تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتان در مورد گوشی های جدید موتورلا در ایران چیست؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • این گوشی ها فوق العاده هستند

41 74.55%
  • این گوشی ها معمولی هستند

6 10.91%
  • ورورد این گوشی ها با شکست مواجه خواهد شد

5 9.09%
  • اهمیتی در بازار ایران ندارند

3 5.45%
صفحه 13 از 22 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 219

نام تاپيک: سری جدید گوشی های موتورولا وارد بازار ایران شد.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

11

مال منم هیچی نداشت دوست عزیز.فقط شارژر با یه مشت دفترچه.راستی گوشیت رو جعبه زده سنگاپور و زیر باطری تو گوشی چین ؟
    آره دقیقا، ولی بهت بگم که گوشی چینیه! چون IMEI اش رقم هفتم و هشتمش 01 هست. (حداقل مال من که اینطوریه!) ولی من که با این مساله مشکلی ندارم. چون حتی اگه مال افغانستان هم باشه، کارخونه ی موتورولای افغانستانه و بدون عیب! تازه گارانتی هم که داره و ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فلش کردم فرقی نکرد.به محدوده که میرسیم انتن میپره میزنه no servis بعد میزنه registering و بعد هم unregisterd sim شنبه برم بزنم تو سر فیتکو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال، این گوشیهای وارداتی اکثراً چینی هستند، آیا هنوز هم Cpu اونها همون پردازنده هایی هستند که توی اینترنت گفته میشه؟ امکانش نیست که اونها رو هم عوض کرده باشند؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

فلش کردم فرقی نکرد.به محدوده که میرسیم انتن میپره میزنه no servis بعد میزنه registering و بعد هم unregisterd sim شنبه برم بزنم تو سر فیتکو.
    ازه عزیزم ببر فیتکو گوشیت مشکل رجیستر شدن داره....

اینجا که همه فقط درباره سریهای Z صبحت می کنند، کسی نظری درباره V8 نداره؟ Cpu اون چه جوریه؟ ارزش قیمتشون داره؟
    سری v فوق العداه هستند و cpu های قوی دارند و از نطر سخت افزار در همین حد هستند.....
    عزیزم گوشی شما وقتی موتورلا باشه مهم نیست توی کجا تولید شده باشه جون کیفت گوشی هرگز فرقی نمی کنه و قطعاتش همون خواهد بود.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض پشتيباني زبان عربي در Z8

سلام دوستان
    من بالاخره بعد از کلي گشتن FRAMWARE گوشي Z8 با پشتيباني از زبان عربي رو تو سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو پيدا کردم اما
    متاسفانه با طريقه دانلود از سايت boot-loader آشنا نيستم دوستان اگر تو اين زمينه تجربه اي دارن لطفا بنده رو اهنمايي کنن.
    Last edited by MAHDIFSK; 16-03-2008 at 13:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

رفتم فیتکو میگه که مشکل رجیستر مخابرات هست و در اون منطقه رجیستر نشده اخه مگه میشه مخابرات رجیستر کرده باشه ولی تو یه منطقه رجیستر نشده باشه ؟ حالا باید زنگ بزنم مخابرات امار بگیرم .

بعد یه مشکل هم داشت گوشیم اینکه روی بعضی از عکس ها یه دفه یه نوری میفته عکس دو رنگ میشه ولی بعدا درست میشه و یه عکس دیگه اینجوری میشه بعضی موقع هام این مشکل اصلا نیست !!! گفتن که مشکل مینبرد هست که بعد عید بیا عوض کنیم . بابا اخه من از این اعصابم خورده که اینا غلط میکنن میان موتورولا وارد میکنن و گارانتی میکنن وقتی هیچی حالیشون نیست . به خدا اطلاعاتی که من تو فروم ها از زد6 و موتو کسب کردم اون بروبچ گارانتی نداشتن یعنی اینجوری بگم که هیچی حالیشون نیست . اصلا نمیدونستن مدل این گوشی چیه !!!!!

به خدا حیف که با گوشی خیلی حال میکنم وگرنه میداختمش دور.الانم من از کجا مطمعن باشم اون احمقا مین برد زد 6 برام بزنن؟؟؟؟؟یه چیز دیگه نزنن واسه خودشون!!!!!

در ضمن آپاچی جان طریقه ریختن تم مثل آ1200 هست میونم از اموزشای اون استفاده کنم ؟ و اینکه چرا همه فرمتای فیلم رو پخش نمیکنه چیکار باید کنم ؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بعد یه مشکل هم داشت گوشیم اینکه روی بعضی از عکس ها یه دفه یه نوری میفته عکس دو رنگ میشه ولی بعدا درست میشه و یه عکس دیگه اینجوری میشه بعضی موقع هام این مشکل اصلا نیست !!! گفتن که مشکل مینبرد هست که بعد عید بیا عوض کنیم . بابا اخه من از این اعصابم خورده که اینا غلط میکنن میان موتورولا وارد میکنن و گارانتی میکنن وقتی هیچی حالیشون نیست .

مگه فیتکو گارانتی تعویض نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

گارانتی تعویض تو ایران؟؟؟!!!!!!! اصلا همچین چیزی در ایران معنا ندارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که z6 گرفتن انگار زیاد راضی نیستن .... کسی تجربه کار با z8 رو داره ؟ یعنی z8 ارزش یه کلوپ رو نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستانی که z6 دارن انگار زیاد راضی نیستن .... کاش به جای z6 از همون اول z8 میخریدن .... راستی کسانی که با z8 کار کردن از تجربشون بگن ... راضی هستن ؟ چرا برای این گوشی کلوپ نمیزنن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •