کانون زبان که اگه بتونی بری عالیه. در مورد ایز ایران اطلاعی ندارم. در کل معروفترین ها اول کانون زبان هستش و بعد نوید. شهریه شون هم باید بین سی تا چهل باشه البته مطمئن نیستم.
کانون زبان که اگه بتونی بری عالیه. در مورد ایز ایران اطلاعی ندارم. در کل معروفترین ها اول کانون زبان هستش و بعد نوید. شهریه شون هم باید بین سی تا چهل باشه البته مطمئن نیستم.
من تو پایگاه هواییم فککر کنم کانون برام دور باشه
حالا یه سر به جفتشون میزنم ببینم چطوره
ممنون
سلام
یک موسسه خوب برای امتحان آیلس آکادمیک
تو اصفهان چی هست
برای امتحان ؟
نمایندگی سازمان سنجش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من بهترین راه اینه که از 101 اینتر چنج شروع کنه لهجه آمریکایی هستش خیلیم مفیده بریتیش سختره
موفق باشی
Interchange books are truly good and handy for amateurs and newbees so try them first...Then you should have a go at some self-study books such as 504,In-Use Series and lots of others.
Wish you luck my friend
Kanoon $ kish & lob lob lob are not good for those who want to speak like native ones...i suggest Safir...I used to attend classes there and it boosted me up like no other...Try and you won't regret it
سلام بجه ها
اين كلاسهاي جهاد دانشگاهي واحد علوم پزشكي خوبه يا نه ؟ من شنيدم ميگن آريان پور خيلي خوبه!!!!!
دوستان من میخوام برم کلاس ، کیش وی رو پرسیدم ، دوره ی فشرده داره ، 15 ترم و هر ترم 1 ماه و هر ماه 20 جلسه . کتابهاش هم New interchange هستش. هزینش هم ترمی 50 تومن . نظرتون چیه ؟ بهتر از کیش وی هست ؟ کانون زبان به نظرتون بهتره ؟ کتابهای New Intechange چطوره ؟
از نظر زمانی در مضیقه هستی که میخوای دوره فشرده بری؟ .. یا کلاً دوره هاش اینطوریه؟ ... من به دوره های فشرده بخصوص برای زبان آموزهایی که در سطوح زیر متوسط هستند خوش بین نیستم (جسارت نباشه البته -- من سطح شما رو نمی دونم... در مورد متوسط و بحث سطوح مهارت زبانی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چند خطی نوشته بودم)
زبان از اون چیزایی که شدیداً "آهسته و پیوسته" رو می طلبه ... و دقیقاً هر دوتاش (=آهسته -- پیوسته) .. یه قرصی یا فرمولی نداره که مثلاً بخوری و سرعت بگیره کل قضیه! ... بله - فرد به فرد فرق می کنه و شاید یکی استعدادش رو داره که در زمان اندک پیشرفت زیاد بکنه .. خوش بحالش!
من شنیدم کیش تاکید بیشتری روی مکالمه داره .. حالا دوستانی که تجربه شخصی دارن باید نظر بدن ..
نه معمولی و نیمه فشرده هم داره . منتها من وقتم خیلی محدوده.
کتابهاش رو دانلود میکنم ببینم چجوریه.
آیا کسی از این کتابها استفاده کرده ؟(تو آموزشگاه) و آیا راضی بوده ؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
راستی کانون زبان هم زنگ زدم . گفت دوره مکالمه نداریم. دوره فشرده هم نداریم ! معمولی هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)