من هنوز نتونستم درستش كنم و منتظرم ...
دوستان اصلا چه جوري ميشه يه آهنگ مثلا 3 دقيقه اي درست كرد (منظور اصليم وقت آهنگه )
من هنوز نتونستم درستش كنم و منتظرم ...
دوستان اصلا چه جوري ميشه يه آهنگ مثلا 3 دقيقه اي درست كرد (منظور اصليم وقت آهنگه )
سلام
میلاد جان آموزش 3 به هیچ عنوان نمی داونود کرد یه تستی کن اگه خودت هم نتونستی بگو در ضمن با توجه به این که خیلی ها اینجا هوادار این موضوع هستن و می خوان زود تر آموزش را یاد بگیرند من پیشنهاد می کنم که آموزش ها رو یک هاستی باشه که مشکل بر نخوره و من با توجه به فعالیتم بر روی هاست و اختصاص فضا این امکان را می تونم بدم که فایل ها رو هات بنده باشه..............
از این بابت مشکلی نیست.....
حتما اين كار رو انجام ميدممن پیشنهاد می کنم که آموزش ها رو یک هاستی باشه که مشکل بر نخوره و من با توجه به فعالیتم بر روی هاست و اختصاص فضا این امکان را می تونم بدم که فایل ها رو هات بنده باشه..............
از این بابت مشکلی نیست.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود برنامه
Linke Crack:
Passworde Barname:
پست ها ادغام شد
بابک
سلام و خسته نباشید از همه ممنون بابته زحماتشون میخاستم بگم بیشتر لینکها کار نمیکنه و خاستم خاهش کنم یک نفر زحمت بکشه و برنامه و کرک و اموزش و نمونه کار و افکته مورده نظر رو تو یه پاسخ بده تا همه استفاده کنن چون من هیچ چه از این بحص رو نفهمیدم ممنون
سلام به همه:"
آقا من تا حالا با FL Studio كار نكردم ولي شنيدم ميگن باحاله.اگه را داره يه اينك دانلود بدين.ممنوم ميشم.
نرم افزارايي كه تا حالا باهاشون كار كردمance e-Jay 3,4,5,6,7 Techno e-jay3,4 Magix
پيشنهاد ميكنم Magix رو امتحان كنين.
DJ Tedy.
دوست عزيز مثل اينكه پستها رو خوب نمي خوني ميلاد كه لينك دانلود برنامه به همراه كرك رو گذاشته.لينك دانلود هم برا آخرين ورژن برنامه هست يعني : FL Studio Producer Edition v6.0.8 هست.
سلام من دو بار داونلود کردم ولی وقتی فابل را اجرا می کنم برا نصب هی ارور میده....
اول که ارور داد دوباره داونلود کردم گفتم شاید کامل داونلود نشده ولی بازم پیغام خطا می ده که پیغام را گذاشتم اینجا
کسی می تونه کمکم کنه مشکل چیه؟
سلام من دو بار داونلود کردم ولی وقتی فابل را اجرا می کنم برا نصب هی ارور میده....
اول که ارور داد دوباره داونلود کردم گفتم شاید کامل داونلود نشده ولی بازم پیغام خطا می ده که پیغام اینه
کسی می تونه کمکم کنه مشکل چیه؟
nsis error
the inistaller you are trynig to use corrupted or incomplete
this could be the result of the damaged disk a failed download or a virus
اين لينك آموزش هاست كه توي uploading.com آپلود شده. اميدوارم مشكل دوستان توي دانلود بر طرف بشه
دوستان اين لينك رو امتحان كنن اگه تو دانلود مشكلي نبود اعلام كنند تا بقيه فايل ها رم upload كنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)