کی گفت شما چند روز یه بار گوشیتو شارژ میکنی ؟! اون 3 ساعت زمان مکالمه 5700 هست... میدونی منم w950 رو 6 روز یه بار شارژ میکنم..کی گفته 3 ساعت ..من 2.5 روز یکبار شارژ میکنم
خوب اون مشکل شماست که بلد نیستی با اکولایزرهاش کار کنی....بزار رو pop صداش گرم میشه و تیز نیست...البته نا گفته نماند بنده عاشق همون صدای دیس دیس شم !صداش فقط تیزه...اصلا تفکیک فرکانس صدای خوبی نداره
بعد شما با گوشت تفکیک فرکانسو فهمیدی یا با حسگر تست کردی ؟البته من نمیدونم w950 چه طوری بهترین موزیک فون 2007 شده... (احتمالن متخصصا یه چیزی پروندند
)
هم ساده هست هم سریع...مثله نوکی پیجیده نیست..بنده خدا رفیق ما n72 گرفته بود هر چی بلوتوث میکردیم بهش نمیگرفت ...گفت نمیدونم چشه...بعد من گوشی رو گرفتم یه 30 دقیقه ای ور رفتم (با توجه به IQ بالای بنده) فهمیدم که حافظه داخلیش پره نمیگیره...کلی در گیر شدیم تا TRNSFER رو پیدا کردم گذاشتم رو رم درست شد...جالب اینجاست رفیق ما 3 روز گوشی رو گرفته بود نفهمیده مشکل ار کجاست ....حالا...این بهتره یا سونی اریکسون که 1 ساعت باهاش کار کنی همه سوراخ سومبه هاشو یاد میگیری ؟ ... USER FREINDLY باشه بهتره یا Complicated ؟سونی ساده و سریع هست ؟؟..ساده اره درسته ..هست..ابتداییه..و کند !!
شما هنوز ن 95 رو از نزدیک ندیدی ؟؟ توی گالری ویدیو ها در یک بخش و عکسها در یک بخش دیگه نشون داده میشه ...کنار هم نیست..اینو گفتم که جای دیگه نگی بهت بخندن !!
این دیگه خیلی عجیبه ...گالری نوکیا دیر لود میشه ؟؟ اونم ن95 - 8 گیگ ..با دوتا سی پی یو 332 مگاهرتز ؟؟؟![]()
دیدم بابا !!! ....کار هم باهاش کردم...همچین چیزه توهفه ای هم نیست ! شما 5700 خودتو نگاه میکنی خیال میکنی همه مثله همند؟ تو که ادعای fan بودن نوکیا رو داری برو یا چهار تا گوشیش کار کن ! بله..عکس و ویرئو رو تو گالری با هم نشون میده..میخواد بره تو قسمت images&videos ...دو ..سه ثانیه طول میکشه تا عکسا بیاد ....شما هنوز ن 95 رو از نزدیک ندیدی ؟؟ توی گالری ویدیو ها در یک بخش و عکسها در یک بخش دیگه نشون داده میشه ...کنار هم نیست..اینو گفتم که جای دیگه نگی بهت بخندن !!
الان من خودم دارم بهت میخندمیییی هیییی هااااا هاااااااااااااااااااااااا ااااااا !!!!!
یا حق