تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 196 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

سلام كسي اينجا خط مشي تعيين كرده عزيز من ؟
    من كه چيزي نگفتم !
    شما كه اصلا به خودتون زحمت اينو ندادين كه پست منو كامل بخونين !
    دوباره بخونين تا ببينيد كه من آيا از باگ دارم حرف ميزنم يا ضعف در مورد شناسايي تروجانها ؟
    اگه نميدانيد بدانيد كه من خودم هم ( البته اگه شركت مك آفي قابل بدونه ) يكي از طرفداراش هستم چون اونم هوش مصنوعي بسيار خوبي داره و زماني كه كسي قادر به شناسايي يك exe joiner نبودند جناب مك آفي انترپرايز اونو شناخت
    ولي باز هم ميگم دوباره پست منو بخونيد
    يادم رفت بگم اگه تو شعر زيبا تون منظور از عوام فريب منم كه از لطفتون خيلي ممنونم
    Last edited by soda; 18-02-2006 at 20:45.

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Sodaخان
    انگار من هم در تاپیک های خودم باید نقل قول بکنم
    اولا تاپیک 118 در جواب دوست خوبم گلد دراگون بود نه شما
    دوما تاپیک 119 گلایه ای از طرز برخورد شما بایک کاربرتازه وارد و مبتدی مثل من بود
    سوما من تاپیک شما و تمام دوستان را به دقت می خوانم وتمام کلمات را به دقت تجزیه و تحلیل می کنم
    چون انتظارم از بقیه هم همین است

یادمان نرود ما همه سرشته از یک گوهریم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoudm989
    Sodaخان
    انگار من هم در تاپیک های خودم باید نقل قول بکنم
    اولا تاپیک 118 در جواب دوست خوبم گلد دراگون بود نه شما
    دوما تاپیک 119 گلایه ای از طرز برخورد شما بایک کاربرتازه وارد و مبتدی مثل من بود
    سوما من تاپیک شما و تمام دوستان را به دقت می خوانم وتمام کلمات را به دقت تجزیه و تحلیل می کنم
    چون انتظارم از بقیه هم همین است

یادمان نرود ما همه سرشته از یک گوهریم
    البته اينجا تاپيك مقايسه آنتي ويروسها هست و اين جور پست دادن فقط لطمه به تاپيك ميزنه ولي خوب چي كار كنيم ديگه
    شما كه ديگه فروم كاري بايد بدوني كه نقل قول رو براي همين گذاشتن كه افرادي مثل من اشتباه نكنند

در ضمن نكاتي كوچك رو هم بگم
    شما كه فرمودي نود در آنپك كردن ضعف داره من مي گم اينطور نيست
    حداقل به ادعاي خود سازندش و تو ليست پكر هايي كه شركتشون ادعا كرده و من ديدمش
    در ثاني من يادم هست همون joiner رو با aspack كه خيلي تابلو هست پك كردمش و مك آفي ديگه نشناختش
    نظرتون چيه ؟
    در ضمن يادمه خود مك آفي هم اسم اونو يه چيزي شبيه همين اسمي كه نود ميده گذاشته بود
    win32 new type virus يا يه همچين چيزي دقيق يادم نيست . نظرتون در اين مورد چيه ؟
    Last edited by soda; 18-02-2006 at 22:36.

داره خودمونی میشه amirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

masoud989 اين قدر با لجبازيات تاژيك رو بيهوده ژر نكن دو تا مطلب خوب ياد بده

داره خودمونی میشه amirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی یک شهر شلوغ

پيش فرض

منظورم پر كردن بود

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شد
    Last edited by masoudm989; 14-03-2006 at 22:29.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    نتیجه آنالیز فایل آپلود شده توسط دوست گرامی masoudm989 توسط آنتی ویروسهای مختلف:
    سایت جوتی:

سایت ویروس توتال:

و

غکس سوم مربوط به کاسپرسکی نسخه 6.0.0.283 است که 19 فایل آلوده را تشخیص داده است چیزی که جالب است عدم شناسایی فایلهای آلوده توسط بعصی از این آنتی ویروسها است حتی نسخه پک نشده را هم شناسایی نکرده اند
    حالا نورمن داخل فلیلهای فشرده را اسکن نمی کند علت عدم شناسایی فایلهای آلوده توسط بقیه را کسی میداند؟
    من پس از اسکن فایل مربوطه توسط کاسپرسکی و حذف فایلهای آلوده توسط آن فایل باقیمانده را دوباره توسط آنتی ویروسهای دیگر اسکن کردم و نتیجه باز جالب است.

و

یعنی علارغم معروف بودن کاسپرسکی در Unpack کردن باز هم ایول به نود32 و مک آفی و بیتدفندر و دکتر وب و ....
    Last edited by vtn54; 19-02-2006 at 08:16.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

خدمت حضرت آيات Soda
    سلام عرض كرده از شما هم خواهشمندم فايل مورد نظر خود را آپلود كرده تا من ويا بقيه دوستان هم تست كنيم
    وگرنه دوست من ديوار حاشا بلند است
    در مورد قدرت nod 32
    در Unpack كردن پكرها بايد بگويم بسيار ضعيف تر از كاسپراسكاي – بيت دفندر- و مكافي عمل مي كند
    و با استناد به اين نكته كه اعتقاد به سخن گفتن از روي بخار معده را ندارم( مانند بسياري از حضرات آيات) فايلي را براي شما آپلود مي كنم
    كه شامل سورس ويروسي است كه با 22 پكر پك شده وضمنا Aspack هم شامل آن پكر هاست كه مدنظر شما مي باشد و ضمنا پك نشده ويروس هم در اين مجموعه هست
    پس در مجموع ميشود 23 ويروس

Download-Link: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان اگر مايل بودند تست كرده و اعلام نتيجه بفرمايند
    البته اينگونه تست ها تنها ملاك برتري يك آنتي ويروس نيست و استاد كركي جان در همين تاپيك موارد
    رجحان يك آنتي ويروس را بيان فرموده بودند كه كاملا منطقي و كامل مي باشد دوستان مي توانند مطالعه بفرمايند
    البته شايد درست نباشد بحث به اينجا مي كشيد ولي جواب سوال را بايد داد
    از قديم گفته اند(( عدو سبب خير ميشود))
    سوداجان شما يه بار من را از نظر كارشناسي خودت ((كه واقعا نيازمند آن بودم)) محروم مي كني و ميگويي بحث من در مورد مكافي بيهوده است و خرد و كلان به بي قابليت بودن آن واقف هستند يك بار ميگي من خودم اگر مكافي قابل بدونه طرف دار آن هستم(ضمنا مكافي نيازمند طرفداري شما دوست من نيست در سطح وسيع در ايران از طرف شركت ها و ارگان هاي خصوصي و دولتي و ....... مورد استفاده قرار مي گيرد و در طي سيزده سال گذشته مورد توجه بوده است وقابليت هاي آن براي مديران آشكار است چون هدف كاربري كه توان خريد قانوني را ندارد نيست هدف صاحبان صنايع و سرمايه است)
    يك بار مي گويي اينجا اينجوري بحث كردن لطمه به تاپيك مي زني يك بار هم مي گي كه نظرمن در مورد فلان و بهمان چيست
    دوست من تكليف خودت را حداقل با خودت روشن كن

ضمنا من ادعاي فروم بازي ندارم(شعر را يه بار ديگر بخوان،بلند هم بخوان تا ملكه ذهنت بشود) تعداد تاپيك هايي كه دادم خودش بيانگر اين موضوع هست . بعد از نتيجه گيري در بحث مزاحم اوقات شريف نخواهم شد
    در پناه حق به تحصيل خودت ادامه بده و موفق و پيروز باش
    سلام
    من اگه بخوام مثل خودت بهت جواب بدم كه باهات فرقي ندارم پس ....
    در ضمن فايل رو براتون آپلود كردم خودتون ببينيد
    در ضمن اين جوينر رو شايد هر كسي نداره
    من نمي خواستم آپلود كنم براتون ولي براي اينكه كاربران اينجا فكراي بد نكنند ديگه ...
    سوء استفاده از اين فايل ممنوع
    در ضمن من تكليفم با خودم و ديگران معلومه
    شما نفهميدي مشكل از خودته
    جناب آقاي باسواد
    من اينكه گفتن لطمه به تاپيك ميزنه مظورم يه همچين جمله اي بود :
    "
    شما كه ديگه فروم كاري بايد بدوني كه نقل قول رو براي همين گذاشتن كه افرادي مثل من اشتباه نكنند
    "
    Last edited by soda; 19-02-2006 at 11:59.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

دوست من که شعارت آنتی ویروس سالم هست
    در دنیایه نرم افزار اشکال در یک نرم افزار راBug می خوانند
    با اذعان به این نکته که تمام نرم افزارها حتی شاه گل آن ها یعنی سیستم عامل هم دارای اشکالاتی است
    اينو ميگم و ديگه اين بحث را كش نميدم:
    كجاي حرفام گفته بودم كه مك آفي ايراد داره؟حرف من در مورد كسپر بود.
    يك حرفه اي به من گفته بود AntiVir بهترين Database رو داره.واقعا راست ميگفت.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

دوستان لطفا بحث های خودتون رو مختص به مقایسه آنتی ویروسها بدبد و از بحث خارج نشید.
    چه کاربران حرفه ای و چه غیر حرفه ای هر نکته ای در مورد آنتی ویروس ها دارند میتونند نظرات خودشون بیان بکنند. اما برای
    برقرار بودن نظم تایپک که بستگی به موضوع آن دارد لطفا از بحث هایی که مربوط به این تایپک نمیشود خودداری کنید.

Amiratefi مسعود جان تا بحال نظم تایپک رو بهم نریخته . ایشون نظرات خودشون رو مثل من و بقیه اعلام کردند و اگر شما
    با نظرات ایشون مخالفتی دارید یا نکته ای به ذهنتون میرسه آن را بیان کنید شاید حرف شما درست باشه.

شاید من هم با نظر کسی موافق نباشم اما این دلیل نمیشه که نگذارم نظرشو بگه . همگی در اظهار نظرات خودشون باید آزاد
    باشند و مهمترین چیز هم ایجاد جوی آزاد است برای اینکه طرف فکر نکنه تا نظرشو بگه 100 نفر میریزن سرش و با گوشه کنایه زدن
    اون رو بایکوت میکنند.

امیر جان اگر کسی خواست نظم تایپک رو بهم بریزه خودم اینجا نظارت میکنم در صورت لزوم براش توضیح میدم.

خب منتظر اظهار نظرات و بحث های دوستان هستیم. به بحث های خودتون ادامه بدید. من هم تا الان در بحث بودم و بعدا هم
    شرکت خواهم کرد.

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •