شرکت Eset یک محصول جدید حاوی فایروال دارد که هنوز در مرحله بتا است و احتمالا به زودی نسخه کامل آن را منتشر
خواهد کرد .در حال حاظر می توانید از فایروال زون آلارم , آوتپوست , کومودو و ... در کنار نود32 استفاده کنید .
شرکت Eset یک محصول جدید حاوی فایروال دارد که هنوز در مرحله بتا است و احتمالا به زودی نسخه کامل آن را منتشر
خواهد کرد .در حال حاظر می توانید از فایروال زون آلارم , آوتپوست , کومودو و ... در کنار نود32 استفاده کنید .
vtn عزیز
یادمه که میگفتی یه مدتی از فاییروال کومودو استفاده میکردی.
ولی تنها فایروالی هست که من ندیدم جایی چیزی رو بلوک میکنه بنویسه.
مثلا زون آلارم-کسپرسکی مینویسن که چه چیز هایی رو بلوک کردن ولی این فایرول چیزی نمینویسه.
چرا دیگه تست های جدید نمی ذاری؟
ممنون
در مورد نسخه های جدید کومودو نمی توانم اظهار نظری بکنم ولی نسخه قدیمی آن لیست برنامه های بلوک شده را
داشت . در مورد قسمت دوم سوال شما هم باید بگویم فعلا به تست جدیدی برنخورده ام.اگر بود حتما .
تست جدید اینجاست ؛
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا می نوشت؟!!
تست جدید رو که دوستمون دادن
میشه زحمت ترجمش رو بکشی؟
الان یادم نیست چون حدود یک سال قبل آن هم برای مدت بسیار کوتاهی از آن استفاده کردم .در ضمن لینکی که دوست
عزیزمان گذاشته اند تست جدیدی نیست همان تستی است که نتایج آن را قبلا گذاشته ام با همان توضیحات فقط نسخه
جدید فایروال آوتپوست جدیدا تست شده است که نسبت به قبل بسیار بهتر شده است و تا رتبه سوم بالا آمده است ولی
در اولین فرصت حتما آن را هم اضافه خواهم کرد.
lممنون
حتی نمیتونی اشاره هم کنی که کجا مینوشت؟یک راهنمایی کوچیک بکن دیگه!!
تو رو خدا اسمتون رو هم بگید![]()
ممنون
Comodo فایروالی است که اجازه وصل شدن و وصل نشدن برنامه ها به اینترنت رو از طریق Rule کنترل میکنه. برای اینکه
شما برنامه ای رو در این چنین فایروال هایی بتونید بلاک کنید احتیاج به این دارید که با طرز کار این نوع فایروال ها آشنایی
پیدا کنید. از جمله فایروال هایی که جزو این گروه حساب میشن میشه به KIS و Outpost Pro اشاره کرد.
اگر شما کار با فایروال های بالا را بلد نیستید بهتره از کومودو نیز دست بکشید و از فایروال های ساده تر مانند ZoneAlarm
و یا Kerio Personal Firewall استفاده کنید. چون این نوع فایروال ها با وجود اینکه قابلیت نوشتن دستورات برای برنامه ها
وجود داره اما طرز کار اصلی شون فقط با Allow و Deny است.
بطور مثال خیلی ها قر میزنند و میگن که با وجود اینکه یاهو مسنجر را در لیست برنامه های کسپرسکی ثبت کرده اند
اما در هر بار وصل شدن یاهو بازم ازشون سوال میپرسه. این گونه افراد نمیدونند که مشکل اصلی خودشون هستند
نه فایروالی که در بسته امنیتی کسپرسکی وجود داره. من خودم سر رشته خیلی خوبی از اکثر فایروال ها دارم و به
جرات و با قاطعیت تمام میتونم بگم که Kaspersky Internet Security و Outpost Pro جزو بهترین فایروال ها از نظر
Outbound Application Control هستند. از نظر Inbound نیز هیچ نرم افزاری به اسم فایروال در حد Hardware
Firewall نیست.
بهر حال شما که دنبال لیست بلاک شده برنامه ها در داخل فایروال کومودو میگردید میتونید به عکس زیر نگاه کنید تا
متوجه نوع بلاک کردن برنامه ها در این فایروال بشید. یک راهنمایی کوچیک به شما بکنم وقتی در فایروال هایی مانند
کومودو میخواهید اجازه وصل شدن برنامه ای را کاملا از اینترنت ببندید در زمان نشان دادن پیغام از طرف کومودو شما
میبایستی در قسمت پورت Any و در قسمت Protocol نیز Any را انتخاب کنید و قسمت Remember را نیز انتخاب کنید
تا اون برنامه کاملا Block بشه.
![]()
ممنون
ولی فکر کنم عکس نصفه بودا!!!
خواهش.
مطمئن باش عکس کامله و هیچ مشکلی هم نداره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)