تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 43 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 427

نام تاپيک: Dark Sector

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من تو اوون قبرستونه گیر کردم !
    اونجایی که از اوون قیرا رو در هست میخوام آتیشش بزنم ، اما تا بیام اون نیم دایره ی دور قبرستون رو دور بزنم آتیشه بوم رنگم خاموش میشه باید سریع بازی کنم(هزار بار دورش دوییدم اما نتونستم !!!!!!!!! ) یا راه دیگه ای داره ؟!از اونجا دو تا عکس گرفتم شاید کمکتون کنه که بهم کمک کنین !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    مممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من چه جوری با Notepad فایل DS رو باز کنم؟ آخه Open With نداره با راست کلیک روی فایل

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اونجایی که از اوون قیرا رو در هست میخوام آتیشش بزنم ، اما تا بیام اون نیم دایره ی دور قبرستون رو دور بزنم آتیشه بوم رنگم خاموش میشه باید سریع بازی کنم(هزار بار دورش دوییدم اما نتونستم !!!!!!!!! ) یا راه دیگه ای داره ؟!از اونجا دو تا عکس گرفتم شاید کمکتون کنه که بهم کمک کنین !!
    کد:
    کد:
    مممنون
    شما یه مشعل وسط راه هست(یه جایی بالای سرت) اول اون رو روشن کن بعد از طریق اون می تونی راه رو باز کنی؟

آقا من چه جوری با Notepad فایل DS رو باز کنم؟ آخه Open With نداره با راست کلیک روی فایل
    منظور فایل ds توی پوشه Configs هستش که اصلا به طور پیش فرض با notepad باز میشه...
    خوب اگر هم باز نشد کاری نداره اول برنامه notepad رو باز کن بعد از طریق open file برو سراغش...
    Last edited by mehdy.z; 01-04-2009 at 22:59.

4. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا کار ها رو انجام دادم کلا منوهام رفت هیچ نوشته ای نداره

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

نقد و برسی Dark Sector توسط Khashayar King برای Forum.P30world
    نکته:این نقد کاملا توسط خودم نوشته شده
    در صورت کپی کردن منبع رو فراموش نکنین
    کد:

نقد رو برای نخسه پی سی نوشتم
    راستی عکس ها بزرگ هستند و کمی صبر میخواهند (برای Dial-up های عزیز
    --------------------------------------------
    نام:Dark Sector
    سازنده:Digital Extremes
    ناشر:D3
    سبک:Sci-Fi Shooter
    تاریخ انتشار:نخسه پی سی Mar 24, 2009
    پلتفورم:PC,PS3,X360

مقدمه:

بازی Dark Sector بلاخره برای پی سی منتشر شد بازی کاملا کپی بر داری از بازی های Resident Evil 4 و Gears Of War هست متاسفانه خلاقیت به خصوصی در بازی دیده نمیشه و سازندگان در کل خوب کپی کردن رو بلد بودن و هیچ خلاقیتی به خرج ندادن ولی در کل بازی خوبی از اب در اومده و به افرادی که بازی های تلفیقی دوست دارن پیشنهاد میشه

داستان:
    داستان بازی کاملا از بازی Re 4 الهام گرفته شده!!!!(چه قد کپی؟)
    هایدن جوانی که از طرف امریکا به روسیه برای جاسوسی فرستاده میشه بعد از انجام دادن ماموریت خود که تقریبا تمام شده بود توسط موجودی که به ویروسی الوده بود مسموم میشه و دست راستش این ویروس رو در یافت میکنه او متوجه قابلیت هایی در خودش میشه و تیغه ای سه لبه از کف دست اون در میاد (مانند بوم رنگ) از الان هایدن به دنبال دو هدف بود (تکمیل ماموریت و درمان خود") اینها فقط قسمتی از داستان بازی Dark sector هست به بخش داستان باید نمره کامل داد چون میشه گفت جذاب گیرا و جالب هست و باعث میشه شما کنجکاو شید و به ادامه راه تشویق شید!

گیم پلی:

بازی یه چیز کاملا کپی برداری شده از Gears of War هست همچنین Re4 نواوری گیم پلی -0- هست شما اگر از دو بازی RE4 یا GeOW خوشتون بیاد حتما از Dark Sector هم خوشتون میاد (بدون درنگ) بزارید اینطور بگم
    Rezident Evil4 +Gears Of War +گرافیک خیلی خوب =Dark Sector
    شما در بازی بعد از الوده شدن به ویروس نمیتونید از اسلحه دشمنان استفاده کنید ولی میتونید از فروشنده های زیر زمینی تفنگ خریداری کنید که شامل: کلت , کلاش , شات گان و یوزی میباشد البته اسلحه دشمنان هم متنوع نیست و شامل شاتگان و کلاشینکوف روسیه ای میباشد
    تیغه سه لبه باحال ترین بهترین مرگبار ترین سریع ترین اسلحه بازی هست شما میتونید با استفاده از این تیغه مهمات رو از راه دور به خود برسانید یا با تلفیق اون با عنصر های اتیش و یخ و الکتریسیته به دشمنان شک وارد کنین و راه های بسته شده رو باز کنید
    وقتی تیغه قسمتی از بدن دشمنان رو میبره انها اون قسمت رو میگیرند و فریاد میزنند در بازی دو نوع دشمن دارید که دشمنان انسانی و زامبی ها اون رو تشکیل میدن دشمن های انسانی اغلب کاور میگیرند و مواظب خودشونن ولی زامبی ها با سرعت خیلی زیاد به سمت شما میان و شما رو شکه میکنن دیگه مثه RE4 یک ساعت ناز زامبی نمیکشید تا بیاد !!
    گرافیک:

گرافیک بازی واقعا زیبا و عالی طراحی شده نور پردازی که وا قعا عالی شبیه سازی شده و انعکاس و براقیت خود را به رخ بازیباز میکشد عنصر های بازی زیبا و عالی طرحی شده اند و شما رو حیرت زده میکنند گرافیک بازی در سطح بازی های امروزی (حتی بالاتر) قرار دارد و کاملا شما را راضی میکند

صدا گذاری:
    میوزیک بازی یکی از بهترین هاست همچنین صدای کارکتر ها هم خیلی خوب ضبط شده و مشکلی نداره!

سخن اخر:
    بازی واقعا عالی و دیدنی بود به شما ها هم پیشنهاد میکنم حتما یه دنه واسه خودتون بگیرید و لذتشو ببرید ببخشید اگه نقد کوتاهی بود

شاد باشید خشایار

7. 6 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آقا کار ها رو انجام دادم کلا منوهام رفت هیچ نوشته ای نداره

اصلا از اینجا دانلود کن بگذار به جای فایل ds اصلی که توی پوشه configs بازی هست:

کد:

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

سلام دقت کنید اگه پایین بیاید اون بالا یه دیواری که نزدیک به راه بسته شده هست یه مشعل بزرگه اتیش رو به سمت اون بفرستید تا مشتعل شه بعد به راحتی میتونید راهتون رو باز کنید!

10. این کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ....
    من دوباره یه جا گیر کردم !!!
    این غول رو چطوری بکشم ؟؟ البته خودم تا یه جاهایی پیشرفت کردم اما وقتی میره بالای اون ستونا و یخ پرت میکنه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ..
    کد:
    ممنون ..

داره خودمونی میشه behroz3666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو اجرای بازی مشکل دارم
    وقتی میخوام اجرا کنم این ارور رو میده
    دوستان لطفا راهنمایی کنن کف کردیم

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام ....
    من دوباره یه جا گیر کردم !!!
    این غول رو چطوری بکشم ؟؟ البته خودم تا یه جاهایی پیشرفت کردم اما وقتی میره بالای اون ستونا و یخ پرت میکنه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم ..
    کد:
    ممنون ..
    منم همین جا هستم ، باید بوم رو بخیش کنی و بعد توی آب گیرش بندازی و تا میتونی بزنیش

راستی گلوله های Rifle کمیاب نیست؟ من Magnum گرفتم بهتر بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •