ریزش میکنه اونجا من وقتی اون صحنه رو دیدم با صدای بلند گفتم اوههههههه که بابام گفت چی شد؟گفتم هیچی
    واقعا حال کردم با بازی گرافیک گیم پلی صدا گذاری اصلا از هیچ جاش نمیشه ایراد گرفت فقط داستانش رو دوستان میگفتند گنگه راست میگن البته نسخه یکش برا پلی 2 بوده؟
    بعضیا معتقدن داستان بازی از گرافیک بازی مهمتره.اما نظر من این نیست
    اگه گرافیک ضعیف باشه داستان هم قوی باشه مثل بازی Out land و braid آدم بازم حوصلش سر میره بازی رو تموم نمیکنه حالا بر عکس اگه داستان ضعیف باشه و گرافیک خیره کننده هیچ وقت هیچ گیمر حرفه ایی بازی رو رها نمیکنه حتی اگه اینقدر داستان گنگ و ضعیف باشه که تمام ویدئو هاش رو بزنه بره میزنه و فقط به فکر اینه که بازی کنه و لحظات و گرافیک خیره کننده بازی رو ببینه به این دلیل من میگم گرافیک از داستان مهمتره

در کل خیلی با بازی حال کردم خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که به حرف یه نفر گوش ندادم و یه کار اشتباهی نکردم که تا آخر عمر حسرت این بازیهای ناب رو بخورم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام بچه ها من تعريف اين بازيو زياد شنيدم ميشه بگيد چطورياست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •