میتونید از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر فراموش نشه
میتونید از اینجا دانلود کنید
تشکر فراموش نشه
Last edited by majid@222; 19-10-2008 at 13:14.
1.چنين فايلي براي دريافت وجود ندارد
2. دوباره همچین لینکی نمیدی
3. بجای تشکر باید شکایت کرد
سلام.اسم بازی سوم از انتقام قاجار به سرداران ایران تغییر کرد.
به زود اطلاعات تکمیلی در مورد بازی در سایت بازی زده میشه
سلام.
به نظر من خیلی از بازی شاهزاده ی ایرانی تقلید شده اما مراحلش با اینکه 22 تا هست اما من شب اول کل بازی را تمام کردم. (با اینکه اصلا ربط نداشت.)
اگه منظورت با 2 شمشیر کار کردنه باید بگم لطفعلی خان زند واقعا با 2 شمشیر کار میکرده.البته تقلید هایی داره.
برای کوتاه بودنش هم خودشون گفتن: لطفعلی خان زند،مقدمه ای کوتاه برای انتقام قاجار( که به سرداران ایران تغییر کرد).
ما که از این چیزها خبر نداشتیم.ولی به نظرم قشنگ بود..
خط اصلی داستان این بازی، چگونگی ظهور نادر و آزادسازی ایران از دست افغانها توسط او و سردارن وفادراش : کریمخان زند و محمدحسن خان قاجار را بازگو می کند.همچنین در این بازی برای اولین بار بخشهایی از داستان اصلی Quest of Persia روایت می شود. تصویر زیر کیفیت مدل یکی سربازهای صفوی در بازی می باشد.
این بازی همانند "لطفعلی خان زند" یک بازی شمشیربازی سوم شخص می باشد، که علاوه بر ارتقاء شمشیربازی، انواع بازیهای جنبی دیگر نیز به آن اضافه شده است. داستان بازی در اصفهان، کرمان، خراسان، شیراز، گیلان و بخشهایی از جنوب ایران اتفاق می افتد و بیش از ده کارکتر اصلی در این بازی ایفای نقش می کنند. بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده، "شمشیرِ نادر" ، تابستان 88 توسط پردیس گیم به بازار عرضه خواهد شد. منتظر تریلرها و اسکرین شاتهای جدیدی از این بازی باشید.
اولين تيزر بازي شمشير نادر منتشر شد.براي دانلود ميتونيد به لينك زير بريد.
ديدن تيزر در سايت Game Trailers:ديدن تيزر در سايت YouTube:
حتما اينو ببينيد.
اینا تا کی میخوان اون وسط با هم بجنگن ! جالب بود : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)