تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 230

نام تاپيک: اخبار مربوط به جدیدترین گوشیهای سامسونگ

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

به گزارش موبنا جدیدترین گوشی هوشمند سامسونگ موسوم به مدل i900 با لقب Omnia کمتر از 10 روز آینده توسط شرکت "پارس مایکروتل" روانه بازار تلفن همراه ایران می شود.
    به گزارش خبرنگار موبنا، گوشی i900 Omnia که در ماه ژوئن سال جاری میلادی به بازار جهانی تلفن همراه معرفی شده است به زودی به جمع دیگر محصولات این برند در بازار تلفن همراه ایران می پیوندد.
    این گوشی با ویندوز موبایل 1/6 عمل می‌کند و دارای صفحه نمایش 3/2 اینچی است.
    در همین حال این مدل سامسونگ به دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک مجهز است.
    همچنین گوشی i900 سامسونگ دارای ضخامت 5/12 میلی‌متری، Wi-Fi، پورت USB، رادیو FM و بلوتوث استریو است.
    حافظه داخلی هشت گیگابایتی این گوشی توسط کارت حافظه microSD TransFlash تا 16 گیگابایت ارتقا می یابد.

پیش بینی می شود این گوشی از زمان عرضه در بازار تلفن همراه به دلیل ظاهر شیک و امکانات مناسب مورد استقبال اکثر متقاضیان این برند قرار گیرد.
    قیمت دقیق این گوشی تا زمان عرضه نهایی در بازار تلفن همراه کشور مشخص نخواهد بود.

2. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض كيفيت گوشي جديد ۸ مگا پيكسلي سامسونگ

boy iran جان ، خوب این تاپیکو تو دستت گرفتیا

من گوشيi8510 INNOV8 رو بررسي كردم. كيفيت عكس هايش با ابعاد ۸ مگا پيكسل چندان تفاوتي با ان ۹۵ ندارد و صرفا ابعاد تصوير بزرگتر است. و متاسفانه من كه خيلي براي خريد اين موبايل مشتاق بودم رو تا حدودي دلزده كرد. چرا كه در تصاوير گرفته شده از اين موبايل در بخش آبي مثلا در آسمان نويز فراواني ديده مي شود. كه به اين راحتي ها نمي شود از آن گذشت. براي ديدن نمونه عكس ها به سايت جي اس ام ارنا سري بزنيد بد نيست.i8510 INNOV8

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

من گوشيi8510 INNOV8 رو بررسي كردم. كيفيت عكس هايش با ابعاد ۸ مگا پيكسل چندان تفاوتي با ان ۹۵ ندارد و صرفا ابعاد تصوير بزرگتر است. و متاسفانه من كه خيلي براي خريد اين موبايل مشتاق بودم رو تا حدودي دلزده كرد. چرا كه در تصاوير گرفته شده از اين موبايل در بخش آبي مثلا در آسمان نويز فراواني ديده مي شود. كه به اين راحتي ها نمي شود از آن گذشت. براي ديدن نمونه عكس ها به سايت جي اس ام ارنا سري بزنيد بد نيست.i8510 INNOV8
    دوست عزیز ، چرا راه دور میری......... به جای جی اس ام آرنا به تاپیکش سر بزن که کامل تره..........!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اونجا درباره ، کیفیت عکسش صحبت کنیم........!!!

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سايت GSMArena تا اونجايي كه من ديدم از دوربين اين گوشي تعريف كرده .

ضمنا دوست عزيز مگاپيكسل هيچ تاثيري روي كيفيت عكس نميذاره و فقط و فقط ابعاد عكس رو بزرگ ميكنه كه واسه چاپ عكس مورد توجه هستش .

كيفيت عكس رو اپتيك و سنسور انجام ميده كه سامسونگ يكي از بهترين هاي خودشو روي اين گوشي گذاشته .

در ضمن شما چطور مورد بررسي قرار دادين ؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

تا حالا به نویز i8510 دقت نکردم ولی از عکاسی با دوربین های دیجیتال یه چیزایی سرم میشه.
    درمورد نویز این رو بهتون بگم که تو نوکیا و مخصوصا تو n95 از قابلیتی استفاده می کنن که نویز تصویر رو براتون از بین میبره به این صورت که پیکسل هایی که نویز داره رو با پیکسل های مجاور هم رنگ میکنه که این کار باعث میشه عکس بلور یا همون مات بشه
    که اینجور عکس هارو عکاسای حرفه ای قبول ندارن
    در مورد نویز i8510 و خیلی از دوربین های دیجیتالی که اونها هم نویز دارن باید با نرم افزار های حرفه ای ادیت عکس روشون کار بشه
    البته نویز همیشه تو دوربین های دیجیتال ( چه موبایل و چه غیره) وجود داره چون چیزی به نام پیکسل وجود داره و این نویز مربوط میشه به سخت افزار دوربین که چطور تفکیک رنگ رو انجام بده

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

من گوشيi8510 INNOV8 رو بررسي كردم. كيفيت عكس هايش با ابعاد ۸ مگا پيكسل چندان تفاوتي با ان ۹۵ ندارد و صرفا ابعاد تصوير بزرگتر است. و متاسفانه من كه خيلي براي خريد اين موبايل مشتاق بودم رو تا حدودي دلزده كرد. چرا كه در تصاوير گرفته شده از اين موبايل در بخش آبي مثلا در آسمان نويز فراواني ديده مي شود. كه به اين راحتي ها نمي شود از آن گذشت. براي ديدن نمونه عكس ها به سايت جي اس ام ارنا سري بزنيد بد نيست.
    اصلا اینو قبول ندارم... i8510 هشت مگا پیکسلی واقعی هست ( نه ریسایز شده ی نرم افزاری یا دوربینی که از 8 مگا فقط اسمشو یدک بکشه ) و واقعا من تعجب میکنم از پست شما ! من به شخصه یکی از طرفدارایه پرو پا قرص سونیم و بعدش نوکیا و تا حالا طرف سامسونگ نرفتم ! ولی واقعا بعید میدونم 8 مگا پیکسلی نوکیا بتونه به این برسه و تو بهترین حالت در یه حد هستن از نظر کیفیت...! ضمن اینکه رو نکته یی که عثمان گفت هم کاملا درسته نوکیا این ادیت نرم افزاری رو از زمان N73 شروع کرد و در N95 و... هم به کار برد که خوب نویز رو برطرف میکنه با همرنگ کردن پیکسلایی که بغل هم هستن و رنگاشون هماهنگ نیست ولی باعث میشه عکسا آبرنگی بشن و همینطور رنگاشون غیر واقعی... کلا سر این مساله خیلی بحثا پیش اومد که از زمان رقابت ( K800 با N73 ) تا حالا ادامه داره...
    و اما یه نکته یی که خودم خیلی بهش بر خوردم کلا تو دوربینایه دیجیتال ( چه دوربینایه کامپکت چه دی اس ال آر چه ... ) خیلی دوربینایه کمی پیدا میشن که یه محیط تقریبا همرنگ که کنتراست پایینی دارن رنگا مثه محیط آسمون رو خیلی خوب نشون بدن ! کلا معمولا یا نویز داره آسمون یا اینکه رنگش واقعی نیست ( منظورم اینه که توان جذب نور بعضی لنزا چندان بالا نیست و آسمون رو سفید نشون میدن ! ) یا اینکه با همین نرم افزارایه کم کننده ی نویز باعث میشن نویز کم شه ولی به جاش رنگا تا حدودی تغییر میکنن ( معمولا پر رنگتر از رنگ واقعی میشن ) ... حالا که خیلی دوربینایه دیجیتالم حالت ایده آلی از یه آسمون به شما نمیدن اینکه تو عکسایه دوربینای موبایل تا حدودی نویز وجود داشته باشه تو آسمون طبیعیه !
    حالا به هر صورت این بحث خیلی گسترده ییه ولی به شخصه فک میکنم اولین 8 مگی سامسونگ یه کار فوق العاده بوده و من میتونم بگم یه برگ برنده داره گوشی سامسونگ ! اینکه امکانات کاملشو با یه دیزاین خوب همراه کرده ( واقعا این فاکتور مهمیه و بازم کار رو واسه رقبا سخت میکنه که هم بتونن این امکانات رو یه جا جمع کنن هم یه طراحی عامه پسند بزنن...! )

8. 4 کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

گوشی سامسونگ i8510 را می توانید تا یک دیگر از بازار انگلیس خریداری کنید...
    ==============================================

شرکت سامسونگ اعلام کرده است گوشی را برای اولین بار در ماه سپتامبر از طریق یکی از سایت های فروش گوشی در انگلستان عرضه خواهد کرد

احتمال اینکه این گوشی بعد از ماه سپتامبر در دیگر کشور ها عرضه شود نیز وجود دارد
    Last edited by actooor; 14-08-2008 at 11:40.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

جدیدترین گوشی تاشو سامسونگ با گارانتی رسمی وارد بازار می شود

به گزارش موبنا مدیرفروش شرکت "پارس مایکروتل" عرضه کننده گوشی های سامسونگ گفت: گوشی M310 این برند تا اواخر هفته جاری در بازار تلفن همراه کشور با گارانتی رسمی این شرکت عرضه می شود.
    "سیدعلیرضا جوادی" در گفت و گو با خبرنگار موبنا اعلام کرد: این گوشی با گارانتی این شرکت با قیمتی مناسب در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
    وی اشاره ای به قیمت نهایی این گوشی نکرد و افزود: پیش بینی می شود این گوشی به دلیل قیمت مقرون به صرفه و امکانات مناسب مورد تقاضای اکثر کاربران قرار گیرد.
    این گوشی 87 گرمی بر باندهای فرکانسی GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 کار می کند.
    صفحه نمایش گوشی M310 از نوع CSTN است که قابلیت نمایش 65 هزار رنگ را داراست.
    همچنین این گوشی تاشو دارای دوربین عکاسی و فیلمبرداری VGA ، حافظه داخلی 30 مگابایتی و سیستم پخش پلی فونیک است.
    باتری گوشی M310 سامسونگ از نوع Li-Ion است که در هنگام مکالمه تا سه ساعت در حالت آماده به کار است.

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

قیمت جهانی آی850 چند؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام..............
    اگه منظورتون i8510 هستش باید بگم 750__700 یورو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •