دوست عزیز real_717
لطفا در اینگونه عکسها فقط لینکشون رو بزارین تا تاپیک سنگین نشه.
دوست عزیز real_717
لطفا در اینگونه عکسها فقط لینکشون رو بزارین تا تاپیک سنگین نشه.
حد اقل گوشی رو میگذاشتی جلوی آینه و با دوربین خودش عکس میگرفتی.دی...
آقای دانشمند،کاش قبل از نظر دادن و توهین کردن،یه ذره فکر می کردی!
با این روش هوشمندانه جنابعالی، غیر از نمای پشت گوشی (اونم در حالی که دستم قسمت بیشتر
گوشیرو پوشونده) فکر می کنی دیگه از کجاش میشه عکس گرفت؟!
real جان ، حامد توهینی به شما نکرد...شما لطف کردی ولی کیفیت عکسات خیلی پایینه و ریسایز هم نشدن... خوب شما بهتر بود تو شرایط نوری بهتری عکس بگیری تا اینقدر نویز نداشته باشه عکسات ( مثلا از روز و نور طبیعی و فضایی که نور گیره استفاده کنی برای عکس گرفتن )...آقای دانشمند،کاش قبل از نظر دادن و توهین کردن،یه ذره فکر می کردی!
با این روش هوشمندانه جنابعالی، غیر از نمای پشت گوشی (اونم در حالی که دستم قسمت بیشتر
یه با توجه به اینکه گوشیتم 6300 بود و حالت ماکرو هم نداره یه کم فاصله ی دوربین با w980 بیشتر باشه بهتره...
ضمن اینکه یه عکس تو فضای باز و نور مناسب با W980 بگیری بهتر میشه عیار دوربینشو سنجید...
چرا میزنــــی حالا.آقای دانشمند،کاش قبل از نظر دادن و توهین کردن،یه ذره فکر می کردی!
من کجا توهین کردم.
اون دی... معنیش اینه که شوخی بود.
چاکریم.
آقايون fm transmitter اين گوشي چجوري كار ميكنه.؟ خواهشن بگيد .
فکر کنم اینطور باشه که شما آهنگ رو اجرا میکنید و گوشی اون رو به صورت موج fm صداش رو میفرسته.بعد شما باید رادیو رو روشن کنید و سرچ کنید تا صدای پخش شده رو بشنوی.اینطوری هست.
شماره ي موج رو رو گوشي ميزني و بعد هم اون شماره رو روي راديو (شماره موج) رو انتخاب ميكني و عشق و حال !!
از كيفيتش خبر ندارم
ایول پس فرکانسش رو هم میشه روی گوشی مشخص کرد؟جالبه.شماره ي موج رو رو گوشي ميزني و بعد هم اون شماره رو روي راديو (شماره موج) رو انتخاب ميكني و عشق و حال !!
از كيفيتش خبر ندارم
من fm transmitter هایی که دیدک دیگه این قابلیت رو نداشت.از اونهایی که به جای mp3 player استفاده میشه.
کیفیتشون بد نیست.یعنی خوب هم هست.
من که وقتی می خوام از fm transmitter اش استفاده کنم میگه توی این کشور استفاده از این قابلیت غیرقانونیه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)