اول میخوام بدونم دوربین بازی رو چه جوری کنترل میشه؟ چون دوربین مثل بازی 5 با موس جابجا نمیشه. تنظیمات داره؟؟
دکمه های کنترل کننده بازی کدومه؟ ( فقط تونستم دویدن و چپ و راست رفتن رو پیدا کنم.)
اول میخوام بدونم دوربین بازی رو چه جوری کنترل میشه؟ چون دوربین مثل بازی 5 با موس جابجا نمیشه. تنظیمات داره؟؟
دکمه های کنترل کننده بازی کدومه؟ ( فقط تونستم دویدن و چپ و راست رفتن رو پیدا کنم.)
شما توی قسمت setting بازی که بری نوشته که هر کلید چکار میکنه
ولی فکر کنم capslock زاویه دوربین رو تغییر میداد
ctrl هم اسلحه هات رو نشون بده که هر کدوم رو بخوای انتخاب می کنی
i هم برای دیدن بقیه ایتم هایی هست که توی بازی پیدا می کنی
space هم برای اکشن استفاده میشه
سلام.
من جایی که wish house سوخته گیر کردم.باید دست و پای عروسک رو پیدا کنم...توی چاهها رو نگاه نمیکنه میگه تاریکه...منم شمع روشن کردم ولی روی خوده چاهها نمیزاره،میذاره دورش که اونم فایده نداره...چه کار باید کنم؟؟؟؟
شمع نه تو بايد مشعل پيدا كني
پیدا کردم.مرسی...روشنم کردم...اما بالای چاهها میگه i cant hold any more...یعنی چی این؟؟؟
این روحه رو چه کارش کنم؟؟؟؟همون که توی b1 هست.همش میره اون پایین میایسته.یه دمو هم پخش کرد که رو بدن روحه یه عدد هست.
این روح ها رو نمیشه کشت
فقط میشه متوقفشئن کرد و تنها راهش استفاده از اون شمشیرهای چوبیه.
یه مدت که بصورت مکرر بهشون ضربه بزنی روی زمین میفتن و همون موقع شما شمشیر رو توی بدن اونها میکنی
اون عددی رو هم که شما میگی من ندیدم یا یادم نیست
من بار دومه که اومدم توی زندان اب.اون روحه رو میگم که توی موتورخونه هستش...
منم از اون عددي كه مي گي چيزي يادم نمي ياد يه عكس بذار لطفا
ببینید واسه بار دوم که میام تو زندان یه روح هست توی قسمت موتورخونه که از اشپزخونه رسبدم اونجا...یه جا خوندم که یه کلید دستشه..باید بزنمش وقتی افتاد میرم و شمشیر و میکنم تو شکمش تا کلید رو بگیرم...ولی این روحه همش اون پایین ایستاده و تکون نمیخوره...
والا من يه كلمه از اينايي كه گفتي يادم نمي يادش!
بابا يه عكس بذاري از هزارتا توضيح بهتره ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)