تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 221

نام تاپيک: تاپیک سوالات مربوط به آموزشگاههای زبان و مباحث مرتبط

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

کانون زبان که اگه بتونی بری عالیه. در مورد ایز ایران اطلاعی ندارم. در کل معروفترین ها اول کانون زبان هستش و بعد نوید. شهریه شون هم باید بین سی تا چهل باشه البته مطمئن نیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Naser_helboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من تو پایگاه هواییم فککر کنم کانون برام دور باشه
    حالا یه سر به جفتشون میزنم ببینم چطوره

ممنون

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

یک موسسه خوب برای امتحان آیلس آکادمیک

تو اصفهان چی هست

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام

یک موسسه خوب برای امتحان آیلس آکادمیک

تو اصفهان چی هست
    برای امتحان ؟
    نمایندگی سازمان سنجش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

به نظر من بهترین راه اینه که از 101 اینتر چنج شروع کنه لهجه آمریکایی هستش خیلیم مفیده بریتیش سختره
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

Interchange books are truly good and handy for amateurs and newbees so try them first...Then you should have a go at some self-study books such as 504,In-Use Series and lots of others.
    Wish you luck my friend

Kanoon $ kish & lob lob lob are not good for those who want to speak like native ones...i suggest Safir...I used to attend classes there and it boosted me up like no other...Try and you won't regret it

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي

سلام بجه ها
    اين كلاسهاي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي خوبه يا نه ؟ من شنيدم ميگن آريان پور خيلي خوبه!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستان من میخوام برم کلاس ، کیش وی رو پرسیدم ، دوره ی فشرده داره ، 15 ترم و هر ترم 1 ماه و هر ماه 20 جلسه . کتابهاش هم New interchange هستش. هزینش هم ترمی 50 تومن . نظرتون چیه ؟ بهتر از کیش وی هست ؟ کانون زبان به نظرتون بهتره ؟ کتابهای New Intechange چطوره ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من میخوام برم کلاس ، کیش وی رو پرسیدم ، دوره ی فشرده داره ، 15 ترم و هر ترم 1 ماه و هر ماه 20 جلسه . کتابهاش هم New interchange هستش. هزینش هم ترمی 50 تومن . نظرتون چیه ؟ بهتر از کیش وی هست ؟ کانون زبان به نظرتون بهتره ؟ کتابهای New Intechange چطوره ؟
    از نظر زمانی در مضیقه هستی که میخوای دوره فشرده بری؟ .. یا کلاً دوره هاش اینطوریه؟ ... من به دوره های فشرده بخصوص برای زبان آموزهایی که در سطوح زیر متوسط هستند خوش بین نیستم (جسارت نباشه البته -- من سطح شما رو نمی دونم... در مورد متوسط و بحث سطوح مهارت زبانی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند خطی نوشته بودم)

زبان از اون چیزایی که شدیداً "آهسته و پیوسته" رو می طلبه ... و دقیقاً هر دوتاش (=آهسته -- پیوسته) .. یه قرصی یا فرمولی نداره که مثلاً بخوری و سرعت بگیره کل قضیه! ... بله - فرد به فرد فرق می کنه و شاید یکی استعدادش رو داره که در زمان اندک پیشرفت زیاد بکنه .. خوش بحالش!

من شنیدم کیش تاکید بیشتری روی مکالمه داره .. حالا دوستانی که تجربه شخصی دارن باید نظر بدن ..

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

از نظر زمانی در مضیقه هستی که میخوای دوره فشرده بری؟ .. یا کلاً دوره هاش اینطوریه؟ ... من به دوره های فشرده بخصوص برای زبان آموزهایی که در سطوح زیر متوسط هستند خوش بین نیستم (جسارت نباشه البته -- من سطح شما رو نمی دونم... در مورد متوسط و بحث سطوح مهارت زبانی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند خطی نوشته بودم)

زبان از اون چیزایی که شدیداً "آهسته و پیوسته" رو می طلبه ... و دقیقاً هر دوتاش (=آهسته -- پیوسته) .. یه قرصی یا فرمولی نداره که مثلاً بخوری و سرعت بگیره کل قضیه! ... بله - فرد به فرد فرق می کنه و شاید یکی استعدادش رو داره که در زمان اندک پیشرفت زیاد بکنه .. خوش بحالش!

من شنیدم کیش تاکید بیشتری روی مکالمه داره .. حالا دوستانی که تجربه شخصی دارن باید نظر بدن ..
    نه معمولی و نیمه فشرده هم داره . منتها من وقتم خیلی محدوده.
    کتابهاش رو دانلود میکنم ببینم چجوریه.
    آیا کسی از این کتابها استفاده کرده ؟(تو آموزشگاه) و آیا راضی بوده ؟

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

راستی کانون زبان هم زنگ زدم . گفت دوره مکالمه نداریم. دوره فشرده هم نداریم ! معمولی هستش .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •