به نظر بیشترین چیزی که توی یو 600 روی اعصاب راه میره همون سرعته پایینشه!!من که نمره یو 600 از 10 شاید 4 هم ندم . خیلی اعصاب خوردی داره . انگار ادم دی 900 خریده . مینیمایز ام پی تری پلیر همون . باتریش همون حتی سرعت مموری کارتش از دی 900 کمتره
به نظر بیشترین چیزی که توی یو 600 روی اعصاب راه میره همون سرعته پایینشه!!من که نمره یو 600 از 10 شاید 4 هم ندم . خیلی اعصاب خوردی داره . انگار ادم دی 900 خریده . مینیمایز ام پی تری پلیر همون . باتریش همون حتی سرعت مموری کارتش از دی 900 کمتره
یکی دیگه از عیب هاش به نظرم این دکمه های لمسیشه !
سلام به همه... منم يكی دو هفته می شه كه اين گوشی رو خريدم و ازش خييييييييييييييييييلی رازی هستم. اابته خيلی انتظار كشيدم تا اين گوشی توليد شه و به ايران بياد(تقريبا 9 ماه). ميشه گفت به تمامي قسمتهاش تسلط دارم(گوشی قبليم D600 بود و كاملا ازش راضی بودم)،،،فقط در مورد نصب بازی مشكل دارم و سعی ميكنم اين مشكل رو هم حل كنم...(البته اگه شماها حل نكردين.حل شده؟) و همچنين رو صفحه ی اصلیش نميتونم نوع شبكه رو حذف كنم...!
این کار رو نمیشه کرد !!!همچنين رو صفحه ی اصلیش نميتونم نوع شبكه رو حذف كنم...!
البته توی گوشیهای قبلی سامسونگ می شد اسم اپراتور رو حذف کرد ولی توی جی 800 نمیشه!!!!
من با یو 600 مشکل باتری دارم که احساس میکنم گوشیم خراب باشه چون در این حد وقتی که شارژ کامل باشه برم از خونه بیرون و چهارتا دونه عکس بگیرم یه ذره اهنگ گوشی بدم تموم میشه . ماله شما هم همینطوریه ؟ ولی دی 600 اینطوری نیست .
بابا G800 چرا اينطوری شارژ می شه...!؟ واسه اينكه باطريش فول شارژ شه،،، حدودا سه ساعت و پانزده دقيقه وقت می خواد...!!! واس شما هم اينطوره...؟ در ضمن زياد هم شارژشو نگر نمی داره...! آره...؟
يكی هم شب ها عكس های شما هم تقريبا زمينه ی زرد دارن...؟؟؟
واسه منم یه3 ساعتی باید توی شارژ باشه باطریش فول شه
من همچین مشکلی باهاش ندارميكی هم شب ها عكس های شما هم تقريبا زمينه ی زرد دارن...؟؟؟
شاید وایت بالانس گوشی تنظیم نیست!!!!!!!
چرا،،، تنظيم هستش...!فهميدم چشه...!!!
من تنها مشکلی که با دوربینش دارم
تار شدن عکسهاست با اینکه لرزش گیر دست داره ولی بازم به حرکت خیلی حساسه با یه تکون کوچولو عکس خراب میشه!!!
نكته: برای فول شارژ شدن كامل اين گوشی(كامل كامل)،،، لازم هستش كه وقتی كه روشن هست،بعد از شارژ كامل، گوشی رو خاموَش كرد (!) تا يخورده هم در حالت خاموش شارژ بشه...! با اينكار شارژ گوشی يخورده بيشتر می مونه...!!! واس من كه با اين كار بهتر شده...!!! هرچند از باتری 650mhA بيشتر از اين نبايد انتظار داشت...!!!در مورد نحوه ی نصب بازی پيشنهادی داريد...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)