خب چون سی پی یو در این گوشی قوی تر شده خوبه ولی بازم بعدضی وقتها اذیت میکرد!
خب چون سی پی یو در این گوشی قوی تر شده خوبه ولی بازم بعدضی وقتها اذیت میکرد!
اخرین قیمت تاچ دیاموند
Us$ 709.00
Last edited by t@here; 04-07-2008 at 13:02.
دوستان یک سوال در مورد HTC Diamond دارم. آیا فارسی رو ساپورت میکنه؟ مثلا دیکشنری وجود داره که انگلیسی به فارسی
باشه و بعد اگر روش بریزیم فارسی رو خوب نشون میده؟
اگر فارسی رو ساپورت نمیکنه باید چیکار کرد باهاش؟ خواهش میکنم کمک کنید چون شاید در تو همین روزها خریدمش... نمیخوام
پشیمون بشم و کلی ضرر کنم. آرزو میکنم به هر چی میخواید برسید.......
یعنی بخاطر ساپورت نکردن فارسی پشیمون میشی.......وای
آره حاضرم قیدشو بزنم برم سراغ یک گوشی و یا پاکت پی سی دیگه... آخه من دانشجو هستم و برای کارهای
درسیم به فارسی نیاز دارم نه برای اس ام اس نوشتن. فقط میخوام فارسی رو بتونه بخونه حتی اگر نشه باهاش
تایپ کرد برام مهم نیست اما نشون بده. مثلا صفحات اینترنت فارسی رو خوب نشون بده و اس ام اس فارسی رو هم
نشون بده.
اینطوری بهت بگم حاضرم قید دوربین رو بازنم اما گوشی داشته باشم که فارسی رو ساپورت کنه.
حالا جواب منو ندادید این گوشی فارسی رو ساپورت میکنه یا نه؟![]()
فعلا خیر .... اس ام اس رو آره ولی فونت داخل صفحات وب رو نه!
ميشه بگيد چطوري اس ام اس فارسو رو نشون ميده؟ تنظيمات خاصي داره؟ مال من كه نشون نميده!!!
یکی لطف کنه و جواب این سوال دوست عزیز رو بده چون واسه منم مهمه....
اول بگم که آپدیت جدید rom گوشی اومده و میتونین دانلود کنین از سایت htc
دوم نرم افزاری هست به اسم En2FaMail_1.53 که میتونین از لینک زیر برای اس ام اس فارسی دانلود کنین
این نرم افزار قابلیت تبدیل نوشته های فینگیلیش به فارسی رو دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینجا جای درخواست نرم افزار نیست و خواهش میکنم اخطار به من ندن - نمیخواستم دوستان دنبال جواب بگردن
Last edited by dontsee; 07-07-2008 at 12:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)