با این تفاسیر مثل اینکه داریم به جاهای خوب فیلم میرسیم :d
با این تفاسیر مثل اینکه داریم به جاهای خوب فیلم میرسیم :d
لينك نرم افزار رو بزار .![]()
lvl@ster جان قفل شرکت پارسیان همون قفل CDSX هست همون که مال آقای شمشیر سازه و از متد های ASPI هم توش استفاده شده (فکر کنم) ولی چون دیتایی بهش وابسته نشده با یه تغییر کوچولو میشه دورش زد.
ولی قفلی که به اسم ASPI توی بازار معروف شده یکم مراحلش پیچیدست(همون که یه سی دی داشتی نرسوندی) که با تریس فراوان (به علت کمبود علم اینجانب چون اگه یکم چیز میز حالیم بود خیلی وقت نمیبرد.) تونستم به نتیجه برسم و الان خیلی راحت دورش میزنم و یه universalKiller براش نوشتم/مینویسم که دیگه راحت راحت میشه این قفل رو دور زد، عجب حالی داره قفلی که عاشقشی دور بزنی.
این نکته رو متذکرم که به علت خیلی خیلی با ادب بودن نویسنده ی قفل+خیلی با سواد بودنشون+یه دوستیه نو پا و ... متدی از این روش گفته نخواهد شد.(حتی به نویسنده قفل خودشون دلیل رو میدونن)
چند روزي بود مطالب اين تاپيك و پستهايshahrokh2008 رو ميخوندم و خيلي منتظر بودم كه ايشان حرفهايشان را ثابت كنند حتي از پرشين كيتي و ياشار عزيز هم بيشتر تحمل كردم كه شايد جناب شاهرخ مطلب مفيدي براي عرضه داشته باشند اما ديگه واقعا صبر همه به سر اومده،حرفهاي شما بيشتر حالت تبليغ و بازار گرمي دارن تا عرضه مطلب بنابراين مجبورم پستهاي نامربوط شما و البته با عرض پوزش از كاربران قديمي انجمن پستهايي كه در جواب به شما ارسال شده اند را پاك كنم تا تاپيك پاكسازي شود.
دوستان لطف كنن فقط به موضوع اصلي انجمن يعني قفل cd با توابع ASPI بپردازند
ممنون
تاپيك مجددا پاكسازي شد
بهتره خساست به خرج ندي
دوست من شاهرخ اگر كسي اينجا حرفي بزنه نتيجه اون رو در شخصيت خودت مشاهده مي كني
مي بيني كه داري رشد مي كني سعي نكن محدود فكر كني سعي كن افق ديدت رو گسترش بدي
اينطوري نظرت عوض ميشه ومثل بچه ها با كوچكترين انتقاد يا احيانا اهانت خودت رو نمي بازي
ما منتظر فايل مولتي مديا بيلدر شما مي مونيم
گرچه اگر فايل قبلي رو كامل كني خودت به مرور متوجه ميشي كه كاري به خطا انجام ندادي
در هر حال سپاسگذاريم وموفق باشي
خوب من داونلود كردم حجم 7 مگ
اما اينكه برنامه قديمي ومعروف Hexa Lock هستش دوست من !!!
به نظرم يا ما رو گرفتي يا قصد شوخي داري !
اين برنامه كه مدتهاست كركش و خودش ريليس شده وتوي همين سايت هم مي توني پيداش كني !
بهتر نبود اسم برنامه رو اول مي نوشتي تا اينقدر قشقرق به پا نشه؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
موضوع دوم متا سفانه من تا به حال با اين برنامه به صورت حرفه اي كار نكر دم نمي دونم اين جريان سي دي هوشمند چيه
كسي مي تونه بگه چي هست؟
اگه كسي داره بگه يا اگه كسي مي تونه آپلود كنه
بهتره يكم علمي تر بحث بشه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من هم آنپك كردم اگه مي خواهيد آپلود كنم !!
بازهم سلام چون آنلاكر اينترنت پرسرعت داره سرعتش از موبايل بيشتره !!!!!!!!
البته خودش مي دونه من چقدر دوستش دارم كارش جدي درسته !!!! مگه نه unlocker ???/
ولي خوب من ديگه فايل MBD رو ضميمه نمي كنم فقط آنپك شده exe رو براتون گذاشتم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahramasrar2; 06-11-2008 at 16:23.
دوست من شاهرخ جان اگه جدي چند ماهه با كامپيوتر كار مي كني
بايد بهت احسنت بگم عجله نكن در رابطه با autoplay media studio هم به اين علت كه حجم فايل هاي اجرائيش خيلي زياده من زياد ازش خوشم نمي ياد وبا اون كار نمي كنم
ولي اگه سه ماه ديگه به اين روال كار كني اون رو هم ياد ميگيري !!
ضمنا يه چيزي رو فراموش نكن اينجا بحث در رابطه با توابع aspi هستش در رابطه با ديگر موضوعات بهتره در انجمن هاي مربطه يا همين انجمن يه تاپيك جديد ايجاد كني
موفق باشي فقط يه چيز يادت نره اولا زود قضاوت نكن ودوم اينكه هميشه قبل از تايپ يه خورده فكر كن
با تشكر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)