تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 150 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amirgooran
    سلام...اگه ميشه لينك يه نسخه از اين برنامه همراه با كركش كه به راحتي آپديت بشه رو بذاريد...ما كه هر چي لينكو امتحان كرديم،خراب بود
    دوست عزیز ممنون از تذکر بجاتون و معذرت به خاطر لینک خراب .من این فایلو تو RAPIDSHARE اپلود کردم.ادرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با رفتن به این صفحه روی دکمه FREE کلیک کنین یه صفحه دیگه باز میشه که شمارش معکوس داره وقتی به صفر رسید یه نوشته میده اونو وارد کنین(به بزرگ و کوچک بودن حروف موقع وارد کردن توجه کنین) بعد دکمه داونلود رو بزنین.در مورد خود فایل انتی ویروس هم اینو بگم که بعد از داونلود و باز کردن فایل فشرده یه SETUP دارین و یه دونه هم KEY که موقع INSTALL کردن هردوش باید یه جا باشه تا خود برنامه KEY رو اتوماتیک بزنه.امیدوارم این بار راحت بزنی و استفاده کنی.مشکلی بود بگو .

حـــــرفـه ای amirgooran's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jack_panosyan
    دوست عزیز ممنون از تذکر بجاتون و معذرت به خاطر لینک خراب .من این فایلو تو RAPIDSHARE اپلود کردم.ادرس
    با رفتن به این صفحه روی دکمه FREE کلیک کنین یه صفحه دیگه باز میشه که شمارش معکوس داره وقتی به صفر رسید یه نوشته میده اونو وارد کنین(به بزرگ و کوچک بودن حروف موقع وارد کردن توجه کنین) بعد دکمه داونلود رو بزنین.در مورد خود فایل انتی ویروس هم اینو بگم که بعد از داونلود و باز کردن فایل فشرده یه SETUP دارین و یه دونه هم KEY که موقع INSTALL کردن هردوش باید یه جا باشه تا خود برنامه KEY رو اتوماتیک بزنه.امیدوارم این بار راحت بزنی و استفاده کنی.مشکلی بود بگو .
    سلام...از بابت زحمتت ممنون،اما من قبل از ديدن اين پست بالاخره يه لينك سلام پيدا كردم،نسخه 6.00.00.300اگه ميشه يه كرك يا سريال سالم از اين نسخه بذاري ممنون ميشم...اگر هم اين نسخه كرك يا سريال نداره،بگو تا برنامه رو دانلود نكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amirgooran
    سلام...از بابت زحمتت ممنون،اما من قبل از ديدن اين پست بالاخره يه لينك سالم پيدا كردم،نسخه 6.00.00.300اگه ميشه يه كرك يا سريال سالم از اين نسخه بذاري ممنون ميشم...اگر هم اين نسخه كرك يا سريال نداره،بگو تا برنامه رو دانلود نكنم
    سلام.دوست عزیز من گشتم راستش یه دونه کرک پیدا کردم مربوط به این version که گفتین ظاهرا خود کرکش که با فرمت exe هستش مشکل داره منظورم اینه که با انتی ویروس اونو trojan نشون میده پس به نظر من از خیرش بگزر و همونی که من گذاشتم بزن مگه اینکه از دوستان کسی داشته باشه کرک رو .در ضمن ادرسی که اون کرک هست من میزارم برات تو قسمت حرف k سرچ بکن ادرس سایت اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی بازم میگم که با انتی ویروس من اونو trojan نشون میده.موفق باشی.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jack_panosyan
    دوست عزیز فکر کنم بهترین راه اینه که همونی که من معرفی کردم رو بزنی خیالت راحت شه.تنها فرق اون با version های جدیدش در اینه که چون قدیمی تر هستش بار اول که می زارین اپدیت بشه بیشتر زمان میبره چون data base اون قدیمیه
    ولی از لحاظ کار کردن به نظر من خیلی خوب هستش.دوست من مغازه کامپیوتری داره از اون روز که این انتی ویروس رو دادم بهش
    رو بیشتر سیستمها اینو میزنه چون دیگه هی نمیان بگن اپدیت نمیشه .به هر حال بازم خود دانین .اگه فکر می کنین کسی می تونه کرک به درد بخور براتون پیدا کنه صبر کنین.
    ببخشيد...كركي كه داده بودي عمل كرد...اين هم كركي كه فايل اصليشو دوباره آپلود كردم...با نصب اين كرك،برنامه به مدت يك سال قابل آپديت هست...البته دليل اينكه از برنامه شما استفاده نمي كنم...Rapid Saher است...اين سايت خاصيت ادامه ندارد و من هم نمي توانم يك فايل 12 مگابايتي را يكدفعه دانلود كنم...آيا بهتر نبود از پرشينگيگ استفاده مي كردي؟
    Last edited by amirgooran; 27-07-2006 at 20:08.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به همه عزيزان و استادان عزيز ..... من 1 سوال در مورد كسپر اسكاي دارم ...
    من از انتي ويروس هاي زيادي استفاده كردم اما به نظر من هيچ كدام قدرت كسپراسكاي رو نداشته .... من قصد استفاده از كسپراسكاي توي 15 سيستم كافي نت رو دارم ..... نمي دانم تا حالا با اين مشكل مواجه شديد يا خير كه كسپراسكاي توي 1 شبكه محلي روي بيشتر از 3 سيستم فعال و رجيستر نمي شود .... در واقع منظورم اينه كه هر لايسنس فعال و سالم فقط روي 2 يا 3 سيستم نصب مي شود و اگر بخواهي روي سيستم چهارم هم نصب كني با اروري مواجه مي شي كه اعلام مي كنه هر لايسنس و هر key فقط در 3 سيستم قابل اجراست .... من مي خواستم بدانم كه كسپراسكاي كه تو بسته امنيتي فروش سايت موجوده نسخه اصليه ( فول ورژن) يا اونم بايد رجيستر و فعال بشه و با اين مشكل مواجه خواهد شد ؟ ممكنه بگيد كه تو اون 2 cd انتي ويروس هاي زيادي موجوده .... ولي بايد بگم كه براي استفاده 1نتي ويروس در سايت بايد قوي ترين رو انتخاب كنيد .... چون يوزرها و مشتري ها از انواع حربه ها (تروجان - ويروس - كي لوگر ) استفاده مي كنند .
    ايا مشكل كسپر اسكاي در سيستم هاي شبكه قابل حله ؟ تا حالا هيچ كس نتونسته جواب اين سوال رو بده ....

پروفشنال ali_golden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    درون سیب گاز زده شرکت سیب (همون Apple سابق)

پيش فرض

با سلام به دوستان
    دوستان من قبلا ورژن Anti-Virus Personalproen5.0.388 رو داشتم اول ریجستر شد ولی بعد از 25 یا 30 روز ارور داد و گفت دوباره باید ریجستر کنی ولی هیچ کدوم از کد هایی رو که داشتم قبول نکرد .
    اون رو Uninstall کردم ورژن kav6.0.0.303en رو نصب کردم الان این هم همین مشکل رو داره با هیچ کدوم از کی ها ریجستر نمیشه و ارور میده
    راه حلی براش هست ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام،يه ماهي هست كه از اين آنتي ويروس استفاده مي كنم،اما چند روزيه كه اين آنتي ويروس قاطي كرده،اول اينكه اصلا آپديت نميشه،(پنجره آپديت باز ميشه اما هيچ فايلي رو دانلود نمي كنه)دوم اينكه به هيچ وجه غيرفعال نميشه يعني وقتي بر روي آيكنش كنار ساعت كليك راست مي كني و گزينه Exit رو مي زني،هيچ اتفاقي نمي افته،جالب تر اينكه اگه بخواي اين آنتي ويروس رو از TaskManager پاك كني با اين پيغام روبرو ميشم:
    This program can not be closed because it is locked by the system
    حتي نمي تونم اونو از استارت آپ پاك كنم،Uninstall هم كه مي خوام بكنم ميگه اول برنامه رو ببند...
    خلاصه اينكه اين آنتي ويروس حسابي اعصاب منو به هم ريخته
    حالا ميشه بگين چه بلايي سر اين آنتي ويروس بيارم؟

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

كد يا كليد براي كاسپر اسكي Anti-Virus V6

آخر فروم باز royaye_talkh55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    کارمانیا(نام قدیم کرمان)

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط *hamedkhatar*
    سلام بچه ها
    دو تا سوال داشتم
    اول این که هر نرم افزاری که من تا حالا دیدم یه info یا about داره که شناسنامه اون نرم افزار هست ولی تو کسپر هر چی میگردم نیست حتی تو help رو گشتم نبود من کجا میتونم پیداش کنم؟

ممنون
    حامد جان شما از سمت چپ برنامه روی گزینه serviceکلیک کن بعد سمت راست شما اطلاعاتی در مورد ورپن و... میده روی همون کلیک کن می بینی که ABout هم داره حالا اگه پایین سمت راست کلیک کنی می تونی key و تا ریخ انقضاش رو ببینی

نقل قول نوشته شده توسط ali_golden
    ای بابا دوستان یکی از من هم تشکر کنه آخه من اینو گذاشتم و آپ کردم و لینک دادم
    نقل قول نوشته شده توسط farhad_vbs
    اي ول كارت درسته
    من 5.0.390 استفاده مي كنم وقتی کی رو وارد کردم تاريخ انقضا شد 2007/16/7
    دستت درد نكنه رضا جان .
    منظورت من هم هستم که نه؟

دوستان یه بار دیگه برای کسانی که دنبال کی می گردند اینو میذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by royaye_talkh55; 26-09-2006 at 19:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •