تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 69 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

پروفشنال roohoravan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال

سلام مهدي جان.آقا بازي را پاک کردم تا مجددا نصب کنم وفکر میکنم که سیوهاش هم پاک شده که این مشکل ایجاد شده است.دوباره نصب کردم ولی در داخل بازی دیگه سیوها نبود وباید از اول شروع کرد و در حالی که من برای کشتن داهاکا ودیدن فیلم آخر بازی به سیوهای دور اول بازی که تمام کرده بودم احتیاج دارم.البته فکر میکنم که سیوهای دور اول در یک فایل وجود دارد.ولی در داخل بازی نمیتوان ازشون بهره برد. از قسمت رفع مشکلات نصب بازی هم سوال کردم ولی هنوز پاسخی ندادند.خلاصه گیر کردم شدیدا و هی مزاحم شما میشم.اگه شما هم کاری داشته باشید من در خدمتم.بی تعارف.یاعلی

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

اگه بازي نصب شده و اجرا ميشه شما به سيوهاي قبلي احتياجي ندارين. فقط كافيه اون سيوهايي كه من گذاشتم رو شما به پوشه سيوهاتون كپي كنين. همين

تشكر: مهدي

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط margemoosh

شما يك پوشه جديد تو اين آدرس كه امين جان گفتن ايجاد مي كنين. البته به جاي ***** بايد All Users قرار بگيره. بعد اون دو تا فايلي رو كه من زيپ كردم رو تو اون پوشه آنزيپ كنين و برين به بازي.

يعني ميشه اين آدرس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قبلا گفتين سيو ها تو پروفايل خودمون ذخيره ميشه نه تو all user . واسه همين بود كه نميشد .
    الان درسته . فايلهاي سيو رو توي پروفايل خودم گذاشتم .
    ممنون

فقط الان كه بازي رو ادامه دادم به مشكل جديدي برخوردم ! ( اين شد 2 بار ! تا حالا تو يهبازي 2 بار گير نكرده بودم ! )
    رسيدم به جايي كه يه سطح دايره اي بزرگه ... و بعد از دري كه زير ش يه كم باز بود رد شدم . ولي اونجايي كه ميري رو دكمه قرمزه و يه سطح نرده اي بيرون مياد هيچ راهي ديده نميشه . كجاش بايد رفت ؟ ! وقتي كه رو ديوار ميدوي و ستون رو هم ميگيري ديگه به جايي نميشه پريد .
    Last edited by lahij_web; 10-12-2005 at 13:04.

پروفشنال roohoravan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض سوال

با سلام.مهدي جان باز مزاحم شدم.ببخشيد.آقا پوشه سیو بازی در کجا قرار دارد؟ کمی گیج شدم.من آن سیوها را که شما گذاشته بودی در پوشه سیو بازی کپی کرد(نمیدانم پوشه را درست انتخاب کردم )ولی در داخل بازی مشکل دارم وباید بازی را مجددا از اول شروع کرد ودیگه از مبارزه با داهاکا خبری نیست.با سپاس بیکران از شما.یا علی

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط lahij_web
    فقط الان كه بازي رو ادامه دادم به مشكل جديدي برخوردم ! ( اين شد 2 بار ! تا حالا تو يهبازي 2 بار گير نكرده بودم ! )
    رسيدم به جايي كه يه سطح دايره اي بزرگه ... و بعد از دري كه زير ش يه كم باز بود رد شدم . ولي اونجايي كه ميري رو دكمه قرمزه و يه سطح نرده اي بيرون مياد هيچ راهي ديده نميشه . كجاش بايد رفت ؟ ! وقتي كه رو ديوار ميدوي و ستون رو هم ميگيري ديگه به جايي نميشه پريد .
    سلام

من نفهميدم كجا رو ميگيد. اسم سيو و عكس يادتون نره

نقل قول نوشته شده توسط kongkido
    با سلام.مهدي جان باز مزاحم شدم.ببخشيد.آقا پوشه سیو بازی در کجا قرار دارد؟ کمی گیج شدم.من آن سیوها را که شما گذاشته بودی در پوشه سیو بازی کپی کرد(نمیدانم پوشه را درست انتخاب کردم )ولی در داخل بازی مشکل دارم وباید بازی را مجددا از اول شروع کرد ودیگه از مبارزه با داهاکا خبری نیست.با سپاس بیکران از شما.یا علی
    سلام

پوشه سيوهاي بازي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين پوشه مخفي هست. بايد يه پوشه ايجاد كنين و محتويات پوشه ian كه من بهتون دادم رو توش كپي كنين. توي بازي يك پروفايل به اسم پوشه اي كه شما ساختين ظاهر ميشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط marge_moosh
    سلام

من نفهميدم كجا رو ميگيد. اسم سيو و عكس يادتون نره

مهدي جان يه خورده جلوتر از اونجايي كه يه در كنار ساعت شني باز ميشه . مرحله جديد :

به اولين جاي كه رسيدم گودالي بود كه توش اب بود و نميشد ازش رد شد . چه با پرش چه با دويدن از رو ديوار . روي ديواره هاش هم خزه بود .
    بعد برگشتم و پشت سرم ديدم مسير هست .
    يه صفحه سنگي بزرگ كه دورش خالي بود .
    بعد رسيدم به اينجا :

از زير در رد شدم و رسيدم به اينجا :

اينم نماي بازش : چيزي نديدم يعني مسير همينه كه باز اومدم يا اشتباه شد ؟ :

ممنون مهدي جان . ( راستي ... اينجايي كه هستم هنوز خيلي ديگه مونده به مرحله آخر نه ؟ )

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

مسير همينه. شما وقتي اون دكمه قرمز رو زدين اون سكو باز ميشه. سريع بايد برين رو سكو و از روي ديوار خودتون رو برسونين به ستوني كه اونجا هست. بعد به بالاترين جاي ستون ميرين و پشتتون رو مي كنين به طرف ديوار. بعد با پرشهاي تركيبي خودوتون رو مي رسونين به اون ديوار نميه كاره. از روي ديوار نيمه كاره هم يك دكمه رو فعال مي كنين و سريع باز هم مي پرين به جاي اولتون. بعد به طرف چپ ميرين و از سكويي كه باز ميشه( اگه درست يادم مونده باشه) ميرين و يك دكمه قرمز ديگه رو هم ميزنين و باز هم بر مي گردين به اون ديوار نمي كاره و سريع مي پرين روي سكويي كه باز شده.

اينجا رو من تو سيوهام پيدا نكردم كه با عكس بذارم. فقط يه خورده دقت مي خواد. يه چيز ديگه اينكه اينجاي بازي صداي اسپيكر رو زياد كنين تا بفهمين سكوها كي باز ميشن و كي بسته ميشن. راه رو پيدا كردن يه خورده مشكله. يعني مشكل هم نيست فقط نشون نميده كه كدوم سكو باز يا بسته ميشه. به همين خاطر بايد چند بار بسوزين تا آخرش مسير بياد دستتون. ضمنا استفاده از recall يادتون نره. مي تونين از كند كردن زمان هم استفاده كنين.

به هر حال ببخشيد كه عكس نذاشتم

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام

مسير همينه. شما وقتي اون دكمه قرمز رو زدين اون سكو باز ميشه. سريع بايد برين رو سكو و از روي ديوار خودتون رو برسونين به ستوني كه اونجا هست. بعد به بالاترين جاي ستون ميرين و پشتتون رو مي كنين به طرف ديوار. بعد با پرشهاي تركيبي خودوتون رو مي رسونين به اون ديوار نميه كاره. از روي ديوار نيمه كاره هم يك دكمه رو فعال مي كنين و سريع باز هم مي پرين به جاي اولتون. بعد به طرف چپ ميرين و از سكويي كه باز ميشه( اگه درست يادم مونده باشه) ميرين و يك دكمه قرمز ديگه رو هم ميزنين و باز هم بر مي گردين به اون ديوار نمي كاره و سريع مي پرين روي سكويي كه باز شده.

اينجا رو من تو سيوهام پيدا نكردم كه با عكس بذارم. فقط يه خورده دقت مي خواد. يه چيز ديگه اينكه اينجاي بازي صداي اسپيكر رو زياد كنين تا بفهمين سكوها كي باز ميشن و كي بسته ميشن. راه رو پيدا كردن يه خورده مشكله. يعني مشكل هم نيست فقط نشون نميده كه كدوم سكو باز يا بسته ميشه. به همين خاطر بايد چند بار بسوزين تا آخرش مسير بياد دستتون. ضمنا استفاده از recall يادتون نره. مي تونين از كند كردن زمان هم استفاده كنين.

به هر حال ببخشيد كه عكس نذاشتم

ممنون مهدي جان . همون بار اول موفق شدم برم ...
    ديگه دارم خيلي خنگ ميشم ! همه چيز به ذهنم ميرسيد الا اينكه بايد بپر بپر كنم بين دو تا ديوار ! كاري كه تو مرحله هاي قبل چندين بار كردم !!!!! گمونم يهو هنگ كرده بودم !
    به هر حال مرسي .
    الان تبديل به اون يارو سايه هه شدم و ماسك مجسمه رو رو صورتم! ( همون صورت پرنس ! ) گذاشتم و رسيدم به جايي كه بايد مواد مذاب رو روون كنم تا مرحله عوض شه و بشه رمان گذشته .
    الان جايي هستم كه بايد با اون غولي كه فقط چشم هاش معلومه بجنگم ... راهي وجود داره كه بشه راحت تر نابودش كرد ؟! ( غير از آهسته كردن زمان ؟ )
    بازم مزاحم ميشم ...
    ممنون
    Last edited by lahij_web; 12-12-2005 at 07:19.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

منظورتون از غولي كه فقط چشمهاش معلومه داهاكا هستش؟

يا منظورتون اوني هست كه پرواز مي كنه؟ اگه اونو ميگيد كه ميشه اون رو هم بدون كند كردن زمان كشت اما خيلي سخت ميشه. اينجا كه ديگه كند كردن زمان مشكلي نداره. sand tank هاي شاهزاده تاريكي خود به خود پر ميشه. براي كشتن اون غول هم بايد حتما برين و به پشت پاهاش ضربه بزنين. يه سوال ديگه: شمشير آب( Water Sword) رو گرفتين؟ اگه گرفته باشين كه حله و راحت مي كشينش و بعدش هم ميرين به جنگ داهاكا. اگه نگرفتين كه بازم مي كشين اين رو( البته نه به اون راحتي) و ميرين به جنگ كايلينا.

در هر دو حالت بازي تموم ميشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام

منظورتون از غولي كه فقط چشمهاش معلومه داهاكا هستش؟

يا منظورتون اوني هست كه پرواز مي كنه؟ اگه اونو ميگيد كه ميشه اون رو هم بدون كند كردن زمان كشت اما خيلي سخت ميشه. اينجا كه ديگه كند كردن زمان مشكلي نداره. sand tank هاي شاهزاده تاريكي خود به خود پر ميشه. براي كشتن اون غول هم بايد حتما برين و به پشت پاهاش ضربه بزنين. يه سوال ديگه: شمشير آب( Water Sword) رو گرفتين؟ اگه گرفته باشين كه حله و راحت مي كشينش و بعدش هم ميرين به جنگ داهاكا. اگه نگرفتين كه بازم مي كشين اين رو( البته نه به اون راحتي) و ميرين به جنگ كايلينا.

در هر دو حالت بازي تموم ميشه.

مهدي جون نميدونم چرا وقتي به پستت جواب ميدم مرحله مثل آب خوردن تموم ميشه !
    خوش يمني برام ...
    سر همون بار دوم كشتمش ! ! ! الان رسيدم به جايي كه تو مرحله قبل با گردوندن دستگيره آب رو راه انداختيم ...
    الان ميخوام بدونم بايد به عقب برگردم يا باز با دستگيره ور برم ؟!

Last edited by lahij_web; 12-12-2005 at 13:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •