تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 18 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 171

نام تاپيک: W960 یا N 95 8gb

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

2

کی گفته 3 ساعت ..من 2.5 روز یکبار شارژ میکنم !

شما میتونی پول ندی...شاید یکی بخواد بده !!در ضمن دوربین دیجیتال 200 تومنی به چه درد میخوره !!

پس فعلا تفاوتی ندارند...دوتاشون تازه اومدند..در حالی که ن95 8 گیگ امکانات بیشتری داره ..

صداش فقط تیزه...اصلا تفکیک فرکانس صدای خوبی نداره..
    کی گفته 3 ساعت ..من 2.5 روز یکبار شارژ میکنم
    کی گفت شما چند روز یه بار گوشیتو شارژ میکنی ؟! اون 3 ساعت زمان مکالمه 5700 هست... میدونی منم w950 رو 6 روز یه بار شارژ میکنم..

صداش فقط تیزه...اصلا تفکیک فرکانس صدای خوبی نداره
    خوب اون مشکل شماست که بلد نیستی با اکولایزرهاش کار کنی....بزار رو pop صداش گرم میشه و تیز نیست...البته نا گفته نماند بنده عاشق همون صدای دیس دیس شم !

بعد شما با گوشت تفکیک فرکانسو فهمیدی یا با حسگر تست کردی ؟ البته من نمیدونم w950 چه طوری بهترین موزیک فون 2007 شده... (احتمالن متخصصا یه چیزی پروندند)

سونی ساده و سریع هست ؟؟..ساده اره درسته ..هست..ابتداییه..و کند !!
    شما هنوز ن 95 رو از نزدیک ندیدی ؟؟ توی گالری ویدیو ها در یک بخش و عکسها در یک بخش دیگه نشون داده میشه ...کنار هم نیست..اینو گفتم که جای دیگه نگی بهت بخندن !!
    این دیگه خیلی عجیبه ...گالری نوکیا دیر لود میشه ؟؟ اونم ن95 - 8 گیگ ..با دوتا سی پی یو 332 مگاهرتز ؟؟؟
    هم ساده هست هم سریع...مثله نوکی پیجیده نیست..بنده خدا رفیق ما n72 گرفته بود هر چی بلوتوث میکردیم بهش نمیگرفت ...گفت نمیدونم چشه...بعد من گوشی رو گرفتم یه 30 دقیقه ای ور رفتم (با توجه به IQ بالای بنده) فهمیدم که حافظه داخلیش پره نمیگیره...کلی در گیر شدیم تا TRNSFER رو پیدا کردم گذاشتم رو رم درست شد...جالب اینجاست رفیق ما 3 روز گوشی رو گرفته بود نفهمیده مشکل ار کجاست ....حالا...این بهتره یا سونی اریکسون که 1 ساعت باهاش کار کنی همه سوراخ سومبه هاشو یاد میگیری ؟ ... USER FREINDLY باشه بهتره یا Complicated ؟

شما هنوز ن 95 رو از نزدیک ندیدی ؟؟ توی گالری ویدیو ها در یک بخش و عکسها در یک بخش دیگه نشون داده میشه ...کنار هم نیست..اینو گفتم که جای دیگه نگی بهت بخندن !!
    دیدم بابا !!! ....کار هم باهاش کردم...همچین چیزه توهفه ای هم نیست ! شما 5700 خودتو نگاه میکنی خیال میکنی همه مثله همند؟ تو که ادعای fan بودن نوکیا رو داری برو یا چهار تا گوشیش کار کن ! بله..عکس و ویرئو رو تو گالری با هم نشون میده..میخواد بره تو قسمت images&videos ...دو ..سه ثانیه طول میکشه تا عکسا بیاد ....

الان من خودم دارم بهت میخندم یییی هیییی هااااا هاااااااااااااااااااااااا ااااااا !!!!!

یا حق

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

همین الان دیکشنری رو هم چک کردم!فقط دو معنی گوژ و قوز رو برای این کلمه اورد!!حالا شاید شما در زبان المانی این کلمه رو به معنای بعدی معنی کردید!!حالا شما اگه مینوشتید next phone کسی بهش بر میخورد؟؟؟این hunch رو از کجا گیر اوردید اقای ای کیو!!

داره خودمونی میشه mobin_mcdc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عزیزم معنیش میشه در انتظار و در اینده است .
    اگه بلد نیستی نظر لطفا نده .
    Last edited by mobin_mcdc; 07-02-2008 at 21:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
    Last edited by Mr.K2; 08-02-2008 at 00:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من خودم 5700 دارم... سیستم عامل دوتاشون هم سیمبین 9.2 هست ! قسمت ویدیو و ایمیج جدا هست...توی 9.2

تو هم این و جای دیگه نگو که بهت میخندن.چه ربطی به سیستم عامل داره عزیزم؟
    جوابت رو حمید داد.

بالام جان گالری تو 5700 ساده هست..تقسیم کرده به video ..image ...sound clip و...که تو image عکسها رو ردیفی نشون میده..... اون 3d گالری رو نوکی فقط رو سری n میزاره ...که تقسیم کرده به images&videos ....sound...streamingکه ویدئو و عکس رو میکنه تو گزینه اول ...یه حالت 3d عکسا و ویدئو ها ...که سمت چپ کلیپها آیکون فیلم استریپ میذاره که تشخیص بدی این ویدئو هست...حالا باز بیا بگو اینجوریه...اونجوری نیست!

بعد شما با گوشت تفکیک فرکانسو فهمیدی یا با حسگر تست کردی ؟ البته من نمیدونم w950 چه طوری بهترین موزیک فون 2007 شده... (احتمالن متخصصا یه چیزی پروندند)

این یه تیکه رو خیلی خوب اومدی.(لازم بود این Smiley ها رو آپ کنم و بزنم.یاهو هیچیش به درد نخوره Smiley هاش تکه)
    Last edited by saman65; 07-02-2008 at 22:06.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

6 چیزی که همیشه میدرخشه دلیل بر این نیست که طلا باشه!!

خطاب به Mr.K2 :

در مورد محدودیت سخت افزاری باید بگم که این ادا اطفارا رو برا من که خودم هکرم در نیار ..صدا رو میشه زیاد کرد تا جایی که اسپیکر جرررر بخوره...اگه میبینی صداش زیاد نیست به خاطر اینه که سونی نخواسته کیفیت صدا رو ول کنه و یه صدای بلند و بی کیفیت برات فراهم کنه...در مورد حسگر اگه شما با گوشات فرکانسا رو تشخیص میدی باید حتما خودتو به ناسا معرفی کنی ..چون تو یه نابغه ای ! و اما در مورد user freindly و complicated ...بنده یه مثال زدم شما بهتر متوجه بشی ... متاسفانه شما تو صورت مثال موندی و به باطنش پی نبردی ! من زیاد با گوشیهای نوکی کار نمیکنم ...در حد پخش موزیک و گالری...اون اولین باری بود که رفتم تو بطنش تو setting تا علت و پیدا کنم...فکر کنم 30 دقیقه رکورد خوبی باشه...نه؟

از بحثی که با شما کردم متوجه شدم که از لحاظ اطلاعات اونقدر قوی نیستین ! گوش بنده رو که مشکل دار میدونید...IQ بنده رو هم به سخره گرفتید ...میترسم بینایی بنده رو هم زیر سوال ببرید ...............

ترجیح میدم ادامه ندم...

اما من دارم به حالت گریه میکنم ..شاید فرجی بشه و خدا ....
    گریه کن گریـــــــــه قشنگه............گریه سهمه دله تنــــــــــــــگه

مرحوم سیاوش قیمشی

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

یعنی به هر چی دیگه خواستن فحش بدن ؟؟فقط به IQ فحش ندن ؟
    آره. فحش دادن به iq یعنی فحش دادن به همه چی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

شد !! به خاطر گل روی دوستان بزگوار ...
    Last edited by Mr.K2; 08-02-2008 at 00:08.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوستان خصوصا کربرای فعالمون یه سر برن این تایپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

بسته دیگه ......... اتش بس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •