تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 19 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 183

نام تاپيک: ▲اخــــبار مرتبـــط با کنکــــور کاردانــــی به کارشناســــی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    من چند سوال كلي داشتم لطفا و خواهشا جواب درست باشه چون خيلي واسم مهمه

من الان رشته برق-شبكه هاي انتقال و توزيع توي يك دانشگاه قبول شدم حالا مي خوام 2 ترم بخونم و سال ديگه باز كنكور بدم اينبار رشته برق - قدرت حالا اگر من احيانا قبول شدم مي تونم تطبيق واحد كنم اون دو ترمي كه خوندم و تغيير رشته بدم يا نه؟؟؟

حالا اگر من بتونم تغيير رشته بدم سال ديگه ، چه واحدهايي تطبيق واحد مي كنن تا من توي اين دو ترم پاس كنم كه الكي الاف نشم؟؟؟

دفترچه دولتي كارداني به كارشناسي 89 كي مياد؟؟؟

با تشكر

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

سلام دوستان من درسم تا اخره ترم بهمن(یعنی نیمه دوم 88-89 )تموم میشه ولی ازاد قبول شدم میخواستم ببینم امکان رزرو شدن یا نگه داشتن وجود داره؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان من درسم تا اخره ترم بهمن(یعنی نیمه دوم 88-89 )تموم میشه ولی ازاد قبول شدم میخواستم ببینم امکان رزرو شدن یا نگه داشتن وجود داره؟
    مسولین دانشگاه محل قبولی باید قبول کنن
    امکانش هست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    من چند سوال كلي داشتم لطفا و خواهشا جواب درست باشه چون خيلي واسم مهمه

من الان رشته برق-شبكه هاي انتقال و توزيع توي يك دانشگاه قبول شدم حالا مي خوام 2 ترم بخونم و سال ديگه باز كنكور بدم اينبار رشته برق - قدرت حالا اگر من احيانا قبول شدم مي تونم تطبيق واحد كنم اون دو ترمي كه خوندم و تغيير رشته بدم يا نه؟؟؟

حالا اگر من بتونم تغيير رشته بدم سال ديگه ، چه واحدهايي تطبيق واحد مي كنن تا من توي اين دو ترم پاس كنم كه الكي الاف نشم؟؟؟

دفترچه دولتي كارداني به كارشناسي 89 كي مياد؟؟؟

با تشكر
    میشه اینکارو بکنی

ولی اینکه کدوم واحدا تطبیق میخورن بستگی به دانشگاه داره و بخش نامه هاش

كارشناسي ناپيوسته 89

ثبت نامش::::3/12/88 لغايت 9/12/88 تاریخ امتحان::::::::::: 7/5/89
    Last edited by farshidshd; 23-01-2010 at 19:34.

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

9

مهلت ثبت نام تاپايان روز سوم بهمن ماه 88 مي باشد
    مي شه منبع اين خبر رو لطف کنين ....

ضمناً نتايج روز پنج شنبه88/11/1 ساعت 8 بود که اعلام شد چه طوري روز 3/11 مهلت ثبت نام تموم مي شه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

از دوستان محترم خواهش میکنم از حالا تو ابن تاپیک فقط اخبار کاردانی به کارشناسی قرار بدن برای سوال و پرسش از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید...

از این به بعد پست هایی که خبری نیستن حذف میشن

ممنون

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

اطلاعيه چگونگي و زمانبندي ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 1388 :

متن خبر :اطلاعيه مركز آزمون در خصوص زمانبندي ، چگونگي مراجعه و ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 1388 ، به شرح ذيل مي باشد :
    مقدمه ، ميزان شهريه و ساير اطلاعات در لینک زیر:
    http://azmoon.net/docs/moghadame_n88.pdf

9. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ثبت نام کاردانی به کارشناسی شروع شد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

آخرين مهلت ثبت نام کنکورکارداني به کارشناسي دانشگاه هاي دولتي اعلام شد

گروه آزمون وسنجش : داوطلبان کنکور کارداني به کارشناسي سال 1389 مي توانند تا آخرين ساعات امروز يکشنبه 9 اسفندماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به خريد کارت اعتباري و ثبت نام در آزمون اقدام کنند. به گزارش خبرنگار آفرينش ، ثبت نام براي شرکت در آزمون کارداني به کارشناسي امروز يکشنبه 9 اسفند به پايان مي رسد.
    داوطلبان از دو روش مي توانند براي ثبت نام در آزمون کارداني به کارشناسي اقدام کنند
    داوطلبان از دو روش مي توانند براي ثبت نام در اين آزمون اقدام کنند در روش اينترنتي پرداخت هزينه ثبت نام به صورت اينترنتي انجام مي شود و داوطلبان لازم است به وسيله کارتهاي عضو شبکه بانکي شتاب که پرداخت الکترونيکي آنها فعال است با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پرداخت مبلغ 74 هزار ريال به عنوان وجه ثبت نام نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
    متقاضيان ثبت نام همچنين مي توانند با مراجعه به دفاتر پستي نيز دفترچه راهنماي ثبت نام تهيه و کارت اعتباري ثبت نام را دريافت کنند.
    داوطلبان براي خريد اينترنتي کارت مي توانند از هريک از کارتهاي عضو سيستم شتاب که قابليت خريد اينترنتي را دارند، استفاده و به سايت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. بر اساس اعلام سازمان سنجش، در صورت پرداخت وجه و خريد کارت اعتباري، کارت اعتباري خريداري شده قابل استرداد نيست.
    همچنين داوطلب لازم است شماره سفارش خود را تا پايان مراحل ثبت نام حفظ کند.
    کارت ورود به جلسه آزمون از روز دوشنبه 4 مرداد بر روي سايت سازمان سنجش قرار مي گيرد تا داوطلبان بتوانند نسبت به پرينت آن اقدام کنند.
    آزمون ورودي کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1389 بر اساس برنامه زماني پيش بيني شده در صبح وعصر روز پنجشنبه 7 مردادماه برگزار خواهد شد.

آفرینش

داره خودمونی میشه Lordmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اجبار به ادامه تحصيل در آموزش عالي با جيب خالي
    خبرگزاري فارس: با حذف مقطع كارشناسي دولتي براي دانشجويان كارداني آموزشكده‌هاي فني حرفه‌اي، اين دانشجويان فرصت ادامه تحصيل در اين مقطع را از دست داده و براي ادامه تحصيل ناگزيرند كه به "مؤسسات غيرانتفاعي " و "دانشگاه آزاد " مراجعه كنند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، 12/12 سال 88 يعني چيزي حدود 5 روز پيش حدود 200 نفر از دانشجويان آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي در مقطع كارداني كه عمدتا از دانشكده شريعتي بودند در سكوت كامل رسانه‌اي، مقابل مجلس شوراي اسلامي تجمع كردند.

البته برخي سايت‌ها و خبرگزاري‌ها چون فارس اين تجمع را پوشش خبري دادند، اما اطلاعات كافي در خصوص درخواست اين دانشجويان در دست نبود؛ شايد هم اين گونه استنباط مي‌شد كه اين تجمع بيشتر جنبه نمايشي دارد و در همان روز چهارشنبه به پايان خواهد رسيد.
    اما تجمع اين دانشجويان فراتر از يك ميتينگ دانشجويي بود.

دانشجويان معترض به دليل حذف سهميه داوطلبان آزاد كنكور كارداني به كارشناسي دانشگاه‌هاي سراسري، منتفي شدن ثبت‌نام كنكور كارداني پيوسته، توهين به مدرك فني حرفه‌اي توسط مسئولان و نيز به بن‌بست رسيدن فعاليت‌هاي قانوني‌اشان در مقابل مجلس شوراي اسلامي تجمع و از وكلاي‌ خود در بهارستان مي‌خواستند تا به مشكلات‌شان در اين زمينه‌ها رسيدگي كنند.

به هر حال تجمع اين دانشجويان 4 روز بعد نيز بارديگر تكرار شد تا زواياي ديگري از اين مسئله روشن شود، اين‌بار تعداد آنها نيز افزايش يافته بود به طوري كه بيش از 500 تن از دانشجويان دختر و پسر آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي در مقطع كارداني كه عمدتا از دانشكده‌هاي شمسي‌پور، شريعتي و انقلاب اسلامي در اين تجمع شركت كرده بودند.

اين دانشجويان از نمايندگان خود در خانه ملت مي‌خواستند تا براي لغو حذف سهميه داوطلبان آزاد كنكور كارداني به كارشناسي در كنكور سراسري تلاش خود را انجام دهند، اما همچنان جزئيات اين درخواست مشخص نبود.

سومين روز تجمع، 17 اسفند يعني امروز برگزار شد تا اين بار 1000 نفر از دانشجويان اين خواسته خود و ديگر دانشجوياني را كه با اين مشكل دست به گريبان هستند را مطرح كنند.

يكي از دانشجويان معترض در گفتگو با خبرنگار ما به مهم‌ترين مسئله در خصوص اين اعتراض اشاره كرد؛ وي گفت: با حذف مقطع كارشناسي دولتي دانشجويان فرصت ادامه تحصيل در اين مقطع را از دست داده و براي ادامه تحصيل ناگزيرند كه به "مؤسسات غيرانتفاعي " و "دانشگاه آزاد " مراجعه كنند.

"اين مسئله يعني آنكه تنها دانشجوياني كه وضعيت مالي مناسبي دارند مي‌توانند ادامه تحصيل دهند! و آنهايي كه اين گونه نيستند عملا از ادامه تحصيل باز مي‌‌مانند "

به گفته اين دانشجوي معترض فرصت درس‌خواندن و ادامه تحصيل در اين مقطع به فرهنگيان داده شده است، اما روز گذشته عباس‌پور رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در جمع معترضان حاضر و قول داده كه با وزير آموزش و پرورش در اين زمينه صحبت و زمينه ادامه تحصيل همچون گذشته براي دانشجويان در مقطع كارشناسي دولتي فراهم شود.

* نظر سازمان سنجش در اين خصوص چيست؟

ابراهيم خدايي معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس درباره تجمع دانشجويان كارداني با بيان اين‌كه سازمان سنجش سازماني مجري است، افزود: دانشجويان كارداني كه امروز دوشنبه در مقابل مجلس تجمع كرده‌اند دانشجويان مقطع كارداني هستند كه به حذف مقطع كارشناسي دولتي در برخي از رشته‌ها اعتراض دارند.

وي گفت: وزارت آموزش و پرورش در اقدامي ظرفيت پذيرش در آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي را صفر اعلام كرده است و بر همين اساس تعدادي از دانشجويان كارداني اعتراض دارند.

خدايي در پايان گفت:‌ اين دانشجويان نسبت به ادامه تحصيل و آينده شغلي خود نگران هستند اما در اين ميان سازمان سنجش مسئول نيست بلكه اين دانشگاه‌ها هستند كه ظرفيتي براي پذيرش دانشجو اعلام نكرده‌اند.

کد:

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

براي سومين بار؛
    جمعي از دانشجويان كارداني در مقابل مجلس تجمع كردند

خبرگزاري فارس: جمعي از دانشجويان كارداني در اعتراض به حذف مقطع كارشناسي دولتي در برخي رشته‌ها در مقابل ساختمان مجلس شوراي اسلامي تجمع كردند.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، حدود هزار نفر از دانشجويان دانشكده‌هاي فني، شمسي‌پور و انقلاب تهران در اعتراض به حذف مقطع كارشناسي دولتي در رشته‌هاي فني و حرفه‌اي در مقابل ساختمان مجلس شوراي اسلامي اعتراض كردند.
    يكي از دانشجويان معترض به اين اقدام در گفتگو با فارس گفت: با حذف مقطع كارشناسي دولتي دانشجويان فرصت ادامه تحصيل در اين مقطع را از دست داده و براي ادامه تحصيل ناگزيرند كه به مؤسسات غيرانتفاعي و دانشجويان آزاد مراجعه كنند.
    وي افزود: البته فرصت درس‌خواندن و ادامه تحصيل در اين مقطع به فرهنگيان داده شده است. اما روز گذشته عباس‌پور رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در جمع معترضان حاضر و قول داده كه با وزير آموزش و پرورش در اين زمينه صحبت و زمينه ادامه تحصيل همچون گذشته براي دانشجويان در مقطع كارشناسي دولتي فراهم شود.
    گفتني است، اين دانشجويان كه حدود هزار نفر هستند براي سومين بار پياپي است كه در اعتراض به اين اقدام در حذف مقطع كارشناسي دولتي در مقابل پارلمان تجمع كردند.

کد:

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

گزارش خبری مهر
    ابهام در سرنوشت دانشجویان آموزشکده‌های فنی وحرفه‌ای/ دانشجویان معترضند
    برخی دانشجویان آموزشکده های فنی و حرفه ای به دنبال تصمیم وزارت آموزش و پرورش مبنی بر حذف پذیرش دانشجو در این آموزشکده ها و عدم اختصاص سهمیه آزاد به دانشجویان کاردانی این آموزشکده ها در دانشگاه تربیت معلم اعتراضاتی را مطرح کردند که در این گزارش به آن می پردازیم.

دو تصمیم وزارت آموزش و پرورش و اعتراض دانشجویان و داوطلبان آموزشکده های فنی و حرفه ای

به گزارش خبرنگار مهر، وزارت آموزش و پرورش در حال حاضر علاوه بر عدم اعلام پذیرش دانشجو در دوره کاردانی آموزشکده های فنی و حرفه ای، ظرفیت پذیرش دانشجوی آزاد را برای ادامه تحصیل در دوره کارشناسی نیز صفر کرده است و این بدان معنا است که پذیرش دانشجوی کاردانی به کارشناسی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی وابسته به آموزش و پرورش تنها به داوطلبان دارای سهمیه فرهنگیان اختصاص می یابد.

از این رو ثبت نام برای متقاضیان آزمون دوره های کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 1389 وابسته به آموزش و پرورش که هر ساله از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در اسفند ماه انجام می شد امسال انجام نشد و سازمان سنجش در این رابطه طی اطلاعیه ای به داوطلبان اعلام کرد: "به علت عدم اعلام ضوابط و شرایط و ظرفیت پذیرش به موقع توسط وزارت آموزش و پرورش، ثبت نام از متقاضیان آزمون دوره‌های کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه ای سال 1389 وابسته به وزارت آموزش و پرورش در اسفندماه سال جاری انجام نمی شود."

توضیح رئیس سازمان سنجش درباره عدم اعلام زمان ثبت نام آزمون فنی و حرفه ای

محمد حسین سرورالدین رئیس سازمان سنجش امروز دوشنبه با اشاره به زمان ثبت نام کنکور کاردانی فنی حرفه ای گفت: آموزش و پرورش تا کنون علیرغم پیگیریهایی که سازمان سنجش انجام داده است درباره ظرفیت و میزان پذیرش در این آزمون اطلاعاتی را به سازمان سنجش ارائه نداده است از این رو ما نیز تا زمانی که ضوابط آموزش و پرورش را نداشته باشیم نمی توانیم نسبت به ثبت نام و برگزاری آزمون اقدام کند.

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره تصمیم به حذف پذیرش در آموزشکده های فنی و حرفه ای

حمیدرضا حاجی بابایی چندی پیش در حاشیه گردهمایی سرگروه‌های مدیران مدارس دوره‌های تحصیلی استانهای کشور در پاسخ به این سئوال که چرا وزارت آموزش و پرورش مانع پذیرش دانشجو در دوره های کارشناسی ناپیوسته رشته های فنی و حرفه ای شده است گفت: براساس تصمیم شورایعالی اداری از این پس هنرجویان فنی حرفه ای می توانند در تمامی دانشگاهها اعم ازدولتی، آزاد و پیام نور شرکت کنند.

وی ادامه داد: طبق تصمیم شورایعالی اداری هیچ وزارتخانه ای به جز وزارت علوم نمی تواند مدرک کاردانی و کارشناسی به دانشجویان ارائه دهد.

وزیر آموزش و پرورش درباره نپذیرفتن دانشجو در دوره کاردانی آموزشکده های فنی و حرفه ای و کار و دانش نیز گفت: در سال آینده فارغ التحصیلان فنی و حرفه ای بدون آزمون و با توجه به معدل قبولی در هنرستانها می توانند وارد دانشگاه شوند.

حاجی بابایی با بیان اینکه تا دو سال آینده کنکور حذف خواهد شد افزود: از این پس تمام دانش آموزان رشته های نظری و فنی و حرفه ای براساس معدل امتحان نهایی که آموزش و پرورش آن را برگزار می کند به دانشگاهها راه می یابند.

اظهار نظر کمیسیون آموزش مجلس درباره تصمیم آموزش و پرورش

به گزارش مهر، این در حالی است که علی عباسپور تهرانی فرد رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص رخ دادن این مشکل برای دانشجویان و داوطلبان فنی و حرفه ای گفت: درخواست ما از وزیر آموزش و پرورش این است که اگر هم وزارت آموزش و پرورش قصد دارد پذیرش برای آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای را انجام ندهد باید از هم‌اکنون به فارغ‌التحصیلان سال اول دبیرستان که می‌خواهند رشته انتخاب کنند اطلاع‌رسانی کند که سه سال آینده دیگر آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای آموزش و پرورش پذیرشی انجام نمی‌دهند تا آنها با آگاهی انتخاب رشته کنند.

وی تاکید کرده است: حذف پذیرش در این آموزشکده‌ها باید طی سه سال و به تدریج انجام شود و نمی‌توان به یک ‌باره چنین تصمیمی اتخاذ و اعلام کرد چون حق این جوانان که به مرحله ورود به آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای رسیده‌اند از بین می‌رود.

کد:
    Last edited by Lordmaster; 08-03-2010 at 22:12.

13. این کاربر از Lordmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •