مگه پینگ بالا بهتر نیست؟
پس چرا بیارن پایین؟!!
مگه پینگ بالا بهتر نیست؟
پس چرا بیارن پایین؟!!
سلام
پینگ مدت زمانی هست که دستور از کامپیوتر شما به سرور میرسه و بر حسب میلی ثانیه هست
طبیعتا هر چی این زمان کمتر باشه ارتباط شما سریعتر و پایدارتر خواهد بود
مثلا تو یه بازی آنلاین من و شما بازی میکنیم
یه سرور هم این وسط هست
پینگ من با سرور 200 و مال شما با سرور 400 هست
من به سمت شما تو بازی یه تیر شلیک میکنم شما هم دقیقا همزمان با من یه تیر شلیک میکنید
نتیجه:شما کشته میشید!چون دستور من زودتر به سرور رسیده
تو این سایت هم میتونید Ping و سرعت خودتون رو بار سرورهای مختلف ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتمام نرم افزارهایی که خودشون رو آپدیت میکنن آف کنید
چون موقعی که نرم افزار داره خودشو آپدیت میکنه از پهنای باند استفاده میکنه و پینگ میره بالا!
به هیچ وجه موقع آپدیت برنامه یا دانلود بازی نکنید چون لذتی نداره!مخصوصا بازیهای FPS
در مورد پایین آوردن پینگ هیچ راه حل عمل که تاثیر زیادی داشته باشه وجود نداره!
تنها راهش تغییر ISP هست (قبل از تغییر برید تست کنید)
اصلا هم نمیشه گفت فلان ISP خوبه یا ید چون بسته به منطقه مخابراتی و شلوغی فرق میکنه
یه سری نرم افزار هست که به شما DSN پیشنهاد میده که از Route خود ISP بهتره ولی من تست کردم تاثیر زیادی نداشت!
شما اگه پینگ زیر 300 داشته باشید(با سروری که میخواین بازی کنید) واسه اکثر بازی خوبه
سرعت هم 128 به بالا البته با 64 هم میشه خیلی از بازیها رو بازی کرد اگه پینگ خوب باشه
Last edited by alirecoba2; 26-03-2011 at 08:51.
be zabune sade ping yani faseleye ersale data ye game az to be server va bargaste un...!
اول اینکه فارسی تایپ کنید دوست عزیز
دوم اینکه پینگ بر حسب زمان هست نه فاصله!
مدت زمان ارسال داده از کامپیوتر تا سرور که بر حسب میلی ثانیه هست
سلام
قضيه اين پينگ خودش يه حكايتي شده قديم ما فكر ميكرديم سرعت دانلود مهمه اما اينجور نيست تو ايران به دليل اينكه پهناي باند كلي ايران 14 گيگ بر ثانيهبيشتر نيست مسيرها شلوغ ميشه و باعث وقفه و در نهايتا بالا رفتن پينگ ميشه حالا ما بايد بشينم تا شايد يك روز دلشون واسمون بسوزه و پهناي باند رو افزايش بدن![]()
دوستان با سلام
اگه سوالم تكراري هست ببخشيد!
1.اقا پينگ 4.2.2.4 ملاك براي پينگ هست يا سايت speedtest
2. فرق پينگ 4.2.2.4 با 8.8.8.8 چيست؟
3.ايا با تغيير isp مي توان اميد داشت كه pingكاهش بيابد؟ البته من شك دارم چون تمام isp ها كه adsl مي دن هم از مخابرات مي گيرن پس نبايد فرق كنه!
4. isp هايي كه من استفاده مي كنم پاكت لاستي بين 10 ال 20 درصد دارن مشكل مي تواند از مودم adsl من باشد(lمودم dlink) يا حتما مال isp هست؟
5. ايا مودم مي تواند در كيفيت اينترنت adsl تاثير بگذارد؟
ببخشيد كه زياد بودن اخه من در كرمانم و اينترنت اينجا افتضا هست اين طوري كه ما شنيديدم 1 به 12 share كردن دگه خودتون بفهميد چه خبره!!!!
اسپید تست،یه سایت برا گرفتن تست هستش!! تست سرعت دان،اپ،و پینگ!! این 4.2 که گذاشتین،ای پی دی ان اس هستش!!1.اقا پينگ 4.2.2.4 ملاك براي پينگ هست يا سايت speedtest
8 که مال گوگل هستش، 4.4.4.4 هم مال گوگله،ولی اینی که شما گذاشتی،راستش نمیدونم برا کجاست!2. فرق پينگ 4.2.2.4 با 8.8.8.8 چيست؟
تغییر میکنه،ولی نه اونقدری که بگی واو!! چقد پایین اومد....3.ايا با تغيير isp مي توان اميد داشت كه pingكاهش بيابد؟ البته من شك دارم چون تمام isp ها كه adsl مي دن هم از مخابرات مي گيرن پس نبايد فرق كنه!
احتمالا!5. ايا مودم مي تواند در كيفيت اينترنت adsl تاثير بگذارد؟
منم برای اولین باز آنلاین بازی کردم کانتر رو ولی هی میپره بیرون میگیه
your ping is too high 400: max200
توی لیست سرور ها هم فقط برای من 6 7 تا سرویس بیشتر نیست که وارد هرکدوم که میشم میپره بیرون میگه پینگت بالاست ...
چکار کنم ؟
خب شما زمانی که میخوای آنلاین بازی کنی
نباید دانلود کنی
از V*P*N استفاده نکن
برنامه هایی که خودشون رو آپدیت میکنن ببند
تا پینگت بیاد پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)