آره دقیقا، ولی بهت بگم که گوشی چینیه! چون IMEI اش رقم هفتم و هشتمش 01 هست. (حداقل مال من که اینطوریه!) ولی من که با این مساله مشکلی ندارم. چون حتی اگه مال افغانستان هم باشه، کارخونه ی موتورولای افغانستانه و بدون عیب! تازه گارانتی هم که داره و ....
آره دقیقا، ولی بهت بگم که گوشی چینیه! چون IMEI اش رقم هفتم و هشتمش 01 هست. (حداقل مال من که اینطوریه!) ولی من که با این مساله مشکلی ندارم. چون حتی اگه مال افغانستان هم باشه، کارخونه ی موتورولای افغانستانه و بدون عیب! تازه گارانتی هم که داره و ....
فلش کردم فرقی نکرد.به محدوده که میرسیم انتن میپره میزنه no servis بعد میزنه registering و بعد هم unregisterd sim شنبه برم بزنم تو سر فیتکو.
یه سوال، این گوشیهای وارداتی اکثراً چینی هستند، آیا هنوز هم Cpu اونها همون پردازنده هایی هستند که توی اینترنت گفته میشه؟ امکانش نیست که اونها رو هم عوض کرده باشند؟
ازه عزیزم ببر فیتکو گوشیت مشکل رجیستر شدن داره....
سری v فوق العداه هستند و cpu های قوی دارند و از نطر سخت افزار در همین حد هستند.....
عزیزم گوشی شما وقتی موتورلا باشه مهم نیست توی کجا تولید شده باشه جون کیفت گوشی هرگز فرقی نمی کنه و قطعاتش همون خواهد بود.....
سلام دوستان
من بالاخره بعد از کلي گشتن FRAMWARE گوشي Z8 با پشتيباني از زبان عربي رو تو سايت
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو پيدا کردم اماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه با طريقه دانلود از سايت boot-loader آشنا نيستم دوستان اگر تو اين زمينه تجربه اي دارن لطفا بنده رو اهنمايي کنن.
Last edited by MAHDIFSK; 16-03-2008 at 13:30.
رفتم فیتکو میگه که مشکل رجیستر مخابرات هست و در اون منطقه رجیستر نشده اخه مگه میشه مخابرات رجیستر کرده باشه ولی تو یه منطقه رجیستر نشده باشه ؟ حالا باید زنگ بزنم مخابرات امار بگیرم .
بعد یه مشکل هم داشت گوشیم اینکه روی بعضی از عکس ها یه دفه یه نوری میفته عکس دو رنگ میشه ولی بعدا درست میشه و یه عکس دیگه اینجوری میشه بعضی موقع هام این مشکل اصلا نیست !!! گفتن که مشکل مینبرد هست که بعد عید بیا عوض کنیم . بابا اخه من از این اعصابم خورده که اینا غلط میکنن میان موتورولا وارد میکنن و گارانتی میکنن وقتی هیچی حالیشون نیست . به خدا اطلاعاتی که من تو فروم ها از زد6 و موتو کسب کردم اون بروبچ گارانتی نداشتن یعنی اینجوری بگم که هیچی حالیشون نیست . اصلا نمیدونستن مدل این گوشی چیه !!!!!
به خدا حیف که با گوشی خیلی حال میکنم وگرنه میداختمش دور.الانم من از کجا مطمعن باشم اون احمقا مین برد زد 6 برام بزنن؟؟؟؟؟یه چیز دیگه نزنن واسه خودشون!!!!!
در ضمن آپاچی جان طریقه ریختن تم مثل آ1200 هست میونم از اموزشای اون استفاده کنم ؟ و اینکه چرا همه فرمتای فیلم رو پخش نمیکنه چیکار باید کنم ؟؟
ممنون
مگه فیتکو گارانتی تعویض نمیده؟
گارانتی تعویض تو ایران؟؟؟!!!!!!! اصلا همچین چیزی در ایران معنا ندارد
دوستانی که z6 گرفتن انگار زیاد راضی نیستن .... کسی تجربه کار با z8 رو داره ؟ یعنی z8 ارزش یه کلوپ رو نداره ؟
دوستانی که z6 دارن انگار زیاد راضی نیستن .... کاش به جای z6 از همون اول z8 میخریدن .... راستی کسانی که با z8 کار کردن از تجربشون بگن ... راضی هستن ؟ چرا برای این گوشی کلوپ نمیزنن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)