واسه دانلود کیو باکس بگیر
اقا بیخی مجوز لازم نیست
در ضمن واسه دانلود که شناسایی نمیکنن
خیلی وقت دیگه به ماهواره گیر نمیدن به لطف پارازیت ها
واسه دانلود کیو باکس بگیر
اقا بیخی مجوز لازم نیست
در ضمن واسه دانلود که شناسایی نمیکنن
خیلی وقت دیگه به ماهواره گیر نمیدن به لطف پارازیت ها
من اول رفتم آنا ولی گفتن که پورت خالی ندارن. بعد هم خیلی راحت یه چند قدم پایینتر رفتیم ترکانت. پرسیدم که تو منطقه ما پورت خالی دارید گفتن تمامی مراکز رو معمولا پورت خالی داریم. من که انتظارم از آنا اینترنت بیشتر بود ولی خب ترکانت ساپورتمون کرد و ...
یه هفته برای عید به اکانتم اضافه کردن. دو روز هم به خاطر مشکلی که برای سرورهاشون پیش اومده بود و سرعت کمی متغیر بود اضافه شد. کلا به نظرم برای مشتری هاشون احترام قائلن. آنااینترنت چون یوزر زیادی داره شاید اینطور پشتیبانی نکنه!
یه مدل از کارت های --- هست ولی تا اونجایی که من تحقیقات کردم بهترین مارک واسه دانلود آفلاین Skystart S2 هست که کمترین قطعی و بیشترین بازدهی رو داره قیمتش هم در حدود 90 تومن هست. از لحاط نرم افزاری هم ساپورت خوبی داره و مارک معروف و مشخصی هم هست.
اشتباه نکن دوست عزیز کیوباکس دی سی کمتری نسبت به اسکای استار داره
اسکای استار واسه تماشا عالی نه دانلود
درسته در مورد کیوباکس تحقیقات زیادی انجام ندادم ولی در مورد اسکای استار به اندازه کافی تحقیقات انجام دادم که بفهمم حرفت در مورد این مارک اشتباه یا بهتر بگم ناقص هست !
مدل S2 اختصاصی برای دانلود آفلاین ساخته شده.
مدل های HD هم برای دریافت کانال ها با کیفیت بالا.
برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایت رسمیش مراجعه کنی :
اگه سایت رسمی کیوباکس رو داری بده تا منم یه سری بهش بزنم شاید هم تو راس میگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من ميخوام سرويس fp5-3x2 رو بگيرم . سرعت دانلودش چطوره؟
پارس پورت خالي داره؟
هزينه هر گيگ اضافي چقدر ميشه؟
اين طرح تا آخراي خرداد برقراره يهو نريم بگه تموم شده ضايه شيم؟
![]()
اشتباه نکنید. حجمهایی رو که میبینید نوشته شده برای هر ۳ ماه هست. شما در کل سه ماه فقط 5 گیگ ترافیک خواهید داشت ولی باپهنای باند 512 کیلوبیت. پورت خالی هم معمولا ندارن. من ۲ بار بهشون مراجعه کردم ولی هیچ فایده ای نداشت. شما با ترکانت یا آنا یه تماسی داشته باشید. قیمتهای ترکانت فقط ۲ هزار تومن بیشتر از آناست ولی هیچ هزینه نصبی دریافت نمیکنن (برخلاف بقیه شرکتها) و شما فقط مبلغ ماهیانه سرویس رو پرداخت میکنید (این برای بار اول خیلی بهتون کمک میکنه و هزینه زیادی تحمیل نمیشه)
مطلب جدبد داشتم تو آپی ها گشت میزدم دیدم اووهووووووووووواین ترکانت هم از آنا اینترنت سرویس میگیره
از همون روشهای پیش پا افتاده رفتم تو مودم یکی از ترکانتیا دیدم آپی که زده مال آنا هست
اینم اثبات از اینجا ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدStatus:Connected
Connection Type:PPPoE
IP Address:85.185.9.75
Subnet Mask:255.255.255.255
Default Gateway:78.38.21.2
DNS Server:85.185.9.4NAT:Enabled
PPP connection time:0d:09h:00m:40s
یک مورد دیگه هم اینکه من یک گزارش رد کردم رفت به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در ارتباط با هزینه بالای اینترنت در ارومیه که علنا دارن مردم رو میچاپن به دوستای گلم هم پیشنهاد میکنم گزارش بدید شاید یک آدم با انصاف پیدا بشه که حقمون رو بگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)