عزیزم این بحث ها دیگه خیلی کهنه شده...مسلمه گوشی تا مجوز نگیره که به تولید نمیرسه...گوشیی که بخواهد اسیبی برسونه تولید نمیشه..ما بحثمون روی گوشی هایی هست که تولید میشن!!![]()
بلی
خیر
عزیزم این بحث ها دیگه خیلی کهنه شده...مسلمه گوشی تا مجوز نگیره که به تولید نمیرسه...گوشیی که بخواهد اسیبی برسونه تولید نمیشه..ما بحثمون روی گوشی هایی هست که تولید میشن!!![]()
اونایی که میگن سامسونگ فروش نداره حتما بخونن !!!!
به گفته سایت Mobile-Review و techon کمپانی سامسونگ الکتریک از برخی از کارهای آینده خود خبر داد :
1. به گفته دو سایت مذکور رئیس کمپانی سامسونگ اعلام کرد که در سال 2008 بیش از 200 میلیون تلفن همراه خواهد فروخت !
به گفته Geesung Choi رئیس شرکت سامسونگ , کمپانی سامسونگ امسال تجارت خود را در زمینه تلفن همراه به 6 قسمت تفکیک میکند :
1. Basic
2. Connected
3. Multimedia
4. Infotainment
5. Style
6. Business
اولین گوشی از خانواده های بالا U900 Soul هست که در خانواده Style قرار گرفته است .
2. خبر دوم هم اینکه سمینار جهانی موبایل ( MWC ) اعلام کرد که سامسونگ در سال 2007 از رقیب خود یعنی موتورولا پیشی گرفت و جزء دومین برند پرفروش دنیا محسوب شد .
که با این حساب من فکر میکنم پرفروشترین برندها اینطوری میشه :
1. نوکیا
2. سامسونگ
3. موتورولا
4. X
5. X
نظر شما چیه ؟ ... به نظرتون سامسونگ گل نکاشت ؟ و آیا میتونه رقیب جدید خودش یعنی نوکیا رو هم در سال 2008 مغلوب کنه ؟
منابع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 18-02-2008 at 09:19.
کی گفت سامسونگ فروش نداره!؟اونایی که میگن سامسونگ فروش نداره حتما بخونن !!!!
یه کم دقت میکردین میفهمیدین !!!!!
از بابت راهنمایی در باره آنت دهی دست همه درد نکنه!!
من تو یه تاپیک گفتم ، اگر نوکیا بخواد همین وضع رو ادامه بده مطمئنن سامسونگ ازش پیشی میگیره!! البته به نظرم میشه یه نیم نگاهی هم به سونی داشت ، اگر همین رویه رو ادامه بده.!
شک نکنید اگر نوکیا یه تکون به خودش نده کارش تمومه.
در حال حاضر بین نوکیا سامسونگ موتورولا سونی اریکسون، موتورولا بدترین وضعیت رو داره و به احتمال خیلی زیاد سونی اریکسون رده سومیه موتورولارو میگیره!
سامسونگ هم خیلی خوب داره کار میکنه ولی همه مشتریارو سر در گم کرده بس که گوشی معرفی میکنه!
نوکیا هم که ماشالا بذارش کپی بزنه از رو گوشیای خودش. همین
همیشه مگفتم اول سامسونگ بعد نوکیا . الان میگم . فقط سامسونگ . فقط و فقط
من جی 810 میخوااااااااااااااااااااا ااااااااام
بفرما. یک نمونه از سردرگمی های طرفدارای سامسونگ. تا 2 روز پیش میگفت من جی 800 میخوااااااااااااااااااااا اااام حالا میگه جی 810 میخوام!من جی 810 میخوااااااااااااااااااااا ااااااااام
مهیار چند وقته کم سر میزنی آقی S A M S U N G حرفه تورو پیش گرفته! (تبلیغ برای سامسونگ)
فکر نمیکنم موتورولا کم بیاره .. مخصوصا از وقتی که سامسونگ 2 تا ضد حال خفن بهش زده !موتورولا بدترین وضعیت رو داره و به احتمال خیلی زیاد سونی اریکسون رده سومیه موتورولارو میگیره!
در ضمن منبع خاصی گفته سونی اریکسون چهارمه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)