با سلام خدمت دوستان
بنده بعد از تماس با بخش فروش سازگار ارقام و پرسیدن درباره ورود 9600 به بنده گفتند وارد شده و در
گمرک منتظر ترخیص می باشد. در دفعه اول به من گفتند زیر 200 و تقریبا 170 ،180 قیمت گذاری میشه
برای اینکه پیگر باشم و قیمت دقیق 9600 متوجه بشوم فردا هم زنگ زدم و به من گفتند به علت بالا بودن
عوارض و تازه بودن قطعه قیمت بالاتر رفته و بین 210 ،220 است. البته با توجه به قیمت کارتهای دیگه و فاصله
آنها با قیمت جهانی 220 ،210 منطقی تر به نظر می رسه . به هر حال بخش فروش سازگار به من قول داد که
این کارت در یکشنبه آینده در بازار موجود باشه.
البته من کاملا به این موضوع واقفم که نمیشه به یک گفتگو تلفنی اکتفا کرد و تا کارت به بازار نیاد و قیمت معلوم
نشه هیچ چیزی معلوم نیست.
می خواستم بپرسم به نظر استادان عزیز این کارت با این قیمت نسبت به کارتهای 3870 و 3850 و حتی 8800gt
ارزش خرید پیدا می کنه البته وقتی شما 60 الی 80 تومان می توانید 8800 بخرید باز هم سراغ 9600 می روید.
من به یک موضوع دیگه اشاره کنم درباره فرق کارتهای nvidia و ati که به آن کمتر پرداخته می شه کیفیت پخش
video در کارتهای ati نسبت به nvidia می باشد من همیشه در کارتهای هم رده این دو کمپانی کیفیت بهتر را در
ati دیدم وقتی یک فیلم روی دو کارت از ati و nvidia تست می کنیم در ati تصویر در full screen کمتر پیکسل پیکسل
می شود. یا در خروجی tv کارت radeon7000 (که فکر میکنم برند معروفی هم نداشت) فیلم dvd را با کیفیت
عالی رو tv نشان داد ولی با geforce6200 که برندش xfx بود تصویر دسکتاپ را نشان میداد ولی وقتی فیلم پخش
می شد تصویر فیلم بر روی tv سیاه نشان داده می شد دسکتاپ معلوم بود ولی خبری از فیلم نبود چه در حالت
normal چه در حالت full screen فرقی نمی کرد.
نمی دانم این موضوع بابت اشکال نرم افزاری یا تنظیمات بوده یا اینکه ati در این موضوع برتری داره
لطفا دوستانی که با کارتهای جدید ati و nvidia کار کردند ما رو راهنمایی کنند.
به هر حال خیلی از ایرانی ها زیاد با کامپیوتر فیلم نگاه می کنند این موضوع می تواند تاثیرگذار در انتخاب باشه.
در ضمن از تمامی دوستانی که در بخش سخت افزار فعالیت می کنند و بنده از مطالب آنها بسیار استفاده کردم
بسیار سپاسگذارم![]()