من می خوام بگیرم!مثل این که مدل های مختلف داره میشه قیمت های الانشو بگین و این که مدل ها چه فرقی دارن؟ کدوم توصیه میشه؟
ممنون
من می خوام بگیرم!مثل این که مدل های مختلف داره میشه قیمت های الانشو بگین و این که مدل ها چه فرقی دارن؟ کدوم توصیه میشه؟
ممنون
بهترینش uc هستش قیمتشم حدودآ 420 هزار تومن
دوستان سلام. قیمتی که من از بازی سنتر دارم 390 هست.
در باره ی ریجن هم باید بگم که 100 درصد uc بگیرید.به 2 دلیل
1-منوی ریجن uc انگلیسی ولی منوی ریجن j ژاپنی و تغییر هم نمی کنه
2-یه بازی به اسم wii sport هم روی ریجن uc وجود داره که روی ریجن j نیست.(این بازی ورزش هایی مثل تنیس-بوکس-گلف و ... داره و خیلی سرگرم کنندس
موفق باشید![]()
چرا دوست من رجین j هم می شه منوشو انگلیسی کرد ولی uc برای آپدیت مشکلات کمتری داره
salam man ye wii j karkarde ba 20 ta bazi daram
gheymatam 270~280
با adsl چجوری می تونم به اینترنت وصل شم و آنلاین بازی کنم؟
لطفا کمکم کنید ...
قیمت این روز هاش چنده ؟؟
به نظرتون تو تابستون چقدر می شه ؟
بازی هاش چنده ؟
لوازم جانبی چطور ؟
لطفا قیمت تو بازار های ایران تو همین روز ها رو بگید ...
دوستان اطلاعاتي در باره كنترلر هاي اضافي wii مي خوام ... قيمتشون؟ كارايي شون؟ بازي هاي سازگار؟
بعد در باره طرز كار بازي هاي مثل Prince of persia يا call of duty توضيح بديد! ( مثل wii sports به فعاليت بدني نياز داره؟)
سوال اولت که سواله خودم هم هست ولی نمی دونم تو ایران جایی هست که بشه این دسته ها رو خرید یا نه؟یه جا خوندم wii mote و nunchuk با هم 80 تومان و zapper هم 35 تومن.
prince و call of duty هم به فعالیت بدنی زیادی مثل wii sport نداره.
سوال اولت که سواله خودم هم هست ولی نمی دونم تو ایران جایی هست که بشه این دسته ها رو خرید یا نه؟یه جا خوندم wii mote و nunchuk با هم 80 تومان و zapper هم 35 تومن.
prince و call of duty هم به فعالیت بدنی زیادی مثل wii sport نداره.
ممنون!
ميشه يه كم بيشتر راجع به دسته هاي مختلف و gameplay بازي هاي اكشن يا بازي هايي مثل prince توضيح بدي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)