شاید وقتی دیگر......................................
ساده ، شکیل ، جذاب.....................................
شاید وقتی دیگر......................................
ساده ، شکیل ، جذاب.....................................
کنون بیشتر دوربینای حفه ای و بزرگ میزنه..
ولی سونی همش تو کار زدن دوربینای کوچیک و بایکه که خیلی خوبه.
ولی در اینه کنون کیفیت بهتری داره شکی نیست
قبول داری که tv زشتی درست کرده یا بازم میگی طراحیش حرف نداره؟باز هم همکاری 2 کمپانی بزرگ سامسونگ و آرمانی .... SAMSUNG & Armani
46 و 52 اینچ با 1080p
اینو بخاطر پول به جیب زدن درست کرده. مطمئن باش قیمت نجومی داره!!!دم سامسونگ گرم با خوب شرکتی داره همکاری میکنه ( Giorgio Armani
سعید جان میشه درباره شرکت آرمانی واسه من توضیح بدی ؟ ( در ضمن بله من میگم طراحیش حرف نداره چون دست یه کمپانی توپ بوده )قبول داری که tv زشتی درست کرده یا بازم میگی طراحیش حرف نداره؟
ببخشید P520 Armani واسه پول به جیب زدن بود که اینقدر فروش داشت و داره ؟ قیمتو سامسونگ تعیین میکنه که مطمئن باش اگه یه شرکت با انصاف توی دنیا باشه اون سامسونگ هستش ...اینو بخاطر پول به جیب زدن درست کرده. مطمئن باش قیمت نجومی داره!!!
موفق باشی ...
باز که رفتین سره LCD TV
ول کنین
در مورد یه چیز قابل حمل (مثه دوربین . MP3 Player یا گوشی یا ...حرف بزنین !!!)
تسلیم. بحث ما به هیچ جا نمیرسهسعید جان میشه درباره شرکت آرمانی واسه من توضیح بدی ؟ ( در ضمن بله من میگم طراحیش حرف نداره چون دست یه کمپانی توپ بوده )
تا زمانی که آی پاد هست چرا سامسونگ؟!mp3 سامسونگ به نظر من بهتره..
تو زمینه پلیرها ، بدون شک شرکت اپل کوی سبقت از همه ربوده............هم بخاطر رابط گرافیکی هم به خاطره طراحی خود دستگاه و قیمت نسبتا خوب.
ولی نباید نوع ویژه فروش موزیک (ای تونز) توسط اپل رو در فروش پلیرهاش دسته کم گرفت.
مقام دوم بین ای ریور و سامسونگ هست............... ای ریور به خاطر نوع دیدگاهی که به فروش تو امریکا داره و سامسونگ به خاطر نوع آوریش.
بعدش شاید نوبت میکروسافت با زون هست.
(این نظرم منه!!!!!!!!).
تازه بحث داشت داغ میشد ولی خب نظر شما هم متین !تسلیم. بحث ما به هیچ جا نمیرسه
MP3 Player فقط این 2 تا :
![]()
یعنی walkman جایی توی mp3 player ها نداره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)