خب یه پروژه setup درست کنید براش
virtual machin رو نمیدونم !
خب یه پروژه setup درست کنید براش
virtual machin رو نمیدونم !
با تشکر از دوستان اگه می تونید نحوه ی ارتباط با sql server از طریق asp.net را مفصل برای توضیح دهید
یا یک url و آموزش asp.net به من معرفی کنند
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
1- چجوری می تونم یه مقداری از پایگاه داده را به یک متغیر نسبت بدم؟؟
2- اگر می شه لطفی کنید و شی سشن (Session) یه توضیح کامل بدین؟
ببخشید اگر سوالام خیلی ابتدایی هست
سلام بچه ها
يك سوال دارم با توجه به اينكه من اصلا كلا از برنامه نويسي سر در نمي آورم ميتونم asp.net رو ياد بگيرم ؟
خواهش ميكنم جوابم رو يكي بده برام خيلي مهمه.
سلام
من امروز اولين روزيه كه عضو شدم به پيشنهاد يك دوست
من دارم طراحي وب تو محيط دات نت كار ميكنم البته من خودم قبلا با vb كاركردم اما اين يك تجربه ديگه است كه خيلي خيلي دلم ميخواد چيزهاي زيادي ياد بگيريم
پيشنهاد ميكنم كه مطالب رو طبقه بندي يا سطح بندي بكنيم اين كار باعث ميشه هر كسي راه خودشو دنبال كنه
البته بخش سئوالات هم خيلي خيلي جالب و جذابه و منتها سئوالات بايد طوري مديريت بشن كه كسايي هم سئوال براشون مطرح نشده از اون چيزي ياد بگيرند منظورم اينه سئوالات طوري مطرح بشند كه اول فهميده بشند بعد پاسخ هم داده بشه
اول تشكر ميكنم بعد خوشحاليم رو اعلام ميكنم كه دارم وارد جمع دوستايي ميشم كه هدفشون ياد دادن و ياد گرفتنه
خدا همتونو نگه داره![]()
سلام دوباره
نميشه نوشته هاي جديد بالاتر باشند؟
مرسي
سلام
من هم عضو جديدم واسه همين دلم ميخواد هر كمكي ميتونم بكنم.
تا جايي كه من ياد گرفتم محيط net. فقط يك محيط ويرايشگر بسيار قدرتمنده كه مي شه در اين محيط پروژه هايي رو طراحي و توليد كرد.
اين پروژه هاي دو دسته اند يك سري وب و يا سايت و يا در حجم عظيم پورتال باشند و يا برنامه هاي روميزي يا Application dectop هستند.
جالب اينجاست كه در تهيه هر كدوم از اين پروژه ها مهم نيست كه به چه زباني تسلط دارين هر بخش از پروژه ميتونه به يك زباني باشي زبانهايي كه دراين محيط پشتيباني ميشند همون زبانهاي ويژوال مي باشند. مثل بيسيك و يا سي شارپ و ....
اول بايد برنامه نويسي به يكي از اين زبونها رو بلد باشين. شما كدوم زبون رو بلدين و يا اينكه كدوم رو ميخواين ياد بگيرين من پيشنهادميكنم اگه زبوني رو بلذ نيستين ميتونيد از vb شروع كنين.
اگه كمكي هم براومد خوشحال ميشم
ارادتمند شما صفائي
سلام
تو صفحات اول تاپیک میتونید پیدا کنید
خب برای اولی اگه فقط همون یه مقدار رو میخواید با یه سلکت مناسب میتونید اون رو بوسیله یه دیتا ریدر بخونید . روش کار هم تو صفحات دوم یا سوم همین تاپیک پیدا میشه
برای سشن هم اگه بتونم یه لینکی یا مطلبی معرفی میکنم
بله چندان سخت نیست
یکمی علاقه + پشتکار
بهتره اول مبانی طراحی وب رو هم یاد بگیرید تا به مشکل بعدها بر نخورید
همین سایت هم میتونه مرجع خوبی باشه
خیلی خوش اومدید دوست گرامی
این تاپیک برای سوالات کوچیکیه که ممکنه برای همه پیش بیاد من سعیم رو میکنم تا یه دسته بندی انجام بدم
اگه سوال مهمتری دارید میتونید به راحتی تاپیک جدید ایجاد کنید و سوالتون رو بپرسید![]()
هدف همه اینجا یاد گرفتن و یاد دادنه
منظورتون تو همین فرومه ؟ تو تنظیمات کاربری جایی هست که این رو مشخص میکنه اگه پیدا نکردید شخصا بگید راهنماییتون کنم
ممنونم از شما
سلام دوستان،
یک سوال:Session بهتره یا Cookie?(برای وقتی که کاربر توسط فرم وارد شده و وقتی به یه صفحه دیگه میره مجبور نشه دوباره وارد شه؟؟؟)
هر کدوم بهتر و امن تره آموزش همون رو بزارین
فعلا بدرود...
Last edited by persian-balouch; 09-08-2008 at 09:57.
ممنون از راهنماییتون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)