چند تا از محیط بازی قرار می دهم در هر دو حالت : ( البته حجم عکس ها را از 0.9 تا 1.12 مگا بود که کاهش دادم تا راحتتر نگاه کنید فقط یکمی سایه های هواپیما و ... نا پدید شدند ) به صورت مستقیم نمی گذارم چون در اون موقع حجم صفحه زیاد می شوداگه بشه یه عکس از دموش بزارین( توی بازی)!
assistant off
assistant onکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینم بگم که در عکس ها اون زیبایی محیط بازی از بین می رود چون من حین بازی در حالت بازی کردن گرفتم یعنی هواپیما در حال حرکت استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو عکس گرفتم برای اون یکم ناجور افتاده
![]()

و عکس گرفتم برای اون یکم ناجور افتاده
جواب بصورت نقل قول
اینم همون هواپیمای جدید که فکر کنم از صبح 40 بار اون دو تا مرحله را بازی کردم تا آنلاکش کرد

بعد نیم ساعت بازی کردن توانستم su-35 superflanker را هم آنلاک کنم
فکر کنم من تا 10 maech این را بازی کنم با دو تا مرحله تمامی جنگنده ها را فعال کنم
حجمشون را کاملا کاهش دادم
و از روزی که شنیدم می خواهند برای pc هم همچنین چیزی در بیارند ذوق زده شدم
ولی این بازی اون طور نیست چون حتی این مرحله دو بر پایه این نوع حرکت ساخته شده چون شما در این مرحله باید 8 تا تانک و ... را نابود کنید که این تانک ها درست در وسط ساختمان ها است که به هیچ وجه نمی شود از دور تا دور زد فقط باید به صورت مستقیم به بالا رفته و سپس به صورت عمود با پایین سقوط کنید تا تانک را مورد هدف قرار دهین
چون ژانر این بازی Combat Flight Simulator است و شما از اول تا آخر با جنگنده ها در حال مبارزه هستین