سلام دوستان حالا بی خیال 180 یا 360!
یه چند تا نکته جدید بگید استفاده کنیم.
منتظرما!!!
سلام دوستان حالا بی خیال 180 یا 360!
یه چند تا نکته جدید بگید استفاده کنیم.
منتظرما!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . واقعا دستت درد نکنه tatar جون . کلی باهات حال کردم . آقا من چند تا مشکل دارم .
1. چه جوری نرم افزارامو کاری کنم که وقتی اجراشون میکنی به طور خودکار در جای خاصی نصب بشن . بدون حتی یکبار نکست زدن .
2. با نصب کردن درایور ها مشکل دارم . نه nlite نصب میکنه و نه unattended . در ضمن نه زبان فارسی رو نصب میکنه نه نام و ارگانیزم رو وارد میکنه و تم رو هم اصلا نمیندازه . وقتی توی نصبش به تم ها میرسه رتری میده . کدی هم که بهش خودم میدم توی نصب قبول نمیکنه
3. چه جوری می تونم نوشته هایی که در طول نصب دومیه ویندوز مینویسه رو تغییر بدم یا جا به جا کنم . ممنون . یا حق
Last edited by asextor1; 15-06-2008 at 01:32. دليل: ننن
مثل اینکه تاپیک تعطیل شد . حداقل جواب مارو بدید . باشه فعلا این عکسو از ما داشته باشید تا بعد
![]()
Last edited by asextor1; 17-06-2008 at 01:15.
الان وقت امتحانات هست.پس تا یه 10 روزی تعطیله.البته برای کارمند ها.بعدشم منطورت از عکسه چیه بگو تا بعد از 10 روز نظرم را برات بگم
منظور خاصی که ندارم فقط خواستم ببینید و نظرتون رو بگید البته الان تکمیل تره هر وقت تموم شد با چند تای دیگه میزارم شاید به دردتون خورد . فعلا خداحافظ تا 10 روز دیگه . یا حق
سلام
من میخوام ویندوزی رو که ساختم فقط اجازه نصب زبان فارسی و انگلیسی رو بده
کسی میتونه راهنماییم کنه
من تمامي كارهايي كه گفته شده در اين تاپيك رو قبلا انجام دادم........
ويندوز رو هم درست كرده فقط مشكلش اينه كه درايور رو با فرمت Ntfs فرمت ميكنه و Fat نداره.....
راستي ويندوز من حدود 2000 درايور داره كه هنگام نصب كل درايور هاي مورد نياز سيستم رو نصب مي كنه
دوستان ميشه بگيد جاي اسكرين سور هاي اورجينال ويندوز كجاي سي دس هست وچه طور ميشه دست كاريش كرد
سلام . من چند تا مشکل دیگه دارم اگه ممکنه زودتر کمک کنید
1.موقع نصب ویندوز روی اون 100 درصد آخری وقتی میخواد تم رو بریزه ارور میده اسم فایل هم MyTheme است
2.اصلا درایور ها نصب نمیشن
3.زبان فارسی هم نمی شود. موقعی که توی نصب تیک اولی رو میزارم و اوکی میکنم یه اروری میده .
4.نام و ارگانیزم رو باید در طول نصب وارد کنم .
5.ساعت رو هم موقع نصب باید بزارم روی تهران3.30
6.میخوام وقتی برای با آخر ریست میشه بعدش نرم افزارا بیاد برای نصب آخه توی یه ویندوزی دیدم که اینجوری بود
دوست عزیز میشه بگی چه جوری درایورها رو ریختی که همه رو نصب میکنه . در مورد مشکلت هم شاید بتونم یه کاری برات بکنم . فقط یک ذره بیشتر توضیح بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)