ایول ایول داش ya30n را ایول
سلام ya30n جان
خوبی دوست گلم
دستت درد نکنه . کار خوبی کردی . یکی از بچه ها هم زحمت کشیدن لینک مستقیم از سایت خود شرکت رائه دهنده برام فرستادن .
بازم ازت ممنونم .
موفق باشی .
ایول ایول داش ya30n را ایول
سلام ya30n جان
خوبی دوست گلم
دستت درد نکنه . کار خوبی کردی . یکی از بچه ها هم زحمت کشیدن لینک مستقیم از سایت خود شرکت رائه دهنده برام فرستادن .
بازم ازت ممنونم .
موفق باشی .
مهدی جان مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی خوبت
آقا مهدي گلم اميدوارم كه
هميشه موفق و پايدار باشين
اسم اصلي من هم مهدي هست
گل باشي ولي عمرت مثل خورشيد باشه
الهي!
از آنچه نخواستي چه آيد و آنرا که نخواندي کي آيد؟...نا کشته را از آب چيست
و ناخوانده را جواب چيست؟...تلخ را چه سود اگرش آب خوش در جوار است
و خار را چه حاصل از آنکه بوي گل در کنار است....
الهي!
هر که ترا شناسد کار او باريک است و هر که ترا نشناسد راه او تاريک
تو را شناختن از تو رستن است..و به تو پيوستن از خود گذشتن است
الهي!
کار آنکس کند که تواند،عطا آنکس بخشد که دارد....
پس بنده چه تواند و چه دارد؟
الهي!
اداي شکر تو را هيچ زبان نيست و درياي فضل تو را هيچ کران نيست...
و سرّ حقيقت تو بر هيچکس عيان نيست...
هدايت کن بر ما رهي که بهتر از آن نيست
يا رب ز ره راست نشاني خواهم .......وز باده آب و خاک جاني خواهم
از نعمت خود چو بهره مندم کردي....... در شکرگزاريت زباني خواهم
سلام momo جانمهدی جان مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی خوبت
خوبی دوست گلم
خوشحالم مشکلتون حل شد .
موفق باشی دوست گلم
سلام اقا مهدی گل
امیدوارم شما هم توی کارهاتون موفق باشید .
بابت مناجات هایی هم که گذاشتین ممنونم
منا شرمنده خودتون کردید .
موفق باشی دوست گلم
سلام آقا مهدی
خسته نباشید
من خیلی به مطالب آموزشی شما دقت کردم.مشکل من تلفیقی از همه ویروسهایی که گفته شده بود.
هم Folder Option ندارم.هم وقتی با یکی از ترفندهای Group Policy اونو آوردم دیدم توی درایو غیر ویندوزم Autoply و Autorun.inf داشتم که هر چی delete میکردم بعد از 2 ثانیه دوباره میومدن اما الان که ریسارت کردم باز Folder option ندارم.توی Task Manager خیلی Svchost.exe دارم (البته امیدوارم از این همه چیزایی که اونجا بود فقط همین ویروس بوده باشه) .داریوهام در صفحه جدیدی غیر از My Computer باز میشه.توی Startup ویندوز هم Adobe Update و هم Office Update دارم.سرعت سیستم افتضاحه.HomePage در IE رو نمیتونم عوض کنم.وقتی هم فلش مموری یا موبایل وصل میکنم نمیتونم SaftyRemove کنم.
سوای اینکه میخوام این ویروس (های) لعنتی پاک بشه میخوام بدونم با چه آنتی ویروسی میشه جلوی ورود اینا رو گرفت؟Nod? KasperSky?Panda?ZoneAlarm?BitDefender?AVG? من همه رو امتحان کردم و چون ADSL دارم تند تند آپدیت کردمشون (اگه آپدیت میشدن).
خدا خیرت بده.برس به داد ما....
Last edited by m_sadeghinia; 10-03-2008 at 14:53.
سلام دوست خوبم
امیدوارم حالتون خوب باشه .
راستش اوردن folder option یا قسمتهای غیرفعال شده یا پاک شده بدون پاک کردن ویروس هیچ فایده ای نداره . و همون طور هم که گفتید با یه ریستارت دوباره همه چیز بر می گرده به جای اول .
پس شما حتما باید ابتدا ویروس ها را از بین ببرید .
راستش این انتی ویروس هایی که ذکر کردید همشون جزء بهترین ها هستند . ولی متاسفانه ویروسهایی که شما گرفتید را هیچ کدوم از این انتی ویروسها قادر به شناختن و پاک کردنش نیستند .
شما قبل از هر چیز ابتدا برید و ویروس Autorun.inf را از روی درایوهاتون پاک کنید چون با پاک کردن این ویروس نصف بیشتر مشکلات حل می شه .
اگه به اموزش رجوع کنید سه روش برای پاک کردن ویروس Autorun.inf گفتم . که به نظر خودم روش اول بهترین روش هستش .
حتما نکاتی که گفته شده را رعایت کنید . یکی از این نکات اینه که حتما حتما تا قبل از پاک کردن ویروس با راست کلیک کردن روی درایو و زدن open وارد درایو ها بشید . و برای همه درایو ها این کار را بکنید یعنی روی هر درایو که می خواهید واردش بشید راست کلیک کنید و بعد open را بزنید و ویروس Autorun.inf را پاک کنید و یادتون باشه نکته مهم اینجاست که بعد از اینکه از همه درایوها با راست کلیک کردن و زدن open ویروس را پاک کردید حتما حتما سیستم را سریع بدون انجام هیچ کار اضافی ریستارت کنید . این کار حتما باید انجام بشه . و قبل از ریستارت کردن روی هیچ درایو یا فولدری نباید دابل کلیک کنید . با ریستارت شدن هم ویروس Autorun.inf و هم ویروس Autoply پاک می شن و هم دیگه صفحات توی یه صفحه مجزا باز نمی شن.
بعد از این کار راحت می تونید برید و فولدر اپشن را برگردونید سر جاش .
برای پاک کردن Svchost.exe هم می تونید به اموزش رجوع کنید و قسمتهایی که گفته شده را نگاه کنید و ویروس را پاک کنید .
فقط مواظب باشید این ویروس را با فایلهای اساسی ویندوز اشتباه نگیرید .
بدی این ویروسها اینه که هم نام فایلهای اساسی ویندوز هستند و تشخیص دادن اون تجربه شما را طلب می کنه .
برای اینکه بتونید Adobe Update و Office Update را از Startup بردارید
توی run عبارت msconfig را تایپ کنید و بعد هم ok را بزنید و از صفحه باز شده به تب Startup برید و تیک مربوط به اونها را بردارید و بعد هم ok کنید و بعد هم سیستم را ریستارت کنید .
برای اینکه سرعت سیستم هم حالت عادی در بیاد حتما از Disk Defragmenter استفاده کنید و درایوها را دیفرگ کنید .
روی درایو هاتون راست کلیک کنید و propertise را بزنید و از پنجره باز شده به تب tools برید و سپس دکمه chek now را بزنید و تیک هر دو گزنیه از صفحه باز شده را هم بزنید و روی دکمه start کلیک کنید این کار را برای همه درایوها انجام بدید .
برای درایو سیتسم عامل حتما باید سیستم را راه اندازی کنید .
حتما سعی کنید سیستم ریستور را برای کلیه درایوها به غیر از درایو c غیر فعال کنید .
برای اینکه بتونید HomePage را هم عوض کنید توی اموزش ها یه روش گفتم اگه نگاه کنید متوجه می شید .
و پیشنهاد می کنم انتی ویروس کسپراسکای همیشه روی سیستمتون اپدیت شده بشه . چون خودم این انتی ویروس را بیشتر از همه قبول دارم . اما nod32 و BitDefender هم جای خود را دارند و جزء بهترین ها هستند .
سعی کنید از انتی ویروسهایی که توی اموزش گذاشتم هم استفاده کنید حجمشون در حد کلیوبایت هستند اما واقعا کارساز هستند . مخصوصا انتی ویروسی که برای ویروس kernel.exe گذاشتم واقعا حرف نداره .
با کمی صبر و حوصله به خرج دادن همه مشکلات حل می شه .
در اخر سیستم خودتون را در حالت safe mode با کسپراسکای اپیدیت شده ویروس یابی کنید .
موفق باشی .
سلام دوستان :
یه مشکل داشتم ، گزینه show hidden files که میزنم فایلها از حالت مخفی بیرون نمیاد(یعنی وقتی دوباره به folder option میرم و به قسمت view میرم دوباره گزینه do not show hidden files and folders فعال هست) مشکل چیه باید چه کار کنم ؟
در ضمن فولدرهای windows , program files , documents and setting هم به صورت Hide protected operating system files مخفی شده اند و اصلا در درایو c کامپیوترم قابل دیدن نیست و با attrib تو cmd که میخوام اون فولدرها رو به حالت عادی برگردونم این پیغام رو میده
C:\>attrib program files _s _h
Parameter format not correct -
برای همه فولدرهایی که گفتم اینجوری میشه
لطفا کمک کنین ممنون میشم
Last edited by keuo; 11-03-2008 at 02:24.
سلام دوست خوبم
اگه شما به صفحه اول همین تایپک رجوع کنید مشکلتون حل می شه .
موفق باشید .
ازتون سپاسگذارم..آقا مهدي
[quote=SR72;2159819]سلام مهدی خان .
ببخشید یکم دیر شد ...
در رابطه با اینی که فرمت درایو رو نمیشناخت باید بگم که وقتی کلیک میکردی رو درایو .. برنامه openwith باز میشد ...
گرچه میگم که اینو رفعش کردم و بیشتر مشکل من اون موقع ریجیستری و تسک منجر بود که بتونم بازش کنم ...
خیلی خیلی ممنون
[quote=winxp;2127894]سلام عزیزم
یه کاری میگم انجام بده ببین مشکلت حل نمیشه
البته اینو به هر کسی نمیگم , ولی خوب عزیز دلی دیگه
برو folder option \ file type اونجا رو drive کلیک کن و در قسمت action براش یه کلید تعریف کن به نام Format
حالا در قسمت Browse برو یا فایل bat که توش نوشتی format c:\q رو انتخاب کن و ok کن
حالا روی دستوری که نوشتی کلیک کن و set defulte رو بزن
حالا برو روی هر درایوی که میخوای دابل کلیک کن
بله از شما میپرسه ایا درایو c رو فرمت کنم یا نه
این شبیه به همون ویروسی بود که گفتی
حالا به من بگو چه طوری درستش کنیم
گویا این پست رو مهدی جان مشاهده ننمودند .
سلام winxp گل ..
اینو الان دیدم ...
ولی فکر کنم بدونم چه اتفاقی میفته ...
چون قبلا این کارو کرده بودم ولی بجای نوشتن کد مخرب .. عملکرد باز شدن دراو رو براش توضیح دادم
open x:\ اینجا کدا برعکس نوشته میشه ... x متغیر درایوه
این راحو امتحان میکنم .... ولی الان سیستمم من سالم و عاری از هر نوع ویروسه .. بازم جواب میده ؟
خیلی ممنون
بگزریم .. سلام مهدی جان !
یه چیز جدید کشف کردم ! من دیروز یه سیدی که حاوی چندین نرم افزار بود رو از سیستم پسرخالم که همین ویروس رو هم داشت رو رایت کردم .
حالا میون برنامه ها متوجه شدم که تمام برنامه ها سالمن به جز آنتی ویروس ها و فایر وال ها ..
این ویروس رو فایل ستاپ این برنامه ها نشسته و فایل ستاپ اصلی رو هیدن کرده ...
حالا میشه براش کاری کرد ؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)