واقعا؟ یعنی دیگه گوشی های سری k رو با نام تجاری c تولید میکنند؟
واقعا؟ یعنی دیگه گوشی های سری k رو با نام تجاری c تولید میکنند؟
درسته کلوپ جی900 هست ولی همه میدونم که این تاپیک موقتیه و به زودی اون پایین مایننا میره بعدش که گوشی اومد یعنی سه ماه بعد یه کلوپ زده میشه
در ضمن ممد جان من این حرفها رو زدم به خاطر اینه که جی700 و 900 از نظر سخت افزاری و نرم افزاری مثل هم هستند.فقط دوربین و یه سری امکانات جی700 کم میاره.
در ضمن قیمت جی900 رو یه جا نوشته بود 350 یورو هست .اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه البته توی اون کشورها توی ایران گرانتر خواهد بود
منم به شوخی گفتم...
ولی 3 مگاپیکسلی بدون فوکوس اصلا معنی نداره.
تو یه مقاله خوندم
که قصد سونی اریکسون از قیمت گذاری این جوری(350 یوریو)
و تولید سری جی
تکون دادن به بازار و افزایش رقابت هستش!
یه چی تو مایه های دامپینگ ! لول
ولی گوشی خوبی این جی 900
من که تو کفشم !!!
آخر باید ان82 رو بخرم !!!
بله اینبار سونی اریکسون میخواد بترکونه هم از نظر قیمت و هم از نظر گوشیهای خفن.
احتمالا چند مدل گوشی دیگر رو هم تا اواسط سال به بازار ارائه میده که یه چیز تو همین مایه های الان باشه و سال 2009 سال 8 ماپیکسلی ها خواهد بود
در ضمن ممد جان تو با این جور گوشیها کار نکردی باور کن اگه جی700 یه چیز تو مایه های دبلیو960 باشه من بازم جی700 میگیرم.
گوشی بدون d-pad و soft key معنی نداره.
يك سوال دارم...
g700 مثله g900 قلم داره؟؟؟![]()
بله عزیز تمام گوشیهای صفحه لمسی قلم داره در ضمن قلم این گوشی خیلی خوشکله
بله قشنگتره
نه مثل دابلیو 960
یه تیکه پلاستیک روشن
که بیشتر شبیه اسباب بازیه !
دوستان سلام
g میتونه مخفف game باشه ولی گیم انگلیسیه
و این گوشی ها برای بازی نیستن برای بیزنس هستن بیشتر
باید ببینیم داخل سوئدی چی میشه
به به اول میگی تو کف 900 هستی بعد میگی حتما باید 82 بگیریولی گوشی خوبی این جی 900
من که تو کفشم !!!
آخر باید ان82 رو بخرم !!!
موافقم وحشتناکبله اینبار سونی اریکسون میخواد بترکونه هم از نظر قیمت و هم از نظر گوشیهای خفن.
احتمالا چند مدل گوشی دیگر رو هم تا اواسط سال به بازار ارائه میده که یه چیز تو همین مایه های الان باشه و سال 2009 سال 8 ماپیکسلی ها خواهد بود
در ضمن ممد جان تو با این جور گوشیها کار نکردی باور کن اگه جی700 یه چیز تو مایه های دبلیو960 باشه من بازم جی700 میگیرم.
گوشی بدون d-pad و soft key معنی نداره.
یکی از دلایلی هم که من منتظر p1 نشدم و 990 گرفتم همین بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)