اره...همیشه هر وقت میای میگی سونی ته جدولی .سونی پسرفت کننده.فقط نوکیا گوشیه.اب سونی رو ببره.
یعنی چی این حرفا..خداییش خیلی کم میشه بچه های سوی به نوکی گیر بدن.!
بلی
خیر
اره...همیشه هر وقت میای میگی سونی ته جدولی .سونی پسرفت کننده.فقط نوکیا گوشیه.اب سونی رو ببره.
یعنی چی این حرفا..خداییش خیلی کم میشه بچه های سوی به نوکی گیر بدن.!
حرفای این دوستمون تایید میشه.کاملا درسته.
ببینید من اصلا کاری به نوکیا و سونی اریکسون ندارم و به نظر من بهترین گوشی بازار ان95 8گیگه و بعدشم با ورود ان96 این گوشی سلطان گوشی های بازار میشه و کلا نوکیا تو سال 2007 تو هر رده ای گوشی توپی معرفی کرد
ولی به نظر شما این حرف بی منطق نیست که چون سونی اریکسون ال سی جی900 کوچیک کرده پس پسرفت داشته!!!!!!! گوشی با اون امکانات فقط 99گرم وزن داره و 12ساعت talk ime داره بعد ما بیایم بگیم سونی تریکسون با این گوشی بازار از دست میده
آره احتیاج داشت چون نوکیا گوشی با فلاش زنون نداشت و شدیدا به این گوشی نیاز داشت...اینو هم جواب بدی بد نیست آیا بازار قبل از این سمینار احتیاجی به N82 داشت؟
با این یکی خیلی حال کردم!!!سونی تریکسون![]()
دوست گلم.هیشکی دیگه نمیخواست تو این بحث ها شرکت کنه.اما مگه ساسان جان طاقت میاره؟انگار شما پست ساسان خان رو ندیدی و فقط مال من رو دیدی نه؟؟؟
کی هر روز گفت سونی ترکونده و نوکیا کاری نکرده؟
اینجا هم اگه دیدی این چیزا و گفتم به خاطر حرف های ساسان جون بود که بی جواب نمونه.
شما لطفا ببین اول کی شروع کرده.بعد بیا بزن زیر گوشمون
در مورد اینکه N96 تولید جالبی بوده یا نه قبلا تو کلوپ خودش بحث شده.من خودم اون کلوپ رو زدم.اولین پستش رو بخونی نظر من و هم میبینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمگه من گفتم N95 گوشی موفقی نبوده.من خودم N95 داشتم.اونم تو اوج گرونیش گرفتمش.هیچ ایرادی هم نداشت.یعنی هرکی سعی میکرد یه ایرادی از گوشیم بگیره نمیتونست.جز باطری که خب اونم باهاش کنار میومدم.بحث اصلا این چیزا نیست دوست عزیز.
ایشالا که معرفی کنه.مطمئن باش اگه نوکیا به چیز تو مایه های X1 معرفی کنه که بهتر از X1 باشه من اون و میگیرم.بابا ول کنین این تعصب بیخود رو.
من طرفداری هیچ شرکتی رو نکردم.فقط جواب حرف هاس ساسان رو دادم.همین!!!
نوکیا هم همه کار کرده.دیگه نمیخواد کاری بکنه!!!بقیه خودشون قضاوت میکنن که کی چیکار کرده![]()
یه جوری میگن سیستم عامل سیمبیان که انگار بقیه برندها دیگه این و ندارن
دوربین 10MP?کی از دوربین حرف زد؟شما موفق بودن رو فقط تو دوربین و حافظه بیشتر و صدای بلند تر میدونید نه؟
آره.منم متاسفم واسه کسایی که گیر دادن به این سمینار!!!بهتره پست های این تاپیک رو از اول بخونی تا ببینی کی اول گیر داده![]()
فکر کنم شما پست های ساسان رو ندیدین و فقط اومدین پست من رو خوندید نه.البته باید هم اینجوری باشه
ببین من این حرف رو تو مقایسه W960 با N95 8GB زدم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نظر من درباره N96
بابا تمومش کنید دیگه.من که گفتم شروع نکنید تا جوابش رو هم نگیرید!!!وقتی میاین یه چیزی میگین انتظار جوایش رو هم داشته باشین!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز کسی تو این شکی نداره که کامل ترین گوشی که الان تو یازار هست N95 8GB و وقتی N96 بیاد اون میشه کامل ترین و بهترین.بحث اینا نیستتتت
خواهشا بیاین تممومش کنیم.
وسلااااااام.
Last edited by saman65; 25-02-2008 at 17:11.
به نظر من کوچیک و بزرگ زدن ال سی دی ربطی به
پیشرفت یا پسرفت شرکت نداره!
میزان فروش یعنی موفقیت
این میزان فروش که نشون میده یه شرکته تورقابت جهانی چقدر از سهم بازار رو تونسته با تکنولوژی یا قیمت عالی محصولاتش نصیب خودش کنه
من بعنوان یه طرفدار نوکیا
میگم که نوکیا تو نمایشگاه بارسلون خوب کار نکرد!!
چون شرکت های دیگه محصول جدید زیاد معرفی کردند
ولی این که یه شرکت تو یه نمایشگاه
محصول زیادی معرفی نکرده دلیل این میشه که اون برند طی اون سال شرکت ضعیفی بوده ؟؟؟؟
Last edited by ali racer; 25-02-2008 at 17:00.
پست بالا 100% تایید میشه.منم قبول دارم.اینکه نوکیا تو نمایشگاه خیلی موفق نیوده یا فلانی بوده ربطی به این نداره که اون برند اون سال ضعیف بوده یا عالی
علی جون ما که زبونمون مو در آورد از بس گفتیم اینکه ال سی دی p900 فلان اینچ بوده و الان G900 شده ... اینچ ربطی به پیشرفت و پسرفت نداره.شما بگین شاید حرف شما رو قبول کردن که اونم بعید میدونم.آخه تعصب نیست که.نمیدونم چیه![]()
خوب پس شما ها فکر کردین که نوکیا فقط --- و 16گیگ حافظه استفاده کرده آره
ببخشید سیمبین 9.3 و 9.5 چیه؟
سیستم تاچ اسکرین چیه؟
آره.همون دیگه.منم منظورم از کوه کندن همین سیمبیان جدید بود.که همه دارن میرن ویندوز موبایل میزنن نوکیا هم ...![]()
وای.سیستم تاچ اسکرینعجب پدیده جدیدی.من که تا حالا اسمشم نشنیدم
(فکر کنم تکنولوژیش رو از شرکت NEC یا یه شرکت دیگه(یکی از همین مشت کوب ها) گرفته
البته باید هم واسه شما نوکیایی ها جدید و جالب باشه
ساسان جان بیخیال.گفتم که یه چیز گفتی.جوابشم گرفتی.هی ادامش نده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)