تمام مراحل را باید از طریق gprs انجام بدیم یا از طریق کامپیوتر هم میشه غیر از دانلود که باید با خود موبایل انجام بدیم.من با کامپیوتر رفتم. تو مرحله 2 گزینه freesms نداره کدوم را بزنم.
تمام مراحل را باید از طریق gprs انجام بدیم یا از طریق کامپیوتر هم میشه غیر از دانلود که باید با خود موبایل انجام بدیم.من با کامپیوتر رفتم. تو مرحله 2 گزینه freesms نداره کدوم را بزنم.
بايد تمام مراحل را با كامپيوتر بري فقط وقتي يه اس ام اس حاوي لينك برات اومد بايد با موبايل دانلودش كني.
در مورد free sms هم اين كه شما ميگي يكمي تغيير كرده و بايد طبق شكل زير عمل كني!!!
![]()
Last edited by hessam_sz; 06-03-2008 at 21:20.
سلام. من تمام مراحلی را که گفتی انجام دادم ولی لینکو برام sms نمی کنه. چه کار کنم؟
عزيز
بي خيال شو منم مدتهاست منتظر لينکم اما نمياد
در ضمن مواظب باش بيخودي از اعتبارت کم نشه
برنامه مشکوکيه !
ظاهرا اين مشكل كم شدن ناگهاني اعتبار اصلا به اين برنامه ربطي نداره و براي بسياري از دوستاني كه از اين برنامه هم استفاده نميكنند اتفاق افتاده.
يه سر به تاپيك ايرانسل بزني متوجه ميشي
راستي شما الان با اين برنامه ميتوني کار کني؟
من خودم چون تو طرح گير كردم از اين برنامه استفاده نميكنم.
ولي كاملا امتحانش كردم و كار ميكرد.
از من یهو 2000 تومن کم شد خیلی ها این مشکلو دارند اشکال از برنامه نیست این ایرانسل از بعضی ها یکم پول بر میداره همینجور الکی که سیم کارت هدیه یا سیم کارت های ارزان تر که نمیده
منم اصلا تنظیماتشو بلد نیستم
میشه یه نفر یادم بده
گوشیم n90 هستش
اگه بشه خوب میشه
سلام من سه چهار باری امتحان کردم هم با ایرانسل هم با دولتی .واسه هیچ کدوم اس ام اس نیومد .مرحله 3 (progress) هیچ وقت پر نمیشه حتی یه بار سه ساعتی واستادم قرمز شد اما پر نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)