دوستان یک ویدیو دیگر از محتویات داخل جعبه U900:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یک ویدیو دیگر از محتویات داخل جعبه U900:
مگه هر سری ، محتویاتش فرق میکنه؟؟؟؟؟؟
یعنی محتویان جعبه ، آپدیت میشه......................؟؟؟؟ جدی................؟؟؟؟؟
سلام دوستان من این هفته تو سنگاپور می خواستم یو900 بخرم اما در کمال تعجب قیمت یو900 با قیمت اعلام شده توسط مایکروتل فرق چندانی نداشت و قیمتش حدودا 420 تومن بود!!!!!!!!!!!
ولی جالب اینکه گوشی های سونی اریکسون با پک کامل و تازه محتویات بیشتر مثل اسپیکر تو سری دبلیو و ساعت با لوگوی سونی اریکسون از ایران ارزون تر بود
Corey جان ايران كه 545 هزار تومان هستش !!!!
يكي از دوستام هفته پيش از ميكروتل گرفته !
تو سایت digikala.com این گوشی رو واسه فروش گذاشتن با قیمت 495000 تومان با گارانتی متفرقه
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من قبل از اینکه از ایران برم رفتم نمایندگی مایکروتل تو پاساژ تندیس و اونجا به من گفت یو900 با قیمتی بین 400تا440 عرضه میشهاما عجیبه 545 خیلی با 440 تومن اختلاف قیمت داره
قیمت یو900 تو سنگاپور 620 دلار سنگاپور بود که تقریبا با اون قیمتی که مایکروتل به من میگفت برابری میکرد و من اطلاع از قیمت یو900 تو ایران نداشتم![]()
کاش وقتی ، سنگاپور بودی.................. برای چک کردن قیمتها در ایران یکی رو داشتی................. تا اینجوری اعصابت خورد نشه..............!!!
راستش از ترس رومینگ گوشیم یک هفته روشن نکردمو اینم شانس ماست
راستی بر خلاف سامسونگ و سونی اریکسون که قیمتاشون از اینجا کمتر یا حداقل برابر بود قیمت های نوکیا وحشتناک از اینجا گرون تر بود مثلا ان95 دقیقا 749 دلار سنگاپور بود یا مثلا ان82 مشکی 799 دلار بود
اما جالب ترین نکته این بود که بیشتر نمایندگی ها گوشی ها به صورت اقساط هم میفروختن و برای اقساط 6ماهه بدون سود و برای 12 ماهه فقط 2در صد سود که واقعا جالب بود برام
سلام به همگي .
پيشنهاد ميكنم حتما اين لينكو ببينيد.
ميتونين يا اين جادو كار كنيد . واقعا جالبه .
مرسی لینک باحالی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)