تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 47 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 465

نام تاپيک: Command & Conquer: Red Alert 3

داره خودمونی میشه behzoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تو این ورژن جنگ دریایی هم داره (یعنی نیروی دریایی هستش ؟)
    خوب اگه منظور شما ساختن کشتی و... است اره داره . اگرشما نسخه های قبلی red alert رو بازی کرده باشید این نسخه زیاد باب میل شما نیست ولی اگه تا به حال بازی نکردید حتما این بازی رو تهیه کنید چون بازی بسیار خوبی است .

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

تو این ورژن جنگ دریایی هم داره (یعنی نیروی دریایی هستش ؟)
    تو ورژن قبلی هم بود

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

Red Alert 3 Patch 1.03 - English

40.28 MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

خوب اگه منظور شما ساختن کشتی و... است اره داره . اگرشما نسخه های قبلی red alert رو بازی کرده باشید این نسخه زیاد باب میل شما نیست ولی اگه تا به حال بازی نکردید حتما این بازی رو تهیه کنید چون بازی بسیار خوبی است .
    من RedAlert که westwood ساخته بود رو بازی کردم به چه دلیل این ورژن به دلم نمی چسبه؟

منظورت سری خود رد آلرته یا ورژن قبلی جنرال؟ (ورژن قبلی ژنرال که نیروی دریایی نداشت)

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من RedAlert که westwood ساخته بود رو بازی کردم به چه دلیل این ورژن به دلم نمی چسبه؟

منظورت سری خود رد آلرته یا ورژن قبلی جنرال؟ (ورژن قبلی ژنرال که نیروی دریایی نداشت)
    چون شبیه لگو red alert هست اخه این چه وضعشه . بعد هم این تیم جدیده چیه بابا اضافه شده اخه دقیقا همون بلایی که سر tiberium اومده داره سر اینم میاد گیم پلیش بیشتر بدرد ادم های تازه کار میخوره هیچ گونه نکته جالبی هم درش نیست سرعت بازی هم به شدت کمه . استفاده کردن از سیستمه مسخره ای که برای اولین بار داخل جنرال استفاده شد همونی که میجنگی بعد ستاره میگیری و چرت و پرت اپگرید میکنی . و.............. در کل اگه شما اون red alert رو بازی کنی فک نکنم با این زیادی حال کنی البته این نظر شخصی منه و ممکنه خیلی ها از این بازی خوششون بیاد منم بدم نمیاد ولی میگم بعد از این همه سال باید یه بازی خیلی بهتر به خورد ما میدادن نه این که این بازی رو با 3 تا تیم بدن که بعدن بتونن براش اکسپنشن بسازن پس معلومه که ea فقط برای پول این کارو میکنه وگر نه دلیلی نداره که ما تو red alert 2 کلی تیم داشته باشیم ولی اینجا فقط 3 تا البته این کارا از همون جنرال شروع شد سری اول 3 تا تیم یه اکسپنشن میاد با 900000 تا تیم که هیچ گونه بالانسی هم نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

همونی که میجنگی بعد ستاره میگیری و چرت و پرت اپگرید میکنی
    در همه ی بازی های Rts این اصل وجود داره
    این بازی برای طرفدارای رد الرت 2 عالیه ( خودم )
    پس می خوای 20 تا چمپیون برات بسازن ؟
    می خوای همه ی کشور ها توی بازی باشن ؟
    بسه دیگه بابا اینقد نظرات مسخره ندید
    جدیدا همه شروع کردن به نقد کردن بازی و هر چی حال میکنن میگن ...

دوستان برای کسی شده از بازی بپره بیرون ؟
    من بعد از اینکه یکی از مرحله ها رو تموم میکنم یه دفعه می پره بیرون از بازی !

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در همه ی بازی های Rts این اصل وجود داره
    این بازی برای طرفدارای رد الرت 2 عالیه ( خودم )
    پس می خوای 20 تا چمپیون برات بسازن ؟
    می خوای همه ی کشور ها توی بازی باشن ؟
    بسه دیگه بابا اینقد نظرات مسخره ندید
    جدیدا همه شروع کردن به نقد کردن بازی و هر چی حال میکنن میگن ...
    خوب شما اگه کمی بهتر صحبت کنید خوب میشه ها نه ؟من نمیگم 20 تا چمپیون بسازن . من کی گفتم همه ی کشور ها رو بزارن تو بازی من گفتم ea فقط و فقط از اسم red laert برای این بازی استفاده کرده از کی تاحالا این سیستم خوب شده اصل . خوب منم نگفتم چون من خوشم نیومده پس هیچکسی حق بازی نداره من گفتم به نظر من این بازی اصلا خوب نیست چون برای افراد casual طراحی شده . مثلا همون شینوبی اخه خنده دار نیست شینوبی

ودر مورد سوال شما برای من تا به حال کرش نکرده میشه بگید توی کدوم مرحله از پچ استفاده میکنید یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

خوب شما اگه کمی بهتر صحبت کنید خوب میشه ها نه ؟من نمیگم 20 تا چمپیون بسازن . من کی گفتم همه ی کشور ها رو بزارن تو بازی من گفتم ea فقط و فقط از اسم red laert برای این بازی استفاده کرده از کی تاحالا این سیستم خوب شده اصل . خوب منم نگفتم چون من خوشم نیومده پس هیچکسی حق بازی نداره من گفتم به نظر من این بازی اصلا خوب نیست چون برای افراد casual طراحی شده . مثلا همون شینوبی اخه خنده دار نیست شینوبی

ودر مورد سوال شما برای من تا به حال کرش نکرده میشه بگید توی کدوم مرحله از پچ استفاده میکنید یا نه ؟
    اون حرف ها رو کلی زدم
    نه به شما
    این بازی سری جدید رد الرت هستش پس نباید همه چیز جدید باشه ...
    باید از همون المان های شماره قبل استفاده کنه
    بازی ها در هر سبکی یه سری اصل دارن که بازی ساز ها همیشه یا اکثرا از اون اصل ها استفاده میکنن
    نه از پچ استفاده نمی کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوب شاید از کرک باشه چون من تاحالا کرش نداشتم همینطور کسانی مثل من که از همین شرکت بازی رو گرفتن (دوستام رو میگم ) .حجم کرکی که من استفاده میکنم 36.8 مگ هستش و نمیدونمم مال کدوم گروهه ولی به احتمال زیاد از کرک هستش چون من همین مشکل رو با یه بازی دیگه داشتم که با یه کرک دیگه درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

دوستان برای کسی شده از بازی بپره بیرون ؟
    من بعد از اینکه یکی از مرحله ها رو تموم میکنم یه دفعه می پره بیرون از بازی !
    میشه بگی از کدوم شرکت بازی رو خریدی اینجا هنوز نیومده قراره که تا فردا پس فردا بیاد میخوام ببینم اگه از ین

شرکتیه که خریدیش نگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •