تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 241 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود برای از بین بردن ویروس کرنل
    با تشکر
    یا حق (:
    ایول ایول داش ya30n را ایول

سلام ya30n جان
    خوبی دوست گلم

دستت درد نکنه . کار خوبی کردی . یکی از بچه ها هم زحمت کشیدن لینک مستقیم از سایت خود شرکت رائه دهنده برام فرستادن .
    بازم ازت ممنونم .

موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

مهدی جان مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی خوبت

داره خودمونی میشه برزخ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فارس

12 سلام مهربونم

آقا مهدي گلم اميدوارم كه

هميشه موفق و پايدار باشين

اسم اصلي من هم مهدي هست

گل باشي ولي عمرت مثل خورشيد باشه

الهي!

از آنچه نخواستي چه آيد و آنرا که نخواندي کي آيد؟...نا کشته را از آب چيست

و ناخوانده را جواب چيست؟...تلخ را چه سود اگرش آب خوش در جوار است

و خار را چه حاصل از آنکه بوي گل در کنار است....

الهي!

هر که ترا شناسد کار او باريک است و هر که ترا نشناسد راه او تاريک

تو را شناختن از تو رستن است..و به تو پيوستن از خود گذشتن است

الهي!

کار آنکس کند که تواند،عطا آنکس بخشد که دارد....

پس بنده چه تواند و چه دارد؟

الهي!

اداي شکر تو را هيچ زبان نيست و درياي فضل تو را هيچ کران نيست...

و سرّ حقيقت تو بر هيچکس عيان نيست...

هدايت کن بر ما رهي که بهتر از آن نيست

يا رب ز ره راست نشاني خواهم .......وز باده آب و خاک جاني خواهم

از نعمت خود چو بهره مندم کردي....... در شکرگزاريت زباني خواهم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدی جان مشکلم حل شد بازم ممنون از راهنمایی خوبت
    سلام momo جان
    خوبی دوست گلم
    خوشحالم مشکلتون حل شد .

موفق باشی دوست گلم

آقا مهدي گلم اميدوارم كه

هميشه موفق و پايدار باشين

اسم اصلي من هم مهدي هست

گل باشي ولي عمرت مثل خورشيد باشه

الهي!

از آنچه نخواستي چه آيد و آنرا که نخواندي کي آيد؟...نا کشته را از آب چيست

و ناخوانده را جواب چيست؟...تلخ را چه سود اگرش آب خوش در جوار است

و خار را چه حاصل از آنکه بوي گل در کنار است....

الهي!

هر که ترا شناسد کار او باريک است و هر که ترا نشناسد راه او تاريک

تو را شناختن از تو رستن است..و به تو پيوستن از خود گذشتن است

الهي!

کار آنکس کند که تواند،عطا آنکس بخشد که دارد....

پس بنده چه تواند و چه دارد؟

الهي!

اداي شکر تو را هيچ زبان نيست و درياي فضل تو را هيچ کران نيست...

و سرّ حقيقت تو بر هيچکس عيان نيست...

هدايت کن بر ما رهي که بهتر از آن نيست

يا رب ز ره راست نشاني خواهم .......وز باده آب و خاک جاني خواهم

از نعمت خود چو بهره مندم کردي....... در شکرگزاريت زباني خواهم
    سلام اقا مهدی گل
    امیدوارم شما هم توی کارهاتون موفق باشید .
    بابت مناجات هایی هم که گذاشتین ممنونم
    منا شرمنده خودتون کردید .

موفق باشی دوست گلم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    خسته نباشید
    من خیلی به مطالب آموزشی شما دقت کردم.مشکل من تلفیقی از همه ویروسهایی که گفته شده بود.
    هم Folder Option ندارم.هم وقتی با یکی از ترفندهای Group Policy اونو آوردم دیدم توی درایو غیر ویندوزم Autoply و Autorun.inf داشتم که هر چی delete میکردم بعد از 2 ثانیه دوباره میومدن اما الان که ریسارت کردم باز Folder option ندارم.توی Task Manager خیلی Svchost.exe دارم (البته امیدوارم از این همه چیزایی که اونجا بود فقط همین ویروس بوده باشه) .داریوهام در صفحه جدیدی غیر از My Computer باز میشه.توی Startup ویندوز هم Adobe Update و هم Office Update دارم.سرعت سیستم افتضاحه.HomePage در IE رو نمیتونم عوض کنم.وقتی هم فلش مموری یا موبایل وصل میکنم نمیتونم SaftyRemove کنم.
    سوای اینکه میخوام این ویروس (های) لعنتی پاک بشه میخوام بدونم با چه آنتی ویروسی میشه جلوی ورود اینا رو گرفت؟Nod? KasperSky?Panda?ZoneAlarm?BitDefender?AVG? من همه رو امتحان کردم و چون ADSL دارم تند تند آپدیت کردمشون (اگه آپدیت میشدن).
    خدا خیرت بده.برس به داد ما....
    Last edited by m_sadeghinia; 10-03-2008 at 14:53.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام آقا مهدی
    خسته نباشید
    من خیلی به مطالب آموزشی شما دقت کردم.مشکل من تلفیقی از همه ویروسهایی که گفته شده بود.
    هم Folder Option ندارم.هم وقتی با یکی از ترفندهای Group Policy اونو آوردم دیدم توی درایو غیر ویندوزم Autoply و Autorun.inf داشتم که هر چی delete میکردم بعد از 2 ثانیه دوباره میومدن اما الان که ریسارت کردم باز Folder option ندارم.توی Task Manager خیلی Svchost.exe دارم (البته امیدوارم از این همه چیزایی که اونجا بود فقط همین ویروس بوده باشه) .داریوهام در صفحه جدیدی غیر از My Computer باز میشه.توی Startup ویندوز هم Adobe Update و هم Office Update دارم.سرعت سیستم افتضاحه.HomePage در IE رو نمیتونم عوض کنم.وقتی هم فلش مموری یا موبایل وصل میکنم نمیتونم SaftyRemove کنم.
    سوای اینکه میخوام این ویروس (های) لعنتی پاک بشه میخوام بدونم با چه آنتی ویروسی میشه جلوی ورود اینا رو گرفت؟Nod? KasperSky?Panda?ZoneAlarm?BitDefender?AVG? من همه رو امتحان کردم و چون ADSL دارم تند تند آپدیت کردمشون (اگه آپدیت میشدن).
    خدا خیرت بده.برس به داد ما....
    سلام دوست خوبم
    امیدوارم حالتون خوب باشه .

راستش اوردن folder option یا قسمتهای غیرفعال شده یا پاک شده بدون پاک کردن ویروس هیچ فایده ای نداره . و همون طور هم که گفتید با یه ریستارت دوباره همه چیز بر می گرده به جای اول .
    پس شما حتما باید ابتدا ویروس ها را از بین ببرید .

راستش این انتی ویروس هایی که ذکر کردید همشون جزء بهترین ها هستند . ولی متاسفانه ویروسهایی که شما گرفتید را هیچ کدوم از این انتی ویروسها قادر به شناختن و پاک کردنش نیستند .

شما قبل از هر چیز ابتدا برید و ویروس Autorun.inf را از روی درایوهاتون پاک کنید چون با پاک کردن این ویروس نصف بیشتر مشکلات حل می شه .

اگه به اموزش رجوع کنید سه روش برای پاک کردن ویروس Autorun.inf گفتم . که به نظر خودم روش اول بهترین روش هستش .

حتما نکاتی که گفته شده را رعایت کنید . یکی از این نکات اینه که حتما حتما تا قبل از پاک کردن ویروس با راست کلیک کردن روی درایو و زدن open وارد درایو ها بشید . و برای همه درایو ها این کار را بکنید یعنی روی هر درایو که می خواهید واردش بشید راست کلیک کنید و بعد open را بزنید و ویروس Autorun.inf را پاک کنید و یادتون باشه نکته مهم اینجاست که بعد از اینکه از همه درایوها با راست کلیک کردن و زدن open ویروس را پاک کردید حتما حتما سیستم را سریع بدون انجام هیچ کار اضافی ریستارت کنید . این کار حتما باید انجام بشه . و قبل از ریستارت کردن روی هیچ درایو یا فولدری نباید دابل کلیک کنید . با ریستارت شدن هم ویروس Autorun.inf و هم ویروس Autoply پاک می شن و هم دیگه صفحات توی یه صفحه مجزا باز نمی شن.
    بعد از این کار راحت می تونید برید و فولدر اپشن را برگردونید سر جاش .

برای پاک کردن Svchost.exe هم می تونید به اموزش رجوع کنید و قسمتهایی که گفته شده را نگاه کنید و ویروس را پاک کنید .
    فقط مواظب باشید این ویروس را با فایلهای اساسی ویندوز اشتباه نگیرید .
    بدی این ویروسها اینه که هم نام فایلهای اساسی ویندوز هستند و تشخیص دادن اون تجربه شما را طلب می کنه .

برای اینکه بتونید Adobe Update و Office Update را از Startup بردارید
    توی run عبارت msconfig را تایپ کنید و بعد هم ok را بزنید و از صفحه باز شده به تب Startup برید و تیک مربوط به اونها را بردارید و بعد هم ok کنید و بعد هم سیستم را ریستارت کنید .

برای اینکه سرعت سیستم هم حالت عادی در بیاد حتما از Disk Defragmenter استفاده کنید و درایوها را دیفرگ کنید .
    روی درایو هاتون راست کلیک کنید و propertise را بزنید و از پنجره باز شده به تب tools برید و سپس دکمه chek now را بزنید و تیک هر دو گزنیه از صفحه باز شده را هم بزنید و روی دکمه start کلیک کنید این کار را برای همه درایوها انجام بدید .
    برای درایو سیتسم عامل حتما باید سیستم را راه اندازی کنید .

حتما سعی کنید سیستم ریستور را برای کلیه درایوها به غیر از درایو c غیر فعال کنید .

برای اینکه بتونید HomePage را هم عوض کنید توی اموزش ها یه روش گفتم اگه نگاه کنید متوجه می شید .

و پیشنهاد می کنم انتی ویروس کسپراسکای همیشه روی سیستمتون اپدیت شده بشه . چون خودم این انتی ویروس را بیشتر از همه قبول دارم . اما nod32 و BitDefender هم جای خود را دارند و جزء بهترین ها هستند .
    سعی کنید از انتی ویروسهایی که توی اموزش گذاشتم هم استفاده کنید حجمشون در حد کلیوبایت هستند اما واقعا کارساز هستند . مخصوصا انتی ویروسی که برای ویروس kernel.exe گذاشتم واقعا حرف نداره .

با کمی صبر و حوصله به خرج دادن همه مشکلات حل می شه .

در اخر سیستم خودتون را در حالت safe mode با کسپراسکای اپیدیت شده ویروس یابی کنید .
    موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه keuo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

سلام دوستان :
    یه مشکل داشتم ، گزینه show hidden files که میزنم فایلها از حالت مخفی بیرون نمیاد(یعنی وقتی دوباره به folder option میرم و به قسمت view میرم دوباره گزینه do not show hidden files and folders فعال هست) مشکل چیه باید چه کار کنم ؟
    در ضمن فولدرهای windows , program files , documents and setting هم به صورت Hide protected operating system files مخفی شده اند و اصلا در درایو c کامپیوترم قابل دیدن نیست و با attrib تو cmd که میخوام اون فولدرها رو به حالت عادی برگردونم این پیغام رو میده

C:\>attrib program files _s _h
    Parameter format not correct -
    برای همه فولدرهایی که گفتم اینجوری میشه
    لطفا کمک کنین ممنون میشم
    Last edited by keuo; 11-03-2008 at 02:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان :
    یه مشکل داشتم ، گزینه show hidden files که میزنم فایلها از حالت مخفی بیرون نمیاد(یعنی وقتی دوباره به folder option میرم و به قسمت view میرم دوباره گزینه do not show hidden files and folders فعال هست) مشکل چیه باید چه کار کنم ؟
    در ضمن فولدرهای windows , program files , documents and setting هم به صورت Hide protected operating system files مخفی شده اند و اصلا در درایو c کامپیوترم قابل دیدن نیست و با attrib تو cmd که میخوام اون فولدرها رو به حالت عادی برگردونم این پیغام رو میده

C:\>attrib program files _s _h
    Parameter format not correct -
    برای همه فولدرهایی که گفتم اینجوری میشه
    لطفا کمک کنین ممنون میشم
    سلام دوست خوبم

اگه شما به صفحه اول همین تایپک رجوع کنید مشکلتون حل می شه .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    امیدوارم حالتون خوب باشه .

برای اینکه سیستم شما از دست ویروسها در امان باشه . شما باید چند کار را انجام بدید .

مهمتر از همه این که باید از انتی ویروسهای اپدیت شده استفاده کنید . یعنی سعی کنید هر دو روز یکبار انتی ویروس خودتون را اپدیت کنید و با اون سیستم را کامل اسکن کنید .

بهترین انتی ویروس به نظر من کسپراسکای هستش که اگر اپدیت شده باشه ویروسی نیست که بتونه از دستش در بره . یا بیدیفندر که واقعا یکی از انتی ویروسهایی فوق العاده هستش . و یا nod32 که این انتی ویروس هم حرف نداره .

این سه تا انتی ویروس جایی برای انتی ویروس های دیگه باقی نزاشتن . از هر کدوم که دوست داشتید می تونید استفاده کنید .

شما اگر میخواهید امنیت خوبی در اینترنت داشته باشید . حتما از یک فایروال قوی هم استفاده کنید که یکی از بهترین ها Zone Alerm هستش که من پیشنهاد می کنم ازش استفاده کنید .

اما اگر شما از NOD32 ورژن جدید استفاده کنید این انتی ویروس مجهز به یک فایروال قوی نیز هست . یعنی علاوه بر انتی ویروس بودن ، انتی spyware و فایروال نیز هست و هر سه کار را روی سیستم شما انجام می دهد .

برای کسب اطلاعات بیشتر در باره انتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی سری به لینک زیر بزنید .
    هر انتی ویروسی که خواستید لینک دانلودش اونجا هستش .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همیشه بهتره بعد از نصب ویندوز system restore را برای کلیه درایوهاتون غیرفعال کنید تا اطلاعاتتون از دست ویروس ها در امان باشد .

اگه دوست دارید بدونید کار سیستم ریستور چیه و برای چی باید غیر فعال بشه مطلب زیر را که خودم نوشتم را بخونید .

ببينيد توي سيستم عامل هاي ماکروسافت برنامه اي وجود داره به اسم system restore که در واقع مي شه گفت قابليت خوبي هست که ماکروسافت اونا توي سيستم عاملش قرار داده .

اين برنامه در مقابل برنامه هايي که شرکت هاي گوناگون براي باز سازي اشکالات سيستم عامل بيرون داده اند واقعا حرفي براي گفتن نداره اما مي تونه در بعضي مواقع در نبود برنامه ها کمک زيادي براي رفع مشکلات به ما بکنه .

system restore قابليتي هست که اگه ما در بعضي مواقع برنامه اي روي سيستم خودمون نصب کرديم و اين برنامه مشکلاتي را براي سيستم ما به وجود اورد ما مي تونيم از اين برنامه استفاده کنيم و سيستممون را به تاريخي برگردونيم که اين مشکل وجود نداشت .

بهتره ما بعد از نصب ويندوز و برنامه هايي ضروري بلافاصله يک Restore Point از ويندوز و برنامه هاي ان بگيريم تا در صورت بروز مشکل بتونيم به عقب برگرديم .

هر چند اگر ما اين کار را هم انجام نديم سيستم عامل به صورت هوشمند اين کار را براي ما انجام مي ده .
    به اين صورت که بعد از نصب هر برنامه ويندوز به صورت هوشمند يک Restore Point از همان تاريخ ميگيرد تا اگر برنامه اي که ما نصب کرديم مشکل داشت بتونيم از اين گزينه استفاده کرده و مشکل را حل کنيم .

همه اينها مقدمه اي بود تا برسيم به System Volume Information

اين پوشه جزء فاليهاي سيستمي يا سوپر هايدن سيستم عامل محسوب مي شه . به خاطر همين اين پوشه مخفي هستي و شما قادر نخواهيد بود ان را به صورت عادي پاک کنيد .

پوشه System Volume Information مربوط به system restore مي باشد .

Point هايي که سيستم ريستور مي سازه ( منظور همون تاريخهايي هست که گفتم موقع مشکل مي شه به اون تاريخ برگشت ) فايلهاش را در واقع بايد يه جايي ذخيره کنه و اون جا هم پوشه
    System Volume Information هستش تا در صورتي که شما خواستين سيستمتون را رستور کنيد بتونه فايلها را از توي اين فولدر بازيابي کنه .

به خاطر اينکه با انجام هر کاري توي سيستم عامل يک Restore Point ايجاد مي شه بنابراين حجم اين پوشه هر روز زياد تر مي شه . طوري که حتي مي شه گفت گاهي حجم اون به 4 گيگ هم مي رسه . و در واقع حجم زيادي از درايو شما را به خودش اختصاص مي ده .

اما حالا System Volume Information خوبه باشه يا نباشه ؟

وقتي سيستمي ويروس مي گيره اولين پوشه اي که الوده مي شه همين پوشه هستش و در واقع ويروس ها اين پوشه را هدف اصلي قرار ميدن .

بنابراين بهتره هم به جهت ويروسي نشدن و هم به جهت ازاد کردن حجم زيادي از فضاي هارد اين پوشه از روي همه درايو ها به غير سيستم عامل حذف شود.

بله درسته بهتره از همه پوشه ها حذف بشه به غير از درايو c . زيرا اگر براي درايو c پاک نشود شما مي تونيد در صورت بروز مشکل در ويندوز به عقب برگرديد .

يا اينکه شما مي تونيد اين پوشه را براي تمام درايو ها غير فعال کنيد که اين خوب نيست يعني بهتره پاک بشه . چون اگر غير فعال بشه بي استفاده مي ماند و حجم از درايو را هم به خود اختصاص مي دهد .

براي دسترسي به سيستم ريستور مسير زير را دنبال کنيد .

All Programs \ Accessories \ System Tools \ System Restore
    براي غير فعال کردن سيستم ريستور براي هر درايو که دلتون مي خواد مسير زير را دنبال کنيد .

روي my computer راست کليک کنيد و سپس propertise را بزنيد و بعد هم به تب system restore بريد تو اونجا ليست درايو هاتون را مي بينيد هر کدوم را که دوست داشتيد انتخاب کنيد و بعد گزينه setting را بزنيد و بعد از صفحه باز شده يه گزينه هست که اونا تيک بزنيد و بعد ok کنيد .

براي درايو c تنها نمي تونيد اين کار را بکنيد اما مي تونيد توي همون صفحه اول که اسم درايو ها را نشون مي ده يه گزينه اون بالا هست که اونا بزنيد تا براي همه درايو ها غير فعال بشه حتي درايو c .

برای پاک کردن System Volume Information باید چه کار کنیم .

ابتدا my computer را باز کرده سپس روی [Tools] کلیک کرده، [Folder Options] را باز کنید. ابتدا [Show Hidden Files and Folders] را انتخاب کنید. سپس تیک کنار [Hide protected operating system files (Recommended)] را حذف کرده ، Yes و سپس Ok را کلیک کنید.

الان می توانید روی System Volume Information folder دابل کلیک کرده و ان را باز کنید.

اما گاهی اوقات ممکن است هنگام باز کردن فولدر system volume information با پیام X:\system volume information is not accessible مواجه شوید. این در صورتی است که سیستم فایل درایو ویندوز شما NTFS باشد.
    برای باز کردن این شاخه (system volume information) ابتدا روی ان راست کلیک کرده سپس [Properties] را کلیک و زبانه [Security] را انتخاب کنید. [Add] را بزنید و سپس user name کسانی را که مایلید به انها اجازه دسترسی به این شاخه داده شود، وارد کنید. سپس ok و دو باره ok را بزنید.

حالا می تونید اونا پاک یا ویرایش کنید .

موفق باشید .
    ازتون سپاسگذارم..آقا مهدي

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

[quote=SR72;2159819]سلام مهدی خان .
    ببخشید یکم دیر شد ...
    در رابطه با اینی که فرمت درایو رو نمیشناخت باید بگم که وقتی کلیک میکردی رو درایو .. برنامه openwith باز میشد ...
    گرچه میگم که اینو رفعش کردم و بیشتر مشکل من اون موقع ریجیستری و تسک منجر بود که بتونم بازش کنم ...
    خیلی خیلی ممنون
    [quote=winxp;2127894]سلام عزیزم
    یه کاری میگم انجام بده ببین مشکلت حل نمیشه
    البته اینو به هر کسی نمیگم , ولی خوب عزیز دلی دیگه
    برو folder option \ file type اونجا رو drive کلیک کن و در قسمت action براش یه کلید تعریف کن به نام Format
    حالا در قسمت Browse برو یا فایل bat که توش نوشتی format c:\q رو انتخاب کن و ok کن
    حالا روی دستوری که نوشتی کلیک کن و set defulte رو بزن
    حالا برو روی هر درایوی که میخوای دابل کلیک کن
    بله از شما میپرسه ایا درایو c رو فرمت کنم یا نه
    این شبیه به همون ویروسی بود که گفتی
    حالا به من بگو چه طوری درستش کنیم

سلام winxp گل ..
    اینو الان دیدم ...
    ولی فکر کنم بدونم چه اتفاقی میفته ...
    چون قبلا این کارو کرده بودم ولی بجای نوشتن کد مخرب .. عملکرد باز شدن دراو رو براش توضیح دادم
    open x:\ اینجا کدا برعکس نوشته میشه ... x متغیر درایوه

این راحو امتحان میکنم .... ولی الان سیستمم من سالم و عاری از هر نوع ویروسه .. بازم جواب میده ؟
    خیلی ممنون
    گویا این پست رو مهدی جان مشاهده ننمودند .

بگزریم .. سلام مهدی جان !

یه چیز جدید کشف کردم ! من دیروز یه سیدی که حاوی چندین نرم افزار بود رو از سیستم پسرخالم که همین ویروس رو هم داشت رو رایت کردم .
    حالا میون برنامه ها متوجه شدم که تمام برنامه ها سالمن به جز آنتی ویروس ها و فایر وال ها ..
    این ویروس رو فایل ستاپ این برنامه ها نشسته و فایل ستاپ اصلی رو هیدن کرده ...
    حالا میشه براش کاری کرد ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •