براي u700 ظاهرا اصلا فريمور فارسي نيست. من تمام نت رو زير و رو كردم نبود.
يدونه گوشي از ديجي كالا خريدم به خاطر فارسي نداشتن ميخوام مرجوع كنم. اگه نيست تا زودتر اين كار رو انجام بدم.
ممنون ميشم. البته اگه بود پيدا ميكردم/
براي u700 ظاهرا اصلا فريمور فارسي نيست. من تمام نت رو زير و رو كردم نبود.
يدونه گوشي از ديجي كالا خريدم به خاطر فارسي نداشتن ميخوام مرجوع كنم. اگه نيست تا زودتر اين كار رو انجام بدم.
ممنون ميشم. البته اگه بود پيدا ميكردم/
ديروز من اين ورژن رودانلود و روي گوشي نصب كردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اينه كه زبان فارسي رو هم داره. ممنون از آموزش خوبتون. البته طي تحقيقان بعدي مشخص شد كه كلا نسخه JP زبان فارسي رو هم داره. پس دوستاني كه فارسي ندارن ازش استفاده كنن.
برای آپدیت گوشی u700 باید باتری رو هم دربیارم؟
بله ، دوست عزیز...........!!!برای آپدیت گوشی u700 باید باتری رو هم دربیارم؟
البته ، یو 700 ، آپدیت نمیشه..... فقط فریمور جدید میشه روش گذاشت.............!!!
به پست ، اول همین تاپیک یه سر بزن.
ممنونم رفیق...ولی وقتی که گوشی رو بدون باتری به pc وصل میکنم دکمه های لمسی یکسره روشن و خاموش میشه ....میخواستم بدونم مراحلی که رفتم اشتباهه یا اینکه روال عادیش اینطوریه ؟....یه سوال دیگه هم دارم...توی کلوپ u700 یه لینک فریمور فارسی بود که خود شما گذاشته بودی....اون رو دانلود کردم ولی توی اون فایلی که دانلود کردم BootFile که باید در قسمت اول نرم افزار U700 FastMultiLoader v5.30 وارد کنم وجود نداره...باید چی کار کنم؟بله ، دوست عزیز...........!!!
البته ، یو 700 ، آپدیت نمیشه..... فقط فریمور جدید میشه روش گذاشت.............!!!
به پست ، اول همین تاپیک یه سر بزن.
این سایت ، یه مرجع کامل از فریمورهای گوشی های سامسونگ هست..................!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اون ، فایل رو اینک رو هم از اینجا ، داده بودم.............!!!
من خودم ، تا حالا یو 700 رو فلش نکردم............ (یعنی فریمور گوشیم رو الان جایی ندیدم...... برای آخرایی 2007 هست.) ؛ ولی یو 600 دکمه های لمسی ، یه ضرب روشنن...........!!!ولی وقتی که گوشی رو بدون باتری به pc وصل میکنم دکمه های لمسی یکسره روشن و خاموش میشه
شما ، از سالم بودن ، کابل یو اس پی اگه مطمئنی ، ادامه کارو انجام بده............!!!
نمیشه فایل های بوت رو جداگانه دانلود کنم؟....چون دوباره دانلود کردن 41.5 مگابایت با دایل آپ خیلی زمان میبره
شما ، کدوم فریمور رو گرفتی.........؟!؟!؟!نمیشه فایل های بوت رو جداگانه دانلود کنم؟....چون دوباره دانلود کردن 41.5 مگابایت با دایل آپ خیلی زمان میبره
بگو ، من دان میکنم ، یه جا دیگه آپ میکنم............!×!×!×!×.
سلام رفیق...فریمور رو از این آدرس دانلود کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه رضا جان جواب شمارو من میدم.
فریمور شما مال جولای 2007 هست و تو فارسی ها جدیدترینه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)