تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 737 اولاول ... 3910111213141516172363113513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

این فکر وقتی به ذهنم رسید که یه سپند PK رو کنار یه لوگان دیدم. سایز خودروها (قوطی کبریت)کارخونه سازنده (رنو) و شکل و شمایل گلگیرها چراغها (مخصوصا چراغ عقب) و ... عکسهاشون رو کنار هم بذار و مقایسه کن ...

پاریو جان
    شاید درست باشه ولی می بایست در همون تیپ ساخته میشد
    نه تیپ تکاملی
    پژو رو ببین همون 206 و 207 در یک تیپ هستند و بروز میشوند پس این دو اتومبیل شاید چهره ای شبیه به هم داشته باشند ولی یک تیپ نیستند کجای لوگان قوطی کبریت ؟؟؟؟؟
    اگه لوگان قوطی کبریت پس دوو ماتیز و ام وی ام چیه ؟؟؟

حتمآ چوله کبریت

داره خودمونی میشه payam_x62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ooooyutytyrt

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ppiyrwadfjifyr

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متن من رو خوب بخون
    بله من خودم میتسوبیشی و تویوتا رو برتر از پژو میدونم
    ولی چرا تویوتا رو کسی نمی خواد منتاژ کنه ؟؟؟ و اینکه همون کمری 18 میلیونی توی ایران 40 میلیون در میاد برای چی هست ؟؟
    و دوو سیلو هم که گفتم جنرال موتورز امریکا خریده که ما رو اوردیم به پژو
    و تویوتا لند کروس هم به دلیل پایین بودن قیمت و کارای بالا برترین انتخاب شد یک اتومبیل نمیشه معروفیت ؟؟؟ بله همه میدوند تویوتا برترین فروش رو داره و هر سال در حال افزایش فروش هست در ان شکی نیست و شما کیا موتورز رو با تویوتا مقایسه میکنی مثل اینکه من بگم بی ام دابلیو رو با فلوکس واگن مقایسه کنم دو اندیشه متفاوت
    و کیا موتورز رو من کاملآ رد میکنم چون شرکتی هست مانند ایران خودرو که با پول دولت راه میره و به هیچ جا نمیرسه و همش دوپینگ دولت هست
    ماشینهای المانی بنز در 3 مدل c & e در ساوه استان مرکزی در حال منتاژ هست و قیمت تمام شده انها چیزی کمتر از وارداتی ان نیست

سلام
    اکه من متنوخوب نمیخونم شما که اصلا متن نگاه نمی کنی اولا من ریو با لوگان مقایسه کردم دوما اینکه شما نوشه بودی خودرو های اروپای بهتر از خودرو های آسیای که من تو جواب نوشتم اروپای داریم تا اروپای که در مثال خودرو های ژاپنی با فرانسوی مقایسه کردم (میگم که متن نگاه نمیکنی) بعدشم در اینکه خودرو های فرانسوی از نظر هزینه و اصطحلاک بسیار پر هزینه تر هستند اصلا شما بجای سیلو پراید با پژو405 مقایسه کن ببین یک لنت یل کمک پراید چقدره و مال پژو چقدره اí من سیلو وثال زدم فقط میخواستم از نظر قیمت خودرو ها یکی باشن امیدوارم که 2 زاریت افتاده باشه
    Last edited by payam_x62; 17-02-2008 at 20:48.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

مصرفش توشهر تقریبا 8 لیتراست . ولی در جاده با 7لیتر بنزین تقریبا 160 تا رفتیم

بلهههههههههه

با سلام
    خیلی ها فکر می کنند تندر تو پیچ ها و در ما نور وسرعت های با لاخوب نیست .راستش من خودم تندر داشتم . در اول ماشین واقعا زشت وبلند بود .اما الان بعد گذشت 1 ماه شکل ماشین واقعا زیبا شده . به طور کل فنر های عقب ماشین خوابیده شده وبه بدنه ماشین متوازن ویک نواخت شده . وماشین از نظر ارتفاع معمولی به نظر می رسد (که تاثیر زیادی در زیبایی ماشین دارد).
    دیروز هم در جاده قم با 3 سرنشین بزرگ هیکل وسنگین با باک پر و کوار روشن با سرعت 160 تا می رفتیم . ماشین کاملا بی صدا ونرم در حال حرکت کردن بود . در شتاب واقعا هرچی پارس و405 هست رو می خوره . در جاده هم با 405 و پارس هم کورس گذاشتم در شتاب 80 تا 160 50 متر فاصله داشتیم یعنی در شتاب تندر از همشون سره . در سرعت های بالا هم تندر از همه جلو بود حدود 25 یا 30 متر. پس توسرعت های با لا از پارس و 405 واقعا بهتره.
    البته تو شتاب تندر از 206 حدود 1 متر عقب میفتد. که بعد چند ثانیه (حدود 15 ثانیه) تندر به 206 میرسد
    بله قبول دارم تندر ماشین خوبیه. ولی هرگز به جز در یکی دو مورد به یه خودرویی چون 206 نمیرسه.

در مورد کورسی که گذاشتی، 100 البته که راننده خیلی مهمه. ما یه 405 سوار داریم به اسم سهیل، اگه خواستی میتونی باهاش یه کورس بذاری بینم تندر بهتر میره یا 405 یا سهیل بعدش بیایی از متر جا مونده بگی.(یه کم شوخی)

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب 405 قشنگه.ایول,حال کردم.
    ولی یه چیزی هم هست اون تندره چون زیاد ارتفاش کم نشده جالب نیست,ولی 405 ارتفاش کم شده.

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

[quote=payam_x62;2110028]متن من رو خوب بخون
    بله من خودم میتسوبیشی و تویوتا رو برتر از پژو میدونم
    ولی چرا تویوتا رو کسی نمی خواد منتاژ کنه ؟؟؟ و اینکه همون کمری 18 میلیونی توی ایران 40 میلیون در میاد برای چی هست ؟؟
    و دوو سیلو هم که گفتم جنرال موتورز امریکا خریده که ما رو اوردیم به پژو
    و تویوتا لند کروس هم به دلیل پایین بودن قیمت و کارای بالا برترین انتخاب شد یک اتومبیل نمیشه معروفیت ؟؟؟ بله همه میدوند تویوتا برترین فروش رو داره و هر سال در حال افزایش فروش هست در ان شکی نیست و شما کیا موتورز رو با تویوتا مقایسه میکنی مثل اینکه من بگم بی ام دابلیو رو با فلوکس واگن مقایسه کنم دو اندیشه متفاوت
    و کیا موتورز رو من کاملآ رد میکنم چون شرکتی هست مانند ایران خودرو که با پول دولت راه میره و به هیچ جا نمیرسه و همش دوپینگ دولت هست
    ماشینهای المانی بنز در 3 مدل c & e در ساوه استان مرکزی در حال منتاژ هست و قیمت تمام شده انها چیزی کمتر از وارداتی ان نیست

سلام
    اکه من متنوخوب نمیخونم شما که اصلا متن نگاه نمی کنی اولا من ریو با لوگان مقایسه کردم دوما اینکه شما نوشه بودی خودرو های اروپای بهتر از خودرو های آسیای که من تو جواب نوشتم اروپای داریم تا اروپای که در مثال خودرو های ژاپنی با فرانسوی مقایسه کردم (میگم که متن نگاه نمیکنی) بعدشم در اینکه خودرو های فرانسوی از نظر هزینه و اصطحلاک بسیار پر هزینه تر هستند اصلا شما بجای سیلو پراید با پژو405 مقایc
    Last edited by ram1600; 18-02-2008 at 12:47.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسين آقا من نظرمو گفتم ولي من ميتونم برات يه كاري بكنم شما قبل از اينكه يكي از اين 2 تا ماشينو بخري سوار هر جفتشون بشي از هر كدومش خوشت اومد اونو بگير من ميتونم تو اين زمينه كمكت كنم اگه خواستي برام يه پيغام خصوصي بده ميگم چطوري با هام هماهنگ كني تا سوار جفتشون بشي بعد تصميم بگيري چون اين موضوع بهت خيلي كمك مي كنه

با سلام راستش من ماشینمو قبلا گرفتم اونم تندر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بلهههههههههه

بله قبول دارم تندر ماشین خوبیه. ولی هرگز به جز در یکی دو مورد به یه خودرویی چون 206 نمیرسه.

در مورد کورسی که گذاشتی، 100 البته که راننده خیلی مهمه. ما یه 405 سوار داریم به اسم سهیل، اگه خواستی میتونی باهاش یه کورس بذاری بینم تندر بهتر میره یا 405 یا سهیل بعدش بیایی از متر جا مونده بگی.(یه کم شوخی)

با سلام راستش منم نمی گم به 206 میرسه ولی در طولانی مدت به اون نزدیک می شه

در مورد رانندگی من یه جورایی ناشی وتازه واردم . البته اینم بگم فکر نکنم 405 تو کورس تندر را بگیره . چون توسرعت های بالا ماشین شتاب خوبی داره واصلا کم نمیاره مثلا به راحتی نیم ساعت با 180 ویا بیشتر میره
    البته توکورس فکر نکنم به سمند برسه .چون سمند حداکثر سرعت با لایی داره .

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

6

در مورد مونتاژ تویوتا در ایران بگم که یه مدل قدیمی تویوتا در ایران در شرکت فتح تولید میشه با عنوان الوند کروزر و صادر هم میشه!!
    البته به کشورهای آفریقایی

آمبولانس تويوتا الوند كروزر ساخت رمزآسا

TOYOTA FJ 40

TOYOTA FJ 45

وقت ندارم دنبال بقیشون بگردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •