4 گیگش 165 و 8 گیگش 180 تومن با گارانتی شاب (البته تبریز قیمت دارم)
4 گیگش 165 و 8 گیگش 180 تومن با گارانتی شاب (البته تبریز قیمت دارم)
سلام خدمت اساتید عزیز نظرتون راجع به Samsung YP-S5 چیه ؟
یادش بخیر ، 2-3 سال پیش اگه اشتباه نکنم این مدل گیر میومد ، اما من خیلی وقته که ندیدمش ... شما جدید خریدی یا خیلی وقته ؟ ...
توی این تاپیک دنبال کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان گرامی
می خواستم بدونم ipod
8گیگ یا 15 گیگ چنداست شیراز جایی سراغ ندارید؟؟؟ممنون
اول سلام.
چند وقتیه به یه mp3 player نیاز پیدا کردم. از یه طرف نمیخوام زیاد پول خرج کنم و از یه طرف میخوام یه چیزی باشه که بعدا حالمو نگیره.
مطمئنا زیر 100 تومن و هرچی کمتر بهتر. خودم یه گشتی زدم و اینا رو پیدا کردم. میخواستم نظرتون رو بدونم و اگه چیز دیگه ای سراغ دارین بگین و البته شدیدا راهنمایی کنین.
MuVo T200 مدل دو گیگش قیمتشو نمیدونم ولی اتصال بدون کابل به pc منو وسوسه کرد. نقد فنیش با شما!
ZEN Neeon اینم دو گیگ. به نظرم خیلی ساده و کارامده. مگه اینکه شما نظر دیگه ای داشته باشین
ZEN Wav دو گیگی. واقعا دیوانه کننده است. هم اسپیکر داره هم نوشته اتصال بدون کابل! چجوریشو نمیدونم
ZEN V Plus یک گیگی که یه درمقایسه با بقیه نسبت به کاراییش گرونتره ولی نظرمو جلب کرده.
ZEN Stone یک گیگی. واقعا فوق العادست. سادگیش دیوونم میکنه. ولی به نمایشگر کم داره.
ZEN Stone Plus دو گیگی. شاید اینو بخرم شاید wav! ولی ازین بیشتر خوشم اومده همون بالاییه که یه نمایشگرم داره. تازه مدل اسپیکر دارش هم هست. فقط دو دلم.
هرچی گشتم فقط از این مدلا تو کل برندهایی که به چشمم خورد خوشم اومد. همشون کریتیون. ZEN Stone Plus بی نهایت دلمو برده! ولی مطمئن نیستم. تازه اگه گیر بیاد. اما ZEN Wav یاV Plus اگه تایید بشن سریعا خریداری میشن.
از اینکه پاسخ خواهید داد ممنونم!
آخ شرمنده. یه نکته ی دیگه. در مرود ضبط صدا کدومشون بهترن؟
در ضمن من فاکتورام برای خرید اینا هستن.
حتی الامکان mp3 player باشه! یعنی اگه اونی که میخوام پیدا نشد اونوقت اگه mp4 هم بود مشکلی نداره.
صدا خوب ضبط کنه. عمر باتریش کم نباشه حالا زیاد نبود عیب نداره. برای انتقال فایل دردسر نداشته باشه. قیمتش هم هرچی کمتر بهتر. ولی خوشگل باشه. مثل ZEN Stone Plus
از مدلهای iriver هم خوشم اومده اگه با این خصوصیات چیزی پیدا میشه معرفی کنید. لطفا!
بازم ممنون
بودجه شما (زیر 100) مناسبه ...
در این دامنه بودجه هم Creative بهترین انتخاب به نظر میاد ...
از نظر کیفیت ضبط ، تقریبا همه کارای creative در یه سطح هستن ... iriver کیفیت بهتری داره البته - اگه تهران هستی ، برو سراغ T50 و T60 ... (عکس زیر) ... قشنگن - عمر باتری بالا - ولی پخش ویدئو ندارن - کلا انتخاب خوبی هستن ...
zen stone plus انتخاب خوبیه و تنها مشکلش اینه که نسبت به بقیه ، عمر باتری کمتری داره (12 ساعت در مقابل حدود 20 ساعت بقیه) ... ولی بهرحال اگه مشکلی با باتری اش نداری (که ظاهرا نداری) انتخاب خوبیه ...
در مورد اتصال بدون کابل من نمی دونم منظورش چی بوده .. ولی اگه منظور اینه که نیازی به کابل نداره و usb built in هستش ، اشتباه میکنه ... چون هم wav و هم zen stone نیاز به کابل دارن ... (که لزوما چیز بدی هم نیست)
بهرحال :
اگه یه چیز ساده و شیک می خوای : zen stone plus ...
اگه یه چیز با امکانات(پخش تصویر) و کیفیت صدای بالا می خوای : zen v plus (فقط توجه کن که نیاز به نرم افزار مخصوص موقع نصب به PC داره)
اگه یه چیزی می خوای شبیه zen v plus که نرم افزار مخصوص نخواد : zen neeon و zen wav (که این دومی ، اسپیکر هم داره و البته کمی گرونتره)
آقا شدیدا ممنون. خودمم همین stone plus رو انتخاب کردم.
البته تهران نیستم. ولی اینجا یعنی قم دوتا مغازه کنار هم اینو داشتن که یکی میداد 72 تومن یکی دیگه 66 تومن. هیچ فرقی هم نداشتن. فکر نکنم معمای پیچیده ای هم پشتش باشه. همون 66 تومنی رو فردا میخرم. البته هیچ کدوم اون مدلی که اسپیکر داشت نبودن. بازم ممنون.
خیلی خوب و مناسب .. موفق باشی ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)