تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 16 اولاول ... 3910111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 154

نام تاپيک: کلوپ i-mate ultimate 9502

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام...بچه ها انواع hard resete این گوشی و کی بلده ؟ ممنون

سلام.

برای هارد ریست کردن این گوشی شما به سه روش میتونید اقدام کنید:
    البته یادتون باشه هارد ریست کنید تمام اطلاعات رو گوشیتون پاک میشه.

1 : به مسیر زیر برید :
    Start=> Settings=>System=>Master Clear

سپس تو اون کادری که میبینید 1234 رو وارد کنید و Yes رو بزنید. هارد ریست میشه.

2: باطری رو دربیارید و دوباره سرجاش بزارید. کیبرد رو باز کنید دکمه FN رو بگیرید همزمان با اینکار کلید سبز رو هم بگیرید.(2 کلید باهم) وقتی 2 کلید رو همزمان گرفتید با قلم دکمه سافت ریست رو بزنید و 2 کلید دیگه رو نگه دارید تا لوگوی آیمیت رو رو صفحه ببینید .دو کلید رو رها کنید و تنظیمات رو انجام بدید.

3: باطری رو در بیارید و دوباره سرجاش بزارید.دو کلید سبز و قرمز رو باهم بگیرید و کلید پاور رو نگه دارید تا گوشی روشن بشه.کلید پاور رو ول کنید اما دو کلید دیگه رو نگه دارید تا لو گوی آیمیت بیاد بالا دو کلید دیگه رو ول کنید و تنظیمات رو انجام بدید.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ببخشید من سرعت گوشیم خیلی کمه...رامش 6.1....فک کنم ماله رامشه! رام اصلی خود imate که روش بوده رو از کجا دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

با سلام.

می خواستم بدونم میشه روی ultimate 9502 ویندوز موبایل 6.5 ریخت؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام.

می خواستم بدونم میشه روی ultimate 9502 ویندوز موبایل 6.5 ریخت؟

ممنون.

سلام.

هنوز که نیومده اما یکنفر ذاره تو XDA روش کار میکنه حاضر که شد همینجا بهتون اطلاع میدم.چون من پیگیرم.

6. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hitman2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سايت آيميت كه شده محل تبليغ 810f و ديگه هيچ گوشي ديگه اي رو نميشه تووش پيدا كرد!!!
    من كه فكر مي كنم بايد بيخياله 6.5 شد. اگرم بياد چون رسمي نيست حتما كلي ايراد خواهد داشت
    hبازم اگه خبري شد به ما هم حتما خبر بديد كه بدجور توو كفيم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سايت آيميت كه شده محل تبليغ 810f و ديگه هيچ گوشي ديگه اي رو نميشه تووش پيدا كرد!!!
    من كه فكر مي كنم بايد بيخياله 6.5 شد. اگرم بياد چون رسمي نيست حتما كلي ايراد خواهد داشت
    hبازم اگه خبري شد به ما هم حتما خبر بديد كه بدجور توو كفيم.
    سلام.

همونطور که گفتم من پیگیرش هستم به محض اینکه بیاد (البته اومده ولی فعلا" طرف داره ایراداش رو بر طرف میکنه) اگر نسخه بی ایراد یا کم ایراد باشه که ارزش داشته باشه من خودم تست میکنم اگر خوب بود برای دانلود میزارم و اطلاع میدم بهتون.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

بچه ها باتری این گوشی چجوریاس؟؟؟ آخه شنیدم زود خالی میکنه...تو یه فروم خارجی خوندم که یه ترفند واسش اومده که مصرف رو پایین میاره نمیدونم منظورش فلش کردن بود یا چیز دیگه!!؟؟ واسه دوستم می خوام ممنون میشم کمک کنین

تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

بچه ها باتری این گوشی چجوریاس؟؟؟ آخه شنیدم زود خالی میکنه...تو یه فروم خارجی خوندم که یه ترفند واسش اومده که مصرف رو پایین میاره نمیدونم منظورش فلش کردن بود یا چیز دیگه!!؟؟ واسه دوستم می خوام ممنون میشم کمک کنین
    سلام
    باتريش به نظر من كه يه سالي هست دارم و با بقيه گوشي هاي كيبورد دار مثل x1 و تاچ پرو مقايسه كردم خيلي بهتر عمل مي كنه. حدودا با استفاده معمولي 2 روز. با وايرلس و جي پي اس زياد يه روز.
    واسه افزايش عمر باطريم مي شه نور صفحه رو كم كرد كه خيلي تاثير داره و پاور رو هم روي يه دقيقه بذاري.

11. این کاربر از hitman2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

منم با باطریش مشکلی ندارم.با استفاده فوق العاده زیادی که من دارم با وایرلس (مواقعی که خونه هستم مدام وصله) تماس ,جی پی آر اس (مواقعی که بیرون هستم استفاده در حد نرمال دارم),و اس ام اس (هر جوکی که واسم بیاد حداقل برای 20 سی نفر میفرستم) حدودا" یک و نیم روز جواب کارم رو میده.تازه نزدیک به یک سال و7 هشت ماهه باطریش داره کار میکنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    چند وقتي هست كه با كيبورد سخت افزاري گوشي مشكل پيدا كردم.بعضي دكمه ها رو به سختي ميشه زد. مثل R,T,OK و ...
    استفادم از كيبورد زياده.اس ام اس زياد مي دم. حالا مي خوام ببينم ميشه تعميرش كرد؟ يا اينكه بايد كله كيبورد عوض شه؟
    نمايندگي مي گه كيبورد بايد با قابش عوض شه ! 120 اين حدودا ميشه ! لطفا راهنمايي كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •