با سلام
عزيز من نتونستم اموزشو بگيرم
جاي ديگه بزار
استي اين قويتره يا ايزي ريكاوري؟
ممنون از شما
با سلام
عزيز من نتونستم اموزشو بگيرم
جاي ديگه بزار
استي اين قويتره يا ايزي ريكاوري؟
ممنون از شما
نوشته شده توسط ebilove
ebilove جان روی لینک آموزش راست کلیک و save target
مسلما getdataback چيز ديگه اي است
براي يك بار هم كه شده امتحان بكن
Last edited by alaodin1; 14-12-2005 at 05:14.
سلام دوستان
کسی این برنامه رو داره ؟ norton system work![]()
برنامه ای هست برای باز گرداندن اطلاعات پاک شده هارد![]()
من هاردم پاک شد![]()
حالا به این برنامه نیاز دارم![]()
ممنون میشم اگه کمکم کنید![]()
موفق باشید
بای
آقا حمید
اولا این برنامه منحصرا برای این کار نیست بلکه برنامه Norton Ghost موجود در آن این کار را انجام میده.دوما کدوم ورژن رو میخواهی؟اگه منظورت 2006 هستش من دارم.لینک دانلودش را هم اگه خواستی برات میذارم.سوما نرم افزارهای بهتری هم هستند که همون کار رو میکنند و در ضمن ظرفیت کمتری هم دارند مثل:
Finaldata Enterprise - Easy Recovery - Acronis Recovery expert - Active Undelete - Recover My Files - Active Undelete - ....
Last edited by Reza1969; 15-12-2005 at 00:47.
ممنون از نرم افزارتون ولی فایلهای برگردانده شده خیلی مشکل دار هستند .
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
با حوصله جستجو كن و با كيفيت ترين نمونه آن فايل را انتخاب وكپي كن .
در ضمن اين نرم افزار ها موقعي خوب جواب مي دهند كه شما روي درايوي كه مي خواهيد فايلهاي پاك شده آن را بازيابي كنيد اطلاعات جديدي ننوشته باشيد .
ساده تر بگويم اين نرم افزار ها روي درايوهايي كه ويندوز روي آن نصب نيست بهتر جواب مي دهد .
در كار كرن با اينگونه نرم افزار بايد دقت و حوصله كافي داشت.
من با اين نرم افزار فيلم حجيم 1.5 گيگا بايتي كه حداقل 1.5 سال پيش پاك شده بود را بر گرداندم .
![]()
![]()
![]()
Last edited by alaodin1; 15-12-2005 at 03:46.
با سلام ...
يادش بخير اون زمان ها كه نميدونستم همچين نرم افزار هايي براي بازگزداني اطلاعات وجود داره زدم درايوي كه توش نرم افزار هام توش بود رو كامل فرمت كردم حدود چند گيگ .. بعد هم ويندوز رو نصب كردم ..وقتي ديدم درايوم فرمت شده كامل چشام
شد .. بعد از چند لحظه مات و مبهوت بودن يه لبخند رضايت زدم و يادم اومد كه يك هفته پيشش من كل نرم افزار هام رو كه چند گيگ بود شامل چندين CD به يكي از دوستان دبيرستاني كه تازه سيستم خريده بود دادم .. از خوشحال ي ذوق زده شده بودم ...
از اون روز به بعد بهترين نرم افزار بازگرداني اطلاعات رو بخشش ميدونم چون اگر CD رو با کم و کاستي داده بودم الان خودم ضرر ميکردم .. پشتيبان گيري رو هيچ وقت از ياد نبريد ...
اين ها رو گفتم تا بهانه اي باشه تا از شما دوست عزيز به خاطر برپايي اين تاپيک تشکر کنم ... ( لينک ها کار ميکنن)
اموزش شما رو هم دانلود کردم - اگر ميتونيد لطف کنيد و اموزشي رو که زحمت نگارشش رو کشيديد براي استفاده بهتر کاربران ديگه در انجمن اموزش و مقالات معرفي کنيد " اموزش قوي ترين نرم افزار براي بازيابي فايلهاي پاك شده Getdataback v2.31 " بعد براي دانلود کردن نرم افزار هم لينک اين تاپيک رو بديد ..![]()
ممنون و ارزوي سلامتي براي همه شما عزيزان .
سلام
ممنون از شما دوست عزيز من با دو تا از اين نرم افزار ها كار كردم اما جواب نداد
اطلاعات پاك شدم به خوبي با اين نرم افزارها ديده ميشد
و وقتي اونها رو يك جاي ديگه ذخيره ميكردم اجرا نميشد
اگه لينك اين برنامه رو هم بديد ممنون ميشم
كمكم كنيد
مرسي از شما
باي
دوست عزیز
این هم لینک نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اما شما تا حالا از Recover My Files استفاده کردید؟
به نظر من این یکی حرف نداره و از همه بهتره...
حتما تست کنید و نظرتون رو هم بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)