تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 24 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 235

نام تاپيک: از امروز تا آزمون کارشناسی ارشد کامپیوتر

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

12

سلام دوستان
    دیدید چه زود گذشت ؟ دو روز دیگه تا کنکور 88 مونده وقتی شروع کردم 5ماه فرصت داشتم
    من که لبریز از استرسم نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته و چی بشه و آیا نتیجه خوبی بگیرم یا نه
    ولی فقط خوشحالم که تلاشمو کردم دیگه بقیه اش با خود خدا اون میدونه چی باید بشه و چی خوبه که بشه
    الان که فکر میکنم هر چی بلد بودم یادم رفته !!! شما هم همین جورین ؟؟؟
    امیدوارم و دعا میکنم هم موفق باشیم و بتونیم نتجیه زحماتمونو بگیریم
    التماس فراوون دعا دارم
    خسته نباشيد
    اميدوارم موفق باشي

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

سلام دوستان
    دیدید چه زود گذشت ؟ دو روز دیگه تا کنکور 88 مونده وقتی شروع کردم 5ماه فرصت داشتم
    من که لبریز از استرسم نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته و چی بشه و آیا نتیجه خوبی بگیرم یا نه
    ولی فقط خوشحالم که تلاشمو کردم دیگه بقیه اش با خود خدا اون میدونه چی باید بشه و چی خوبه که بشه
    الان که فکر میکنم هر چی بلد بودم یادم رفته !!! شما هم همین جورین ؟؟؟
    امیدوارم و دعا میکنم هم موفق باشیم و بتونیم نتجیه زحماتمونو بگیریم
    التماس فراوون دعا دارم

سلام دوست عزیز

منم مث شما همین احساس رو دارم ... احساس می کنم که اون طوری که تلاش کردم زیاد رو درسا مصلت نیستم ولی همین که تلاشمنو کردیم خودش خیلیه ... ای شالا به امید خدا تلاشتو کردی موفق می شی ..

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

فقط دوستان نتايج كه اومد ما رو هم در جريان بذاريد . مرسي

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آغاز برگزاري آزمون کارشناسي ارشد دانشگاههاي دولتي سال 88 وآخرين توصيه ها

گروه آزمون وسنجش : معاون سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز برگزاري آزمون کارشناسي ارشد 88 از امروز ، از اجراي روشهاي پذيرش سه گانه دانشجو در آزمون کارشناسي ارشد، چينش متفاوت سوالات دفترچه هاي آزموني و شخصي سازي دفترچه سوالات آزمون با چاپ مشخصات و عکس داوطلبان در دفترچه ها، انتشار کليد اوليه سوالات يک هفته بعد از آزمون و اعلام نتايج اوليه آزمون در نيمه اول خرداد ماه خبر داد.
    دکترابراهيم خدايي در گفت وگو با ايسنا، با اشاره به توزيع اينترنتي کارت کنکور کارشناسي ارشد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي کشور، خاطرنشان کرد: داوطلبان مي توانند تا روز قبل از آزمون با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کارت ورود به جلسه خود پرينت بگيرند.
    داوطلبان با کارت شناسايي معتبر وپرينت کارت ورود به جلسه در آزمون شرکت کنند
    وي عنوان کرد: داوطلبان بايد با در دست داشتن کارت شناسايي معتبر عکس دار يعني شناسنامه يا کارت ملي به همراه پرينت کارت ورود به جلسه ايي که روي آن انگشت زده اند از امروز 23 بهمن ماه به مدت سه روز تا 26 بهمن ماه در جلسه کنکور شرکت کنند.
    اجراي پذيرش3گانه دانشجو در آزمون ارشد
    دکتر خدايي از پذيرش دانشجو در سه روش آموزش محور، پژوهش محور و آموزش و پژوهش محور از سوي معاونت آموزشي وزارت علوم براي امسال خبر داد و گفت: پذيرش آموزش و پژوهش محور همين سيستم آموزشي فعلي است; در سيستم پژوهش محور، دانشجو واحدي را نمي گذراند و يک طرح يا پژوهش را به عنوان پايان نامه ارائه مي دهد و در سيستم آموزش محور فرد پايان نامه اي را ارائه نمي دهد ولي جزئيات اين طرح هنوز مشخص نيست و در دفترچه شماره 2 اعلام خواهد شد.
    وي خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسي ارشد امسال همانند سال گذشته است و هيچ تغييري نکرده و بر مبناي80 درصد نمره علمي داوطلب و 20 درصد معدل فارغ التحصيلي وي خواهد بود و انتظار مي رود که در اين آزمون بين 45 تا 50 هزار نفر پذيرش صورت گيرد.
    اعلام نتايج اوليه آزمون در نيمه اول خرداد ماه
    دکتر خدايي با اشاره به اعلام 5 برابر ظرفيت در مرحله اول آزمون با توجه به تنوع دوره هاي پذيرش آزمون کارشناسي ارشد دانشگاه ها اعم از روزانه، شبانه، مجازي و غيره، گفت: نتايج اوليه کنکور کارشناسي ارشد براي انتخاب رشته داوطلبان نيمه اول خرداد ماه اعلام مي شود.
    چينش متفاوت سوالات دفترچه هاي آزموني
    شخصي سازي دفترچه سوالات آزمون با چاپ مشخصات و عکس داوطلبان در دفترچه ها
    معاون فني سازمان سنجش، از تغييرات به عمل آمده در جهت ارتقاي امنيت آزمون کارشناسي ارشد 88 خبر داد و گفت: امسال چينش سوالات رشته هاي امتحاني به سه صورت انجام گرفته است; گروه اول، رشته هاي امتحاني هستند که عکس و مشخصات شناسنامه اي داوطلب روي دفترچه سوالات و پاسخنامه چاپ شده است، گروه دوم، رشته هاي امتحاني هستند که داوطلب بايد براي پاسخگويي نوع دفترچه سوالات را روي پاسخنامه علامت بزند (دفترچه A و B ) و گروه سوم رشته هاي امتحاني هستند که مانند سابق خواهد بود و نيازي به وارد کردن نوع دفترچه نيست، همچنين اعتبار ويژه اي براي کنترل ورودي حوزه هاي امتحاني پيش بيني شده است و انتظار مي رود که امنيت آزمون امسال در مقايسه با سال هاي گذشته بالاتر رود.
    داوطلبان نوع دفترچه خود را در پاسخنامه وارد کنند
    خدايي با بيان اينکه در يکسري از رشته ها نيز نحوه چينش سوالات دفترچه ها متفاوت خواهد بود که داوطلب بايد نوع دفترچه خود را در پاسخ نامه مشخص کند، گفت: بر اين اساس اگر داوطلبان نوع دفترچه خود را وارد پاسخنامه نکنند پاسخ نامه آنها تصحيح نخواهد شد.
    اضافه شدن حوزه هاي دانشگاه آزاد اسلامي به حوزه هاي امتحاني
    خدايي همچنين از تغيير و تعويض برخي از حوزه هاي امتحاني خبر داد و گفت: کليه اين موارد در راستاي حفاظت بيشتر از حقوق داوطلبان کنکور کارشناسي ارشد صورت مي گيرد.
    وي افزود: در اين راستا امسال برخي حوزه هاي دانشگاه آزاد اسلامي نيز به مجموعه حوزه هاي امتحاني در نظر گرفته شده براي آزمون کارشناسي ارشد دانشگاهها افزوده شده اند
    .

منبع:::::::::
    سایت روزنامه آفرینش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم آماده ام تا در زمینه های مختلف هم کمک بگیرم وهم کمک کنم.اگر میشه شماره تماساتون رو هم بذارین تا در صورت امکان با هم در ارتباط باشیم
    علیرضا روستا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبید؟ چه خبر؟ امتحان چه طور بود ؟ به همین سادگی گذشت
    من استرسم آخر کار دستم داد
    به نظرم امسال سوال ها واقعاً خوب بودن و در سطح خوبی بود در کل امسال نسبت به سال های پیش راحت بود امتحان
    دلم از این میسوزه که وقت کم آوردم و کسی که وقت کم بیاره بقیه سوالارو هم با استرس جواب میده سوالایی که تمامشو بلد بودم
    الان فقط دارم تأسف میخورم به همین
    نمیدونم نتیجه چی میشه شاید امسال اصلا قبول نشم در صورتی که خیلی راحت میتونستم اگه یه کم سرعت عمل داشتم قبول بشم
    برام دعا کنید خیلی برای این کنکور زحمت کشیده بودم و چه ساده خرابش کردم
    التماس دعا دارم از همه شما
    امیدوارم همگی موفق باشیم چه اونایی که امسال کنکور دادن و زحمت کشیده بودن براش و چه اونایی که میخوان سال بعد بدن
    التماس دعا دوست شما بهار

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

سلام
    امسال سوال اشتباه داشت يا نه .
    البته الان زوده در مورد سوالات اشتباه حرف بزنيم ، ولي حتما بايد به اين سوالات توجه كنيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام.
    کسی می دونه دفترچه سوالات آزمون رو از کجا و چه زمانی می شه گرفت؟ تا جایی که یادم میاد اگر اشتباه نکرده باشم پارسال فردای ازمون از همون محل آزمون می شد دفترچه ها رو خرید! اما امسال انگار کسی سوالات رو نمی خواد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در جواب آقا مهدی، به نسبت پارسال سوالات از نظر داشتن اشتباهات؛ خیلی بهتر بود. پارسال خیلی سوالات اشتباه بودن. البته اگرچه امسال بعضی سوالات مفهومی، مبهم بود و منظور سوال دقیق معلوم نبود و واقعا نمی شد یکی از گزینه ها رو به عنوان گزینه درست انتخاب کرد.

10. این کاربر از hasankazemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

در جواب آقا مهدی، به نسبت پارسال سوالات از نظر داشتن اشتباهات؛ خیلی بهتر بود. پارسال خیلی سوالات اشتباه بودن. البته اگرچه امسال بعضی سوالات مفهومی، مبهم بود و منظور سوال دقیق معلوم نبود و واقعا نمی شد یکی از گزینه ها رو به عنوان گزینه درست انتخاب کرد.
    ممنون از جوابت
    من پارسال شركت كردم ، رتبه‌ام شد ..... تو هوش .مهم نيست چند شدم ،با اختلاف 20 نفر قبول نشدم .
    ولي از بعضي از مسائل خسته‌شدم ؛ و به همين دليل امسال اسم نوشتم ، اما سرجلسه نرفتم .
    من از رياضي شركت ميكنم ، به همين دليل برام كار سختي بود ، ميري سرجلسه ميبيني كه نصف سوالها اشتباه هست . واقعا اعصابت خورد ميشه اونجا . اون همه زحمت ، تلاش و كار دست آخر اين ميشه .
    فقط بايد بدون نيگاه كردن به مشكلات تلاش كرد .
    سوالات بياد بيشتر مشخص ميشه .
    يه خواهش : دوستان اگه كسي لينك سوالات امسال رو گير‌آورد همين‌جا معرفي كنه .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •