اين آنتي ويروس 2007 چيه؟
=-=-=-=
مثل چه برنامه اي؟
ساسان جان سلام خواهش مي كنم
الان من اومدم و اونو از حالت عادي آوردم پايينتر والان حدود 9 تا رم اشغال كرده ولي بگم كه از حالت معمولي خيلي پايينتره
دوستدار شما مهرداد
ُسلام.امروز داشتم مثل همیشه تو پی سی ورلد چرخ میزدم که با این پیغام مواجه شدم
من از کاسپرسکای در کنار فایروال Outpost استفاده میکنم
![]()
Last edited by Crow; 17-01-2006 at 17:14.
نوشته شده توسط Crow
مشكلي نيست
يه حمله از طرف شبكه به شما صورت گرفته بوده كه كاسپر جلوش رو گرفته !!!1
خوب پس چرا outpost جلوشو نگرفت؟؟؟
جواب مصطفي جان در صفحه قبل
لينك آپديت كاسپرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كريو هم جلوش رو نميگيرهخوب پس چرا outpost جلوشو نگرفت؟؟؟
ريل پروتكشن نتورك كاسپر خيلي قويه .كه اين گونه حملات رو دفع ميكنه
كلا اين حمله هاي شبكه اي واسه فايروالها يه چيز معمولي شده.
دوست عزیز فایروال Outpost Pro یکی از تنها فایروال هایی است که میتونه تمامی حملات رو با قدرت دفع کنه و جلوشنوشته شده توسط Crow
رو بگیره و یکی از تنها فایروال هایی است که قادر به بلاک کردن آی پی آدرس تا حدود 60 دقیقه و یا برای همیشه است.
کمتر فایروالی پیدا میشه که وقتی حمله ای رو از طرف یک آی پی آدرس تشخیص داد بتونه اونو برای همیشه بلاک کنه
تا اگر همون آی پی آدرس خواست از طریق و شیوه های دیگه حمله بکنه جلوش رو قبلا گرفته باشه.
من در 3 یا 4 صفحه قبل ایمن تر کردن Svchost.exe رو توضیح دادم . بهتره که شما اون تنظیمات رو بر روی فایروال خودتون
انجام بدید. در ضمن وقتی حمله ای بهتون شد و کسپرسکای جلوش رو گرفت همون لحظه تمامی مشخصات رو یاداشت
کنید. مثلا پورتی رو که از طریق آن حمله صورت گرفته و همچنین نوع آن رو ... بعد برید سراغ تنظیمات فایروالتون و چک
بکنید ببینید که کدام قسمت رو شما باز گذاشتید.
بطور مثال شما اگر تنطیمات این قسمت پایین رو نگاه کنید میبینید که من بعضی از قسمت ها رو غیر فعال کردم که
اگر اطلاعاتی خواست به جایی فرستاده بشه و از این شیوه پایین استفاده بکنه فایروال بهم خبر بده.
بطور مثال هیچ فایروالی تا کنون نمیتونه حملاتی رو که با وارد شدن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دفع بکنه و حتی
گزارشی هم شما از فایروالتون دریافت نمی کنید. اما با داشتن فایروال Outpost و به محض وارد شدن به این سایت
مشاهده خواهید کرد که این سایت میخواد پورتهای شما رو چک بکنه و اطلاعتی رو از سیستم شما بگیره.
به همین دلیل شما و هز کس دیگه ای باید بر حسب نوع ISP که داره فایروال خودش رو تنظیم کنه. مثلا اگر شما هم
مثل من از Ruoter استفاده نمیکنید پس بهتره تیک این قسمت رو بردارید که آزاد نباشه.
هر چیزی که در پایین تیک خورده نشانه این است که این قسمت ها کاملا برای دریافت و فرستادن اطلاعات از طریق
ICMP آزاد هستند. پیشنهاد من اینه که همونطور که در پایین میبینید فایروالتون رو تنظیم کنید.
این تنظیمات هیچ ربطی به حمله صورت گرفته و دفع شده توسط کسپرسکای نداره . جواب دفع نکردن این حملات در
تنظیمات فایروالتون است. من نیز چون این قسمت رو تا بحال اشاره نکرده بودم جهت اطلاع شما و دوستان توضیح دادم.
اما برای دفع حملات سایتهایی همچون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و غیره باید ارتباط Proxy مرورگر اینترنتی خودتون رو ببندید.
طریقه بستن اون رو هم که دقیقا مثل درست کردن Rule و یا تغییرات در Rule یه درست شده است رو در 3 یا 4 صفحه قبل
توضیح دادم. اگر متوجه نشدید این قسمت رو برای بستن ارتباط ------ توضیح خواهم داد.
شما تنظیمات Svchost و همین تنظیماتی رو که در بالا گفتم انجام بدید اگر باز از طرف کاسپرسکای پیغامی دریافت کردید
پورت و نوع آن را بنویسید تا من طریقه بستن آن رو بعدا بهتون بگم. هر چند که با انجام دادن کارهای بالا فکر نکنم دیگه
نیازی به بستن یک نوع پورت خاص باشه.
موفق باشید.
نوشته شده توسط sAsAn.K
سئوال :
1- میرور چیست؟ و میرور ftp ?
2 - این نسخه بتاست یا فاینال؟
3- نسخه ارائه شده در مورخ دوشنبه 14/6/84 (5 /سپتامبر / 2005) در صفحه اصلی سایت نه انجمن نسخه بتاست یا فایناله؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)