تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما نوکیا در MWC موفق بود ؟

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

10 41.67%
  • خیر

14 58.33%
صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 160

نام تاپيک: محصولات نوکیا در M.w.c

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اره...همیشه هر وقت میای میگی سونی ته جدولی .سونی پسرفت کننده.فقط نوکیا گوشیه.اب سونی رو ببره.
    یعنی چی این حرفا..خداییش خیلی کم میشه بچه های سوی به نوکی گیر بدن.!

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

نمیخواستم دیگه تو این صحبت ها شرکت کنم چون اینقدر بی احترامی و تعصب الکی تو این سایت دیدم تصمیم گرفته بودم تو این بحث ها شرکت نکنم و برم توی کلوپ برنامه های کاربردی و اونجا ادامه بدم ولی انگار نمیشه جواب نداد.
    نمی دونم بر چه اساسی داری صحبت میکنی هر روز میای میگی نوکیا کاری نکرده سونی اریکسون کار کرده و ترکونده و............. N96 تولید جالبی نبوده اینو با اون یکی قاطی کردن شده N96 میتونم یه سوال ازت بپرسم؟گوشی های N95 و حتی N81 تولیدات ناموفقی بودن که حالا شما داری اینطوری حرف میزنی؟بابا موقعی که N95 معرفی شد که همه انگشت به دهن مونده بودن همه میگفتن اینو ببین از 2 طرف کشویی هستش!!میتونم بپرسم موقعی که N95 معرفی شد شرکت سونی اریکسون سامسونگ و حتی موتورولا کجا بودن؟پس منم میتونم بگم P990 چی بود ؟چی رو با چی قاطی کردن شد P990؟آخه اگه نوکیا امسال فقط 4 تا گوشی معرفی کرد که من مطمئنم تا 3 ماه دیگه بازم گوشی معرفی میکنه اینقدر پشتوانش قوی بود که نیاز نداشت اینقدر جنجال سازی کنه.فکر نمیکنم حداقل تو این مورد اشتباه بکنم شرکتی که شما طرفداریشو میکنی اینقدر گوشی معرفی نکرد که صدای مردم جهان!! رو دراورد اشتباه میگم؟از آخرین معرفی غول گوشی ها!! توی این شرکت چند ماه میگذره؟میتونی بگی؟ولی فکر میکنم از آخرین تولید غول نوکیا که به جز طراحی که اونم سلیقه ایی هستش فکر نمیکنم بیشتر از 2 ماه بگذره ( N82).نوکیا خیلی راحت میتونست N82 رو توی این سمینار معرفی کنه نمی تونست؟آیا بازار احتیاجی به N82 داشت؟نوکیا توی سال 2007 کم گذاشت؟اینو مطمئنم که نوکیا اینقدر گوشی توی 2007 معرفی کرد که نیاز نداشت توی این سمینار هم 20 تا دیگه گوشی معرفی کنه چون احتیاج هر فردی با گوشی های 2007 نوکیا براورده میشه فکر نمیکنم کسی بیشتر از N95,N95 8gig,E90,N81,N81 8gig,5610,5310,N82,E65, احتیاجی داشته باشه و اینو هم فکر نمیکنم این شرکت می تونست حداقل تو این مدت کم یه جایگزین واسه این گوشی ها درست کنه مگر اینکه میرفت یه سری جدید تولید میکرد همین.
    راستی این سوال رو هم دارم ازت از نظر شما نوکیا باید چی کار کنه که نکرده؟توی گوشی نوکیا که سیستم عاملش سیمبیان هست چی کار باید انجام بده که نداده؟میخوای یه دوربین 10 مگاپیکسل بزاره روش؟اگه میذاشت موفق بود؟چقدر دیگه جای اضافه کردن داره؟
    اینو هم جواب بدی بد نیست آیا بازار قبل از این سمینار احتیاجی به N82 داشت؟ اگه به نظر شما داشت که من دیگه هیچ حرفی نمی زنم ولی متاسفم برای کسایی که فقط گیر دادن به این سمینار و گوشی هایی که توی این سمینار معرفی شد.
    حرفای این دوستمون تایید میشه.کاملا درسته.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمیخواستم دیگه تو این صحبت ها شرکت کنم چون اینقدر بی احترامی و تعصب الکی تو این سایت دیدم تصمیم گرفته بودم تو این بحث ها شرکت نکنم و برم توی کلوپ برنامه های کاربردی و اونجا ادامه بدم ولی انگار نمیشه جواب نداد.
    نمی دونم بر چه اساسی داری صحبت میکنی هر روز میای میگی نوکیا کاری نکرده سونی اریکسون کار کرده و ترکونده و............. N96 تولید جالبی نبوده اینو با اون یکی قاطی کردن شده N96 میتونم یه سوال ازت بپرسم؟گوشی های N95 و حتی N81 تولیدات ناموفقی بودن که حالا شما داری اینطوری حرف میزنی؟بابا موقعی که N95 معرفی شد که همه انگشت به دهن مونده بودن همه میگفتن اینو ببین از 2 طرف کشویی هستش!!میتونم بپرسم موقعی که N95 معرفی شد شرکت سونی اریکسون سامسونگ و حتی موتورولا کجا بودن؟پس منم میتونم بگم P990 چی بود ؟چی رو با چی قاطی کردن شد P990؟آخه اگه نوکیا امسال فقط 4 تا گوشی معرفی کرد که من مطمئنم تا 3 ماه دیگه بازم گوشی معرفی میکنه اینقدر پشتوانش قوی بود که نیاز نداشت اینقدر جنجال سازی کنه.فکر نمیکنم حداقل تو این مورد اشتباه بکنم شرکتی که شما طرفداریشو میکنی اینقدر گوشی معرفی نکرد که صدای مردم جهان!! رو دراورد اشتباه میگم؟از آخرین معرفی غول گوشی ها!! توی این شرکت چند ماه میگذره؟میتونی بگی؟ولی فکر میکنم از آخرین تولید غول نوکیا که به جز طراحی که اونم سلیقه ایی هستش فکر نمیکنم بیشتر از 2 ماه بگذره ( N82).نوکیا خیلی راحت میتونست N82 رو توی این سمینار معرفی کنه نمی تونست؟آیا بازار احتیاجی به N82 داشت؟نوکیا توی سال 2007 کم گذاشت؟اینو مطمئنم که نوکیا اینقدر گوشی توی 2007 معرفی کرد که نیاز نداشت توی این سمینار هم 20 تا دیگه گوشی معرفی کنه چون احتیاج هر فردی با گوشی های 2007 نوکیا براورده میشه فکر نمیکنم کسی بیشتر از N95,N95 8gig,E90,N81,N81 8gig,5610,5310,N82,E65, احتیاجی داشته باشه و اینو هم فکر نمیکنم این شرکت می تونست حداقل تو این مدت کم یه جایگزین واسه این گوشی ها درست کنه مگر اینکه میرفت یه سری جدید تولید میکرد همین.
    راستی این سوال رو هم دارم ازت از نظر شما نوکیا باید چی کار کنه که نکرده؟توی گوشی نوکیا که سیستم عاملش سیمبیان هست چی کار باید انجام بده که نداده؟میخوای یه دوربین 10 مگاپیکسل بزاره روش؟اگه میذاشت موفق بود؟چقدر دیگه جای اضافه کردن داره؟
    اینو هم جواب بدی بد نیست آیا بازار قبل از این سمینار احتیاجی به N82 داشت؟ اگه به نظر شما داشت که من دیگه هیچ حرفی نمی زنم ولی متاسفم برای کسایی که فقط گیر دادن به این سمینار و گوشی هایی که توی این سمینار معرفی شد.
    ببینید من اصلا کاری به نوکیا و سونی اریکسون ندارم و به نظر من بهترین گوشی بازار ان95 8گیگه و بعدشم با ورود ان96 این گوشی سلطان گوشی های بازار میشه و کلا نوکیا تو سال 2007 تو هر رده ای گوشی توپی معرفی کرد

ولی به نظر شما این حرف بی منطق نیست که چون سونی اریکسون ال سی جی900 کوچیک کرده پس پسرفت داشته!!!!!!! گوشی با اون امکانات فقط 99گرم وزن داره و 12ساعت talk ime داره بعد ما بیایم بگیم سونی تریکسون با این گوشی بازار از دست میده

داره خودمونی میشه Mobilecowboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran-Janant City

پيش فرض

اینو هم جواب بدی بد نیست آیا بازار قبل از این سمینار احتیاجی به N82 داشت؟
    آره احتیاج داشت چون نوکیا گوشی با فلاش زنون نداشت و شدیدا به این گوشی نیاز داشت...

داره خودمونی میشه Mobilecowboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Tehran-Janant City

پيش فرض

سونی تریکسون
    با این یکی خیلی حال کردم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

نمیخواستم دیگه تو این صحبت ها شرکت کنم چون اینقدر بی احترامی و تعصب الکی تو این سایت دیدم تصمیم گرفته بودم تو این بحث ها شرکت نکنم
    دوست گلم.هیشکی دیگه نمیخواست تو این بحث ها شرکت کنه.اما مگه ساسان جان طاقت میاره؟انگار شما پست ساسان خان رو ندیدی و فقط مال من رو دیدی نه؟؟؟
    نمی دونم بر چه اساسی داری صحبت میکنی هر روز میای میگی نوکیا کاری نکرده سونی اریکسون کار کرده و ترکونده و

کی هر روز گفت سونی ترکونده و نوکیا کاری نکرده؟
    اینجا هم اگه دیدی این چیزا و گفتم به خاطر حرف های ساسان جون بود که بی جواب نمونه.
    شما لطفا ببین اول کی شروع کرده.بعد بیا بزن زیر گوشمون
    ............. N96 تولید جالبی نبوده اینو با اون یکی قاطی کردن شده N96 میتونم یه سوال ازت بپرسم؟گوشی های N95 و حتی N81 تولیدات ناموفقی بودن که حالا شما داری اینطوری حرف میزنی؟

در مورد اینکه N96 تولید جالبی بوده یا نه قبلا تو کلوپ خودش بحث شده.من خودم اون کلوپ رو زدم.اولین پستش رو بخونی نظر من و هم میبینی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موقعی که N95 معرفی شد که همه انگشت به دهن مونده بودن همه میگفتن اینو ببین از 2 طرف کشویی هستش
    مگه من گفتم N95 گوشی موفقی نبوده.من خودم N95 داشتم.اونم تو اوج گرونیش گرفتمش.هیچ ایرادی هم نداشت.یعنی هرکی سعی میکرد یه ایرادی از گوشیم بگیره نمیتونست.جز باطری که خب اونم باهاش کنار میومدم.بحث اصلا این چیزا نیست دوست عزیز.

ایشالا که معرفی کنه.مطمئن باش اگه نوکیا به چیز تو مایه های X1 معرفی کنه که بهتر از X1 باشه من اون و میگیرم.بابا ول کنین این تعصب بیخود رو.

من طرفداری هیچ شرکتی رو نکردم.فقط جواب حرف هاس ساسان رو دادم.همین!!!

نوکیا هم همه کار کرده.دیگه نمیخواد کاری بکنه!!!بقیه خودشون قضاوت میکنن که کی چیکار کرده
    یه جوری میگن سیستم عامل سیمبیان که انگار بقیه برندها دیگه این و ندارن
    دوربین 10MP?کی از دوربین حرف زد؟شما موفق بودن رو فقط تو دوربین و حافظه بیشتر و صدای بلند تر میدونید نه؟

اینو هم جواب بدی بد نیست آیا بازار قبل از این سمینار احتیاجی به N82 داشت؟ اگه به نظر شما داشت که من دیگه هیچ حرفی نمی زنم
    آره احتیاج داشت چون نوکیا گوشی با فلاش زنون نداشت و شدیدا به این گوشی نیاز داشت...

ولی متاسفم برای کسایی که فقط گیر دادن به این سمینار و گوشی هایی که توی این سمینار معرفی شد.
    آره.منم متاسفم واسه کسایی که گیر دادن به این سمینار!!!بهتره پست های این تاپیک رو از اول بخونی تا ببینی کی اول گیر داده

فکر کنم شما پست های ساسان رو ندیدین و فقط اومدین پست من رو خوندید نه.البته باید هم اینجوری باشه

ببین من این حرف رو تو مقایسه W960 با N95 8GB زدم...

من خودم با اینکه W960 رو خیلی دوست دارم
    ولی N95 8gb به نظر من کامل ترین گوشی که الان تو بازار هست
    تقریبا هیچ عیبی نداره
    ولی خوب W960هم گوشی خوبیه
    ولی من آخرش نتونستم بین این 2 تا یکی رو انتخاب کنم و بگیرم
    کد:

اینم نظر من درباره N96

آره --- H هم داره.امکاناتش واقعا عالیه.کاش یه کم قشنگ تر بود.
    کد:
    بابا تمومش کنید دیگه.من که گفتم شروع نکنید تا جوابش رو هم نگیرید!!!وقتی میاین یه چیزی میگین انتظار جوایش رو هم داشته باشین!!!

عزیز کسی تو این شکی نداره که کامل ترین گوشی که الان تو یازار هست N95 8GB و وقتی N96 بیاد اون میشه کامل ترین و بهترین.بحث اینا نیستتتت

خواهشا بیاین تممومش کنیم.

وسلااااااام.
    Last edited by saman65; 25-02-2008 at 17:11.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظر من کوچیک و بزرگ زدن ال سی دی ربطی به
    پیشرفت یا پسرفت شرکت نداره!
    میزان فروش یعنی موفقیت
    این میزان فروش که نشون میده یه شرکته تورقابت جهانی چقدر از سهم بازار رو تونسته با تکنولوژی یا قیمت عالی محصولاتش نصیب خودش کنه
    من بعنوان یه طرفدار نوکیا
    میگم که نوکیا تو نمایشگاه بارسلون خوب کار نکرد!!
    چون شرکت های دیگه محصول جدید زیاد معرفی کردند
    ولی این که یه شرکت تو یه نمایشگاه
    محصول زیادی معرفی نکرده دلیل این میشه که اون برند طی اون سال شرکت ضعیفی بوده ؟؟؟؟
    Last edited by ali racer; 25-02-2008 at 17:00.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

به نظر من کوچیک و بزرگ زدن ال سی دی ربطی به
    پیشرفت یا پسرفت شرکت نداره!
    میزان فروش یعنی موفقیت
    این میزان فروش که نشون میده یه شرکته تورقابت جهانی چقدر از سهم بازار رو تونسته با تکنولوژی یا قیمت عالی محصولاتش نصیب خودش کنه
    من بعنوان یه طرفدار نوکیا
    میگم که نوکیا تو نمایشگاه بارسلون خوب کار نکرد!!
    چون شرکت های دیگه محصول جدید زیاد معرفی کردند
    ولی این که یه شرکت تو یه نمایشگاه
    محصول زیادی معرفی نکرده دلیل این میشه که اون برند طی اون سال شرکت ضعیفی بوده ؟؟؟؟
    پست بالا 100% تایید میشه.منم قبول دارم.اینکه نوکیا تو نمایشگاه خیلی موفق نیوده یا فلانی بوده ربطی به این نداره که اون برند اون سال ضعیف بوده یا عالی

علی جون ما که زبونمون مو در آورد از بس گفتیم اینکه ال سی دی p900 فلان اینچ بوده و الان G900 شده ... اینچ ربطی به پیشرفت و پسرفت نداره.شما بگین شاید حرف شما رو قبول کردن که اونم بعید میدونم.آخه تعصب نیست که.نمیدونم چیه

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب پس شما ها فکر کردین که نوکیا فقط --- و 16گیگ حافظه استفاده کرده آره
    ببخشید سیمبین 9.3 و 9.5 چیه؟
    سیستم تاچ اسکرین چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

خوب پس شما ها فکر کردین که نوکیا فقط --- و 16گیگ حافظه استفاده کرده آره
    ببخشید سیمبین 9.3 و 9.5 چیه؟
    سیستم تاچ اسکرین چیه؟

آره.همون دیگه.منم منظورم از کوه کندن همین سیمبیان جدید بود.که همه دارن میرن ویندوز موبایل میزنن نوکیا هم ...
    وای.سیستم تاچ اسکرین عجب پدیده جدیدی.من که تا حالا اسمشم نشنیدم(فکر کنم تکنولوژیش رو از شرکت NEC یا یه شرکت دیگه(یکی از همین مشت کوب ها) گرفته
    البته باید هم واسه شما نوکیایی ها جدید و جالب باشه

ساسان جان بیخیال.گفتم که یه چیز گفتی.جوابشم گرفتی.هی ادامش نده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •